Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 19
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 19 FULL – INTEGRAL – 25 noiembrie 2018

  În acest episod din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, două dintre cele patru cupluri au stat față în față după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unii de ceilalți, și-au cristalizat sentimentele și au aflat cum arată adevărul din sufletul lor.

  Primul cuplu care a ajuns la bonfire a fost cel format inițial de Iulian și Mari, care între timp au ales să se despartă.

  Pentru mai bine de două săptămâni, Iulian a încercat să se comporte ca și când nu mai există nicio șansă de împăcare cu Marinela. Apoi a venit momentul confruntării și, dacă până atunci pozase în iubitul ideal ce a făcut multe concesii, acum lucrurile s-au schimbat complet.  Mari pare să își fi făcut curaj să își înfrunte destinul. A decis să se despartă de Iulian, să își ia examenul de Bac, să facă un curs de make up, să se mute la București și să își facă un nou drum în viață.

  Ba mai mult decât atât, atunci când a primit șansa să își sune mama, tânăra i-a povestit totul și a primit chiar și binecuvântarea femeii de a se despărți de Iulian! Culmea, totul venind de la persoana care a încurajat-o mereu să îl accepte pe Iulian!

  Oricât de mult a încercat Iulian să pozeze în băiatul bun și nevinovat care a spus mereu adevărul, concurentul a eșuat și toți s-au prins că adevărul este cu totul altul!
  Ba mai mult, dacă inițial a zis că el a fost cel care a luat-o pe Mari de la un pește, acum nu a mai recunoscut nimic, lucru ce nu i-a folosit la imaginea de partener perfect.

  Concurenta a primit apoi un clip video de la Cristi, în care acesta a dezvăluit dacă rămâne sau nu împreună cu ea:
  „Mă bucur foarte tare că te-am cunoscut. Am cunoscut o persoană specială. Nu mă așteptam, când am acceptat rolul de ispită, să creez o asemenea conexiune cu cineva. Nu a fost o minciună ce am trăit noi aici, dar nici nu pot spune că sunt îndrăgostit de tine. De ce? Aleg să îți dau câteva sfaturi…Cred că trebuie să lucrezi mai mult la atitudinea ta și la comportamentul tău, să scapi de limbajul vulgar. Trebuie să înveți să te duci înspre limbajul și comportamentul de lady, să te maturizezi. Bărbatul potrivit pentru tine îl vei cunoaște, dar nu sunt eu acela”, a mărturisit Cristi într-un clip video menit să fie prezentat la bonfire.

  „Știam că asta se va întâmpla. Nu sunt dezamăgită și eu am ales să fiu eu, cea adevărată. Știam că asta se va întâmpla. Știam că nu există sentimente”, a declarat Mari, la final.

  După 18 zile în care a stat departe de Cati, Răzvan a încercat să pozeze în ceea ce nu este! A venit pe „Insula iubirii” extrem de sigur de faptul că iubita sa este fidelă și că îl ascultă întru totul.

  Concurentul a încercat pe cât posibil să pozeze în bărbatul macho, dar zilele au trecut și nesiguranța și-a făcut loc în sufletul său. Degeaba a încercat să devină centrul atenției pe insula băieților, căci nu a avut nicio șansă în fața lui Ionuț Gojman, care a fost mereu sufletul petrecerilor.
  Răzvan a încercat apoi o apropiere de ispita Dana, dar refuzul ei arătat că Răzvan nu stă bine nici măcar la capitolul seducție. Timpul a trecut și, între timp, Cati s-a apropiat tot mai mult de ispita George, lăsând deoparte orice fel de reținere.  Aventura la emisiunea „Insula iubirii” a luat sfârșit pentru ei doi și a venit marele moment al confruntării! Așa am aflat că Răzvan a mințit în multe dintre afirmațiile pe care le-a făcut! Totuși, concurentul a reacțioant extrem de violent când a văzut imaginile indecente cu iubita sa și ispita.

  Un moment de maximă tensiune a fost atunci când a venit iar vorba despre faptul că uneori Cati consumă droguri. Iar reacția lui Radu Vâlcan a fost una pe măsură, îndemnând-o pe Cati să lase drogurile, de dragul copilului său.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.6/10 (22 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 9 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 19, 6.6 out of 10 based on 22 ratings

  4 Responses so far.

  1. Cargo Ciprian says:

   cand aparee??

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Temptation Island says:

    A fost o mica intarziere, acum se poate vedea.

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Trăila Corina says:

     Când apare episodul 20? Mulțumesc!

     VA:F [1.9.16_1159]
     Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
     VA:F [1.9.16_1159]
     Rating: 0 (from 0 votes)
     • Temptation Island says:

      In 2.12.2018, dupa ora 23:00

      VN:F [1.9.16_1159]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VN:F [1.9.16_1159]
      Rating: +1 (from 1 vote)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 11 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 27 - 2019

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 19 - 2016

  5 Comments

  Incepe Insula Iubirii Sezonul...

  Posted on May - 2 - 2016

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 20 - 2017

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 9 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 11 - 2018

  4 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.