Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 16
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 16 FULL – INTEGRAL – 4 noiembrie 2018

  Totul pare frumos și idilic între Hanne și Andi, însă în fața unor momente cu adevărat critice, datele problemei se schimbă radical, iar concurenta de pe Insula Iubirii e pusă-n față unei decizii de care depinde viitorul ispitei masculine.

  O pană de curent înseamnă pentru concurenţi că nici camerele şi nici microfoanele nu funcţionează şi la adăpostul imposibilităţii de a furniza dovezi, fetele îşi permit să fie libere în gânduri, dorinţe şi fapte! Când pisica nu-i acasă, șoriceii-și fac de cap, la fel ca și fetele care profită din plin de pana de curent apărută ca din senin și care le ajută să își facă de cap cu ispitele de pe Insula Iubirii. Ce se întâmplă pe timpul penei de curent, rămâne ascuns în pana de curent, însă lucrurile nu sunt așa de simple cum își închipuie unele dintre concurentele de pe Insula Iubirii.

  A fost o noapte în care măştile concurenţilor au ars pe rând la ceremonia cea mai controversată dintre toate! Ajunşi în resort, trei dintre ei au pus capăt relaţiilor cu care au venit pe Insula Iubirii. Supraviețuirea cuplurilor devine imposibilă după apariția imaginilor incriminatorii din casa fetelor. Vizibil afectați de felul în care iubitele lor se comportă, trei dintre concurenții din actualul de sezon de Insula Iubirii anunță despărțirea ireversibilă.  Pentru orice bărbat din lume câteva imagini în care iubita sau viitoarea sa soție apare alături de un tânăr nu pot avea decât un efect grav. În această situație se află Bogdan, care e aproape să izbucnească în plâns atunci când vede ce se întâmplă între Hannelore și Andi pe Insula Iubirii. Bogdan s-a arătat foarte afectat după ce a văzut imaginile cu iubita lui şi Andi! Concurentul a oferit cel mai lung discurs de recunoaştere a propriilor greşeli din câte a auzit insula iubirii, impresionându-și inclusiv colegii din emisiune.

  Vizibil rănit de felul în care iubita sa se comportă cu Andi, Bogdan a făcut o criză: „Nu mai pooot să văd. Deci, nu mai pot. N-am crezut vreodată că așa ceva este posibil”, a spus concurentul de la Insula iubirii.

  Apele sunt agitate și în tabăra băieților. Imaginile în care apar iubitele lor au un efect catastrofal și dezvăluirile necontrolate apar de unde nu te aștepți. La vederea filmuleţelor cu declaraţiile iubitei sale, Iulian a făcut dezvăluiri incredibile despre Mari! Acesta susţine că a salvat-o dintr-un anturaj periculos, iar fostul ei iubit trimitea femei “la produs”. Discuția dintre concurent și Radu Vâlcan scoate la iveală multe lucruri neștiute și dureroase pentru participanții la „Insula iubirii”, care sub efectul dezamăgirii și al frustrărilor spun lucruri bine ascunse în trecuturile lor.

  Jocurile intime sunt specialitatea casei când vine vorba de Hanne, care nu scapă nicio ocazie să îi atragă atenția lui Andi ori de câte ori acesta este în preajma ei. Un episod mai puțin obișnuit s-a petrecut în momentul în care cei doi au rămas singuri, iar arătosul tânăr a încercat să-i ofere un masaj blondei, Lipsită de inhibiții, Hannelore și-a dat sutienul jos în fața ispitei, lăsându-l pe acesta fără replică.  Pe Insula Iubirii, lucrurile par să avanseze cu mare repeziciune, iar Andi recunoaște că a rămas surprins de gestul frumoasei concurente: „Am simțit-o pe Hannelore foarte vulnerabilă. Mi-am dat seama că este un altfel de moment decât cele de până acum”, a spus Andi la interviurile de la Insula Iubirii.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 16, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 24 - 2018

  4 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 18 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jan - 5 - 2017

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 9 - 2016

  0 Comment

  Șase ispite vor renunța...

  Posted on Apr - 17 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Oct - 5 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 13 - 2017

  0 Comment