Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 13
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 13 FULL – INTEGRAL – 14 octombrie 2018

  Distracția este la ea acasă pe insula fetelor. Prin intermediul unui joc, concurentele și ispitele masculine se dezbracă… de inhibiții.

  Deși la suprafață totul pare frumos, între concurente încep să apară multe disensiuni. Mari își arată nemulțumirile legate de Hannelore, pe care o consideră o femeie falsă. Mai exact, consideră că Hanne joacă teatru atât cu fetele, cât și cu ispitele masculine.

  Momente toride într-unul dintre dormitoarele de pe Insula Iubirii. O concurentă și un tânăr arătos își consumă pasiunea departe de ochii iscoditori ai celorlalți protagoniști ai show-ului. Mari și Cristi și-au recunoscut slăbiciunea reciprocă și pentru că nu vor să mai piardă timpul, trec la acțiune. La început o joacă vinovată, apoi săruturi pasionale și atingeri interzise minorilor. Între cei doi există flacără și asta se vede din felul în care își consumă atracția.  Pe parcursul serii, chiar dacă și-a îndreptat în mod evident pentru toată lumea atenția către Andi, Hannelore nu a evitat ca, prin limbajul corpului, să-i transmită și lui Raul câteva semnale interpretabile. Mai mult, Andi vede câteva imagini compromițătoare în care Hanne apare alături de Raul și își dă seama că sentimentele blondei pentru el, nu sunt cele mai sincere. „Acum e clar. Joacă la două capete”, a afirmat Andi dezamăgit.

  Jocurile continuă pe insulă, iar Mirela a devenit protagonsita resortului după ce a răspuns provocării de a-i da jos pantalonii lui Mircea. Și nu oricum, ci folosindu-se de gură! Imaginile urmau să fie văzut și de băieții aflați la 9 kilometri distanță, iar iubitul fetei pare dărâmat de gesturile provocatoare ale acesteia.

  Un joc cu tente erotice încinge spiritele între ispite și fetele de pe Insula Iubirii și nu numai. Cea mai neașteptată fază a serii este oferită de Hannelore și Mirela. Cele două sunt protagonistele unei scene pe care restul persoanelor o consideră desprinsă din filmele pentru adulți. Hannelore își ia inima în dinți și îi masează sânii Mirelei, deși aceasta din urmă lasă senzația că nu se simte foarte confortabil. Întregul episod se petrece sub ochii pofticioși ai ispitelor masculine.

  Pe timpul întâlnirii pe car ea avut-o cu ispita George, Cati a părut mai dezinvoltă ca oricum. Parcă simțind ceea ce se întâmplă la 9 kilometri distanță, pe insula băieților, bruneta trăiește intens fiecare moment oferit de bărbatul care pare total diferit de Răzvan. Atât de exuberantă este Cati, încât lovește un cameraman în timpul unei partide box thailandez pe care a avut-o cu George.

  De-a lungul timpului, în repetate rânduri, Răzvan a invocat în față tuturor membrilor insulei același motiv pentru care nu trece la fapte. Deși vrea să lase senzația că este bărbatul fatal, ceilalți concurenți, dar și ispitele sunt siguri că experiența sa amoroasă este una inventată, motiv pentru care încep să-l antipatizeze în totalitate.  Răzvan încearcă prin toate mijloacele să o atragă pe favorita sa într-un loc cât mai retras. La dorința concurentului, Dana acceptă să meargă în baie cu el pentru a pune la cale o falsă scenă de sex, care să ajungă la ochii iubitei sale, Cati. Ușor-ușor, Răzvan începe să-și atragă antipatia tuturor colegilor de pe insulă, dar și a ispitelor, care îi descoperă defectele uriașe. Dana, slăbiciunea lui Răzvan, merge în baie cu acesta, dar în afara unor atingeri, nimic nu se petrece între cei doi, deși băiatul pare dispus să meargă mai departe.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.8/10 (14 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 6 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 13, 6.8 out of 10 based on 14 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 13 - 2017

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 7 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Oct - 5 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 8 - 2018

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.