Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 21 FINALA
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 21 FULL – INTEGRAL – 9 decembrie 2018

  Raul a fost bărbatul în care Hannelore și-a căutat atenția și pe care a încercat să-l folosească pentru a se reconfirma ca femeie atrăgătoare. Așa cum a mai spus și cu alte ocazii, „Insula iubirii” nu rămâne doar în Thailanda. Raul a mărturist că a fost căutat de Hannelore de mai multe ori, partenerea lui Bogdan sunându-l de nenumărate ori și trimițându-i mesaje ce conțin invitații, declarații și adevăruri pe care Insula le-a intuit încă din Thailanda. „Convorbiri de câte 30 de minute inițiate de ea. Au urmat multe mesaje: „Doamne, abia aștept să te văd! Mi-ai dat așa un fior în mare, ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile”. Nu vedeam de ce aș continua. Nu suntem prieteni, nu ne cunoaștem de-o viață. Nu mi-am dorit absolut nimic.”  Șase luni după ceremonia ce a aprins toată România, Hannelore și Bogdan sunt din nou față în față cu flăcările adevărului. De această dată, fără încrâncenare, tensiune sau păreri de rău. Ultima lor zi de ședere în Thailanda a fost o zi a reproșurilor exprimate liber, a lacrimilor de disperare, o zis a devărurilor recunoascute pentru prima dată, fără scuze patetice sau justificări penibile.

  Jumătate de an mai târziu, cei doi sunt o familie. Hannelore și bogdan consideră experiența „Insula iubirii” salvarea relației lor. Pentru amândoi, întoarcerea în România i-a pus în fața unui moment de cumpănă, fiecare dintre ei găsindu-și refugiul în persoane cunoscute recent și de a căror atenție s-au bucurat. Dacă Bogdan a ales să se întâlnească cu Maria pentru a-și duce promisiunea făcută pe insulă până la capăt, Raul a fost bărbatul în care Hannelore și-a căutat atenția și pe care a încercat să-l folosească pentru a se reconfirma ca femeie atrăgătoare.

  La 6 luni după plecare de pe insulă, Cati și Răzvan au fost invitați la Ceremonia Focului din România pentru a afla vești despre starea relației lor. Jumătate de an, Răzvan a fost măcinat de un gând: cum va părea el la televizor? În această perioadă, a trimis zeci de mesaje echipei în care, pe rând, a mulțumit tuturor pentru experiența cea mai frumoasă din viața lui, pentru ca apoi să apeleze la șantajul emoțional, încercând să câștige simpatia și să schimbe soarta poveștii lui din Thailanda, amenințând și cu gesturi nesăbuite, pentru a pune presiune emoțională pe cei ce îi cunosc în detaliu caracterul.

  Neobținând nimic în urma presiunii, la ceremonia din România s-a prezentat un Răzvan monosilabic, aflat într-o continuă defensivă, însoțit de o Cati la fel de transformată. Cu capul plecat și vocea stinsă, Cati recunoaște care este cel mai mare regret cu care a plecat de pe insulă: „Mi-am dat seama că am pierdut un om minunat, un om frumos și cu suflet mare. Mi-a demonstrat asta și după ce ne-am întors. Regret foarte mult. Nu trebuia să fac ce am făcut. Puteam să aștept, știam că o să se schimbe și nu trebuia să fac ce am făcut.” Doar că Răzvan nu s-a schimbat deloc. În zecile de mesaje trimise echipei, Răzvan a transmis numeroase amenințări: „Am toate dosarele voastre. O să aplic legea străzii pe voi.”

  Pentru cuplul din Reșița, cel mai controversat din câte a văzut, până acum, „Insula iubirii”, trecerea timpului a adus uitarea. La șase luni de la încheierea filmărilor, Gabi și Andreea se reîntâlnesc cu Radu Vâlcan la Bonfire pentru a povesti cum a decurs viața lor după ”Insula Iubirii” și ce s-a întâmplat cu relațiile lor. Întâlnirea de la București, ce a avut loc în săptămâna în care a început difuzarea emisiunii, i-a găsit împreună, formând un cuplu, în ciuda evenimentelor petrecute pe insulă, în ciuda insultelor aruncate unul celuilalt, în ciuda sfaturilor primite și în ciuda felului în care au părăsit Thailanda. În mod surprinzător, Gabi a fost cel care a dorit împăcarea: „Mi-a părut rău pentru felul în care am vorbit acolo vizavi de ea.” Nu de puține ori, dragostea este confundată cu singurătatea. Reapropierea de Andreea l-a făcut să se simtă în siguranță. Gabi spune că este în continuare nefericit, că are aceleași frustrări, dar că și-a dat seama că nu câștigul la loto ar fi calea spre fericire. Acum, este convins că doar găsirea persoanei potrivite l-ar face un om împlinit. „Andreea nu este cea mai potrivită pentru mine.”

  În schimb, Andreea se consideră fericită. Cercul vicios în care cei doi se învârteau până la venirea în Thailanda și-a reluat cursul. Experiența „Insula iubirii” și sfaturile pe care le-au primit aici au fost total ignorate de cei doi, viața în Reșița rămânând neschimbată. Marea surpinză a venit la aproape un an de la încheierea filmărilor. Prin intermediul unei filmări, Andreea a spus că relația dintre ea și Gabi s-a încheiat.

  Pentru Mari și Iulian, cei care au decis în fața focului din Thailanda despărțirea, au urmat câteva ore de chin, în care femeia din Brăila a încercat să lege o conversație cu bărbatul care a bătut toate recordurile în materie de lipsă de comunicare. Motivul pentru care Mari și-a dorit să clarifice tot ce a rămas nespus a fost dorința acesteia ca pentru toată lumea, inclusiv pentru Iulian, să fie foarte clar faptul că unicul vinovat pentru situația ce s-a creat este chiar el.  Șase luni mai târziu, decizia ei a rămas neschimbată: „Sunt singură și nu m-am gândit încă ce partener îmi doresc pe viitor…habar n-am, doar să vină!” Cât despre relația cu Iulian, a rămas una de prietenie la distanță: „Cu Iuli vorbesc, suntem prieteni…pot spune. Vorbim când avem timp. El muncește, eu muncesc.”

  Pentru o perioadă, Mari a fost plecată din țară, acesta fiind și motivul pentru care nu a fost prezentă la Ceremonia Focului ce a avut loc în România. În cu totul altă țară, Iulian și-a văzut de viața lui. Singura pare și el, judecând după postările de pe site-urile de socializare. Deși echipa a insista să aibă de la el un ultim testimonial, timiditatea l-a împiedicat să facă filmarea solicitată. Din spusele ambilor, nu există șanse de împăcare întrei ei, mai ales după difuzarea emisiunii.

  Urmeaza Sezonul 5 cu difuzarea in primavara 2019.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 21 - FINALA (2), 10.0 out of 10 based on 4 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 11 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 27 - 2019

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 20 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 3 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  5 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Aug - 10 - 2017

  6 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.