Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 8
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 8 FULL – INTEGRAL – 19 iunie 2017

  După ce Cosmin cu Maria au plecat acasă împreună, făcându-și planuri de nuntă, un nou cuplu va intra în competiția ”Insula Iubirii”. Este vorba despre Cătălin şi Nicoleta. Cei doi sunt fericiţi că au ajuns în Thailanda, dar se pare că lucrurile nu vor rămâne “roz” prea mult timp. Cum va evolua relaţia dintre cei doi vom vedea in aceasta seara.

  Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au o relație de doi ani, dar se cunosc și sunt prieteni de 12 ani. Amândoi au urmărit primele sezoane ale emisiunii și spun că s-au înscris și au participat la casting pentru că, în primul rând le-a plăcut mult „Insula iubirii” și pentru că își doresc să arate că ”noi am reacționa altfel decât restul concurenților care au fost în sezoanele trecute. Nu cred că noi, într-un timp atât de scurt ne-am combina cu alți oameni”, spune Nicoleta. „Cred că noi o să rămânem la stadiul de prieteni cu ispitele și, clar, ne vom întoarce împreună”, au spus ei înainte de a ajunge pe insulă, venind în Thailanda tocmai pentru că au încredere totală unul în celălalt. Au primit cu zâmbetul pe buze toate sfaturile lui Radu, inclusiv pe acela care le spunea că Thailanda și testul de aici reprezintă mai mult decât o vacanță și distracție. Amândoi spun că limita lor, peste care nu ar putea trece în relație, este sărutul cu o ispită.

  Tot în acest episod, Diana își va trăi povestea de iubire alături de Andy, iar DeeDee va începe să flirteze din ce în ce mai mult cu Robert. Însă, deși Maria a plecat de pe insulă, DeeDee va avea o nouă rivală.

  Cele mai intense momente se vor întâmpla însă pe insula băieților. În acest episod concurenții vor avea prima ceremonie comună a focului, în care vor vedea cu toții imagini cu partenerele lor. Acesta este momentul în care Ben va afla tot ce a spus Diana despre el și relația lor, Aurel o va auzi pe Alexandra vorbind despre problemele financiare și lipsa lui de implicare, Liviu o va vedea pe Bianca oscilând între reținere și atracția pentru Sorin, iar Robert va vedea imagini cu partenera lui dansând lasciv.

  Diana și ispita Andy nu se mai pot abține. Cei doi se comportă ca un cuplu, iar dorinețele lor sunt stopate doar de camerele de filmat! Sau mai exact, cei doi nu mai țin cont nici măcar de camerele de filmat, căci gesturile lor devin pe zi ce trece tot mai fierbinți!

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.7/10 (15 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 3 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 8, 7.7 out of 10 based on 15 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 24 - 2018

  4 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 18 - 2018

  0 Comment

  ESTE OFICIAL: Sezonul 4...

  Posted on Aug - 15 - 2018

  4 Comments

  Anuryh are videoclip nou...

  Posted on May - 22 - 2017

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 9 - 2017

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 28 - 2017

  4 Comments

  Daniel Jitariu – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment