Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 20
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 20 FULL – INTEGRAL – 2 decembrie 2018

  Mirela și Ionuț, Hanne și Bogdan au stat față-n fată la ultimul Bonfire. Au ieșit scântei la ultima coanfruntare din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”.

  La ora la care Bogdan şi Hannelore părăseau ceremonia focului, în resortul în care Mirela şi Ionuţ sunt cazaţi, lucrurile au luat o întorsătură total diferită de modul în care toată lumea se aştepta

  “Mi-am dat seama cât de mult de iubesc! Spun asta în faţa unei ţări întregi!”, este declarația care schimbă tot. Mirela și Ionuț au decis să se împace și să rămână împreună, în ciuda tuturor reproșurilor pe care și le-au făcut după vizionarea imaginilor cu parcursul lor pe “Insula Iubirii”.  Reîntâlnirea dintre Bogdan și Hannelore la Bonfire reprezintă, poate, concluziile cele mai evidente cu privire la negarea și la lucrurile pe care Hanne nu vrea nici în ruptul capului să le recunoască. Bogdan primeşte materialul cel mai elaborat pe care “Insula Iubirii” l-a pus vreodată la dispoziţie pentru un cuplu!. De la primele momente în care cei doi au rămas singuri, primele interacţiuni captate de camere, observate de fetele de pe insula ei, toate dovedesc că relaţia ei cu Andi nu a reprezentat niciun secret, asta în ciuda faptului că Hanne a spus cu orice prilej, în fața camerelor, chiar și în fața lui Andi, că ceea ce ea i-a oferit a fost doar… prietenie!

  Bogdan este decis să pună punct unei relaţii ce i-a adus constrângeri şi frustrare şi îşi deschide noi orizonturi! Maria se pare că este ceea care l-a făcut să vadă viaţa altfel! Hannelore și Bogdan se vor așeza în fața focului de la Bonfire și vor avea de privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda. Pentru Bogdan este ocazia pe care a așteptat-o pentru a-i cere multe explicații iubitei sale. Însă, înainte de marea reîntâlnire, concurentul face o mărturisire: “Maria m-a făcut să mă simt bărbat!”

  Înainte de întâlnirea cu cel alături de care a venit în Thailanda, la nouă kilometri unul de altul, Hannelore a fost confruntată cu gesturile pe care de-a lungul timpului le-a făcut faţă de Andi. Confruntarea a avut loc chiar în fața ispitei, care a demascat-o pe Hannelore. Aflată într-o continuă negare, fără să vrea să divulge continutul mesajului secret pe care i l-a trimis lui Andi și în care scria: “Ai răbdare. Nu m-ai pierdut”, fără să recunoască atracția sexuală față de el, dar și sentimentele pe care le nutrește, Hanne a primit lovitura din partea lui Andi.  Pentru că răspunsul la întrebarea “Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?” a fost “Separat”, Ionuţ vrea să meargă mai departe, într-o altă etapă a vieții sale, dar și la alt nivel pe “Insula Iubirii”. Ionut a primit propunerea de a fi “ispită” în noul sezon de “Insula Iubirii”, așa cum a tot dat de înteles, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a venit la concurs, dezvăluire făcută chiar de Mirela la Bonfire.

  La auzul veștii, Mircea, omul de care Mirela s-a apropiat și căruia i-a promis reîntâlnirea la București, după finalizarea emisiunii, a fost mirat de ideea ca Ionuț să devină ispită: “Nu-l văd foarte bine pe insulă”, a mărturisit Mircea.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.3/10 (35 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: -9 (from 11 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 20 - FINALA (1), 6.3 out of 10 based on 35 ratings

  3 Responses so far.

  1. Trăila Corina says:

   Ce s-a întâmplat cu difuzarea episodului 20?

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Temptation Island says:

    A fost o mica intarziere, acum este online.

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Roseanne says:

   Insuportabil om acest Ionut !
   Un manipulator si un infatuat nemaipomenit!

   Nu inteleg ce il face sa creada ca ar putea ispiti pe cineva. Chiar si vocea ii este insuportabila ! Care pe pamant ar putea fi atrasa de acest individ cu un caracter atat de urat?

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: +1 (from 1 vote)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 8 - 2018

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 8 - 2015

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 16 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 10 - 2016

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.