in curand…

  Astazi au inceput filmarile in Thailanda la noul sezon Temptation Island – Insula Iubirii. In cateva luni vom vedea Sezonul 3 din cel mai asteptat reality show tv.

  Oare Deea se reintoarce si in sezonul 3??

  Zvonurile dau ca sigura prezenta lui Loredana (prietena lui Hamude din sezonul 2) ca ispita… ramane sa vedem ce noutati aduce noul sezon Insula Iubirii.

  Inainte de plecare, prezentatorul show-ului Radu Vâlcan a declarat ca ispitele si cuplurile participante calatoresc catre Thailanda in avioane diferite, tocmai pentru a se pastra surpriza pana in momentul in care ispitele sunt prezentate pe insula in fata cuplurilor.

  Cel de-al 3 sezon pare sa fie si mai interesant decat primele 2!

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.5/10 (21 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 4 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 3, 8.5 out of 10 based on 21 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  • Temptation Island Romania Sezonul 4 – 2018

   Din 3 septembrie 2018 incepe sezonul 4 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2018

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare duminica si luni de la ora 20:00, Sezonul 4 – 2018.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.