Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 18
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 18 FULL – INTEGRAL – 18 noiembrie 2018

  În ultima seară la Minitel, fetele și-au dat seama că tot ceea ce este frumos se termină, iar Mari, Cati și Mirela și-au abținut cu greu lacrimile.
  Momentele au fost cu atât mai grele pentru Mirela, care înainte ca Mircea să părăsească insula, a făcut un pas riscant și i-a spus povestea vieții sale. Aceasta i-a scris pe un bilet povestea încarcerării sale, în ciuda temerilor că ar putea pierde ce a construit cu el și deși în relația sa cu Ionuț Gojman nu a avut curaj să facă, iar acesta a aflat singur, de pe internet.
  „N-am plâns de ani de zile în hohote, mi-e și groază să mă uit spre clădirea aceea în care au stat ei. Când am văzut că pleacă, mi s-a rupt cerul”, a spus Mirela la câteva minute după plecarea lui Mircea.  Hannelore a fost luată de la rost de către celelalte fete, care i-au reproșat că l-a făcut pe Andi să se îndrăgostească cu adevărat de ea. Concurenta este văzută de prietenele sale ca fiind „cea mai falsă”.
  Deși a avut ocazii să oprească jocul duplicitar pe care l-a făcut, Hannelore a ales să își păstreze ambele variante – Bogdan și ispita Andi.
  „Dacă îl iubeai pe Bogdan, nu îi trimiteai atâtea semnale lui Andi, ai fost cea mai falsă”, i-au spus celelalte concurente.
  „Nu trebuie să faci așa ceva, că ți se întoarce”, a avertizat-o Mirela.
  Hannelore insistă, însă, că îl iubește pe Bogdan și că pe Andi l-a văzut doar ca pe un prieten.

  Răsturnare de situație între Ionuț Gojman și ispita Nicoleta. Concurentul vrea să ducă relația la alt nivel, dar ea nu dorește să facă amor cu el.
  „La un moment dat mi-a spus ceva de genul că mă violează. A fost ca o oală sub presiune, săracul, toată noaptea”, a pus ispita Nicoleta, dupa care l-a provocat pe Gojman cu un sărut pasional.
  Însă, de la primul sărut al celor doi, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru Ionuț, bărbatul care și-a pus toate armele în joc pentru a fi irezistibil.
  „Dă-te de pe mine, că te omor”, i-a spus ispita Nicoleta.
  Ispita a precizat că și dacă ar fi fost îndrăgostiă de el, nu ar fi făcut amor cu el la televizor.
  „Am încercat să obțin ce am avut, după care am vrut să răcesc lucrurile. Nu puteam să îl mai potolesc. Pe el, pe măsură ce îl respingi mai tare, pe atât vine mai tare spre tine. Tu îl respingi, el vrea să demonstreze că o să fie ca el, că el vrea să fie ca el tot timpul”, a mai spus ispita.
  „Ți-am demonstrat că e numai gura de tine”, a spus Gojman.

  Ispita Mircea și Mirela sunt din ce în ce mai apropiați – cei doi au petrecut o noapte împreună, în tandrețuri.
  „Ne-am jucat un pic, ne-am hârjonit, ne-am atins, ne-am îmbrățișat”, a spus ispita Mircea.
  Concurenta a dezvăluit că l-a plăcut încă de la început pe Mircea, dar nu a crezut că lui i-ar putea plăcea de ea.

  Bogdan s-a declarat extrem de dezamăgit de Hannelore, iubita lui. Concurentul nu poate crede cum de partenera sa l-a putut denigra atât de mult și a făcut dezvăluiri despre ea.
  „Un lucru care credeam că nu se va întâmpla, din câte am văzut, se întâmplă. Din câte mi-am dat eu seama, lucrurile pe care Hannelore le-a spus despre mine sunt numai de rău”, a spus Bogdan, precizând că Hannelore ar fi făcut acest lucru ca să se pună pe ea într-o lumină bună.
  Bărbatul care a preferat ca timp de 10 zile să nu răspundă niciunei acuzații din cele pe care le făcea femeia de la Minitel, în timpul discuției cu Andi, a lăsat să se înțeleagă faptul că și în sufletul lui există subiecte la fel de deranjante.
  Adevăratul motiv al despărțirii din urmă cu patru ani a fost acesta: „M-am săturat de gura părinților ei”. Bogdan a percizat că părinții lui Hannelore au o influența mare asupra ei.
  El a precizat că părinții lui Hannelore au o impresie proastă față de el.
  Bogdan a vorbit și despre conflictele pe care le-a avut cu familia lui. „Am crezut că-i scot proteza din gură”, a spus el, într-un moment de furie, despre tatăl lui Hannelore.  În noaptea în care Mirela a scăpat de povara secretului ei, la Minitel, Ionuț Gojman a scăpat de povara abținerii, petrecând un moment intim alături de ispita Nicoleta.
  Ionuț Gojman și ispita Nico s-au sărutat pasional în pat, fiind îmbrăcați sumar.
  „Sărutul a fost drăguț, cum să fie? Ca un sărut între doi oameni în luna de miere – unul fiind foarte tare”, a comentat ispita Nicoleta, râzând.
  După sărut, Gojman a încercat să se angajeze într-o partidă de amor cu ispita Nicoleta, dar aceasta l-a oprit, reproșându-i că o trage de păr. Acesta nu s-a dat bătut imediat, încercând să dea o tentă indecentă acestui detaliu.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.2/10 (24 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 6 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 18, 7.2 out of 10 based on 24 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 3 - 2017

  9 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  22 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 8 - 2018

  3 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.