Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 7
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 7 FULL – INTEGRAL – 23 septembrie 2018

  Alarma ce le va întrerupe distracția le va aduce fetelor vești deloc plăcute de la Purimuntra, dar și un Bonfire. Mirela va primi la rândul său noi probe care să o ajute să afle motivul adevărat pentru care iubitul său a insistat să vină la ”Insula Iubirii” în ciuda faptului că ea nu a vrut. Dezamăgită în fața dovezilor, aceasta reușește cu greu să își ascundă tristețea. ”Văd că aici, la Insula Iubirii, se află secrete ascunse… Sunt dezamăgită și mă simt foarte folosită”, a spus cu amărăciune Mirela.

  Mereu atentă la detalii și la aparențe, Hannelore va avea parte de un șoc, în această seară, la ”Insula Iubirii”, când un gest al iubitului ei o va arunca pe culmile disperării.

  Gabriel și Andreea au pozat la casting într-un cuplu fericit, pentru care „Insula iubirii” nu prezintă niciun risc. Totuși, realitatea reflectă cu totul și cu totul altceva. Se pare că între cei doi există o relație destul de tensionată. Aflați în honeymoon, cei doi petrec ultimele clipe înainte de a merge pe insule diferite. Totuși, la piscină are loc un dialog destul de ciudat, în care Gabriel își jignește oarecum iubita. „Ieși din apă! Ești ca o basculă”, a spus concurentul nervos. Rămâne de văzut în ce măsură pe cei doi chiar îi leagă o iubire puternică.  Surpriză uriașă! Andreea și Gabriel, noul cuplu venit la „Insula Iubirii”, au fost treziți chiar în miez de noapte de două superbe ispite feminine! Cei doi concurenți au avut parte de o surpriză colosală atunci când, chiar în timp ce dormeau, în dormitorul lor și-au făcut apariția ispitele Dana și Eugenia. Au avut la dispoziție doar 15 minute pentru a strânge bagajele. Cei patru au plecat la un restaurant de lux de pe insulă. Andreea a avut astfel ocazia să își cunoască o parte din rivalele de la „Insula iubirii”! Gabi s-a simțit extrem de bine, semn că are toate șansele să fie ispitit. Cea care i-a atras din start atenția a fost ispita Eugenia! Apoi, Gabi a plecat cu ispitele feminine pe insula băieților, iar Andreea s-a alăturat fetelor, acolo unde o petrecere era deja în toi.

  Chiar în timpul unei petreceri cu tematică orientală, alarma se dă pe insula fetelor și concurentele aleargă cu sufletul la gură să vadă ce imagini sunt transmise în timp real de pe insula băieților. „Vai! Încă unul a picat”, a spus Mirela amuzată.
  Dar ceea ce a urmat este cu adevărat șocant pentru toată lumea. Cati este prima care primește imagini cu iubitul său și șocul este mare, fiindcă îl vede pe Răzvan cum dansează provocator cu una dintre ispite. Dar ceea ce urmează este cu adevărat scandalos! Dacă inițial Cati a crezut că Răzvan a fost cucerit de ochii săi pentru faptul că sunt deosebiți, adevărul crunt iese la iveală: „M-au fermecat ochii ei. Aveam o fantezie sexuală”, a dezvăluit Răzvan chiar în timpul castingului. Iar dezamăgirea a fost una extrem de mare pentru Cati.

  Hannelore a venit cu Bogdan la „Insula Iubirii” pentru a demonstra tuturor că relația lor este una de vis și că se vor întoarce acasă să facă o nuntă de vis, dar veștile de la Bonfire o lasă cu lacrimi în ochi. Radu Vâlcan le-a chemat pe concurente la Bonfire și detaliile care au ieșit la iveală sunt de-a dreptul scandaloase. Cati a aflat ce fantezii sexuale are iubitul său, Răzvan. Mirela, în schimb, și-a dat seama că partenerul ei e doar doritor de atenție.  Conștientă că imaginea cuplului perfect este doa ro mască pe care și-a pus-o de dragul emisiunii și al întregii lumi, Hannelore află că povestea sa de iubire cu Bogdan este doar o iluzie frumoasă, în care doar ea a crezut. „Nu-ți ajunge o viață întreagă să cunoști un om. N-aș fi crezut niciodată, eu am fost tot timpul sinceră cu el. Nu meritam să fiu umilită”, a mărturisit aceasta cu lacrimi în ochi. Emoțiile puternice au făcut-o pe Hannelore de la „Insula Iubirii” să plece de la Bonfire plângând…

  Declarațiile lui Bogdan au distrus-o pe Hannelore. Aceasta s-a ascuns în baie și nu și-a mai stăpânit lacrimile. Mari a venit să-i fie alături: „Am trăit în minciună șapte ani”.

  VEZI AICI CONTINUAREA >> Sezonul 4 Episodul 8

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.8/10 (13 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: -1 (from 3 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 7, 6.8 out of 10 based on 13 ratings

  One Response so far.

  1. Firu says:

   Atâtea as avea de spus legat de sezonul acesta . Însă sunt dezamăgită de faptul ca producătorii, regizorii acestei emisiuni, au ales , majoritatea din concurenți, inculți psihic ,spiritual etc. . Stau și mă uit la episoade si observ faptul ca oamenii ăștia (concurenții) nu știu sa vorbească corect limba română, ce să mai vorbim de faptul ca nu stiu ce vor în primul rând, de la ei înșiși, nu mai zic de la parteneri ,relație, viață. Sunt impresionată ca majoritatea din ispitele masculine,cât și feminine , pe lângă frumusețea fizică, sunt și inteligenți/ inteligente, își folosesc creierul, nu doar fizicul ; oameni cu coloană vertebrală! Bravo lor, deoarece viața este o continuă lectură, iar dacă nu “citești ” zilnic , stagnezi din toate punctele de vedere.

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: +1 (from 1 vote)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 9 - 2019

  10 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 3 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 26 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 20 - 2019

  2 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 5 - 2015

  2 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Oct - 5 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Alexandra David – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Aug - 10 - 2017

  6 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.