Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 5
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 5 FULL – INTEGRAL – 29 mai 2017

  Radu Vâlcan, moderatorul emisiunii, organizează un concurs pentru fete și ispitele masculine. Alegerile concurentelor stârnesc invidii în lanţ şi decizii care iau naştere ca un domino. Dee Dee profită de ocazie şi îi fură ispita Dianei. Rămasă fără Robert, care face echipă cu Maria, fata îl alege pe Andi, chiar dacă Diana îşi exprimase opţiunea dinainte.

  Seara începe incendiar pe „Insula Iubirii”. Cel puțin în tabăra fetelor lucrurile se agită considerabil. Diana este protagonista unei dezvăluiri absolut incendiare. După ce povestște amănunte picante din viața sa intimă cu Ben, Diana acceptă mângâierile lui Andy. Diana, iubita lui Ben de la ”Insula iubirii”, este plină de surprize. După ce a dezvăluit în fața a sute de mii de oameni că și-a înșelat iubitul, dar și cum a trecut prin momentele mai puțin plăcute din relația cu omul de afaceri din Slovenia. Deși de multe ori a susținut că-și dorește să se întoarcă din Thailanda alături de partenerul său oficial, lucrurile se schimbă atunci când bruneta se enervează și începe să facă mărturisiri incredibile.

  După ce au câştigat un concurs pe plajă, Maria şi Robert au ieşit împreună la o întâlnire, dar lucrurile nu au decurs aşa cum ar fi trebuit. Concurenta a avut un comportament rece faţă de ispită, iar asta l-a descurajat pe atractivul tânăr.

  Zilele trec și pe insulă se leagă prietenii care promit să devină mai mult decât atât. Alexandra și Raul sunt doi dintre protagoniști, care pot deveni rapid un cuplu. Semnalele celor doi sunt destul de clare, iar acest lucru este observat inclusiv de către celelalte fete din hotel.  Distanța față de partenerul de viață te face să dezvălui lucruri neștiute despre relația ta. Acesta este efectul pe care Insula Iubirii îl are asupra concurentelor din emisiune, iar Maria este una dintre fetele care a simțit nevoia să-și pună sufletul pe tavă. Blonda a recunoscut că în spatele aparențelor, există multe nemulțumiri legate de iubitul său.

  Aparent ușor de convins, Liviu e o redută greu de cucerit de către ispitele de pe insulă. După ce a lăsat senzația că răspunde avansurilor evidente ale ispitei, concurentul mărturisește că pasiunea pentru iubita lui este mult prea mare pentru a face un pas greșit.

  Băieții par foarte hotărâți să nu cedeze ispitelor în Thailanda. Deși ofertele sunt generoase, iar superbele fete aflate în resortul lor fac totul pentru a-i face să calce strâmb, concurenții sunt incredibil de rezistenți. Aurel face față cu brio tuturor avansurilor Mariei, care și-a promis că va reuși să-l convingă pe băiat.

  Aurel și Maria au câștigat și ei o ședință foto într-un loc exotic, îi vor întruchipa pe rând pe Adam şi Eva, Tarzan şi Jane şi Piraţii din Caraibe.

  ————–
  In aceasta seara, sirul dezvăluirilor pe care le fac unii dintre concurenți continuă pe „Insula iubirii” iar relațiile între concurente și ispitele lor devin mai apropiate.

  Diana se simte confortabil cu decizia ei și cu Andy, iar povestea lor devine din ce în ce mai fierbinte, astfel încât cei doi ajung să se sărute, sub privirile celorlalți.

  Cosmin și Anuryh își vor petrece și ei întâlnirea câștigată împreună, într-un parc de distracții. Ce va discuta el cu ispita, dar și cu Alice, singura cu care alege să vorbească mai mult, este o altă poveste pe „Insula iubirii”.

  Petrecerea pe insula băieților animă atmosfera atunci când ispitele feminine vin îmbrăcate în costume senzuale. Tot în episodul din aceasta seara vom vedea cum se vor comporta Aurel cu Maria și Bianca cu Sorin la ședințele foto pe care le-au câștigat la concurs și unde îi vor întruchipa pe rând pe Adam și Eva, Tarzan și Jane și Pirații din Caraibe.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.0/10 (15 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +4 (from 6 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 5, 8.0 out of 10 based on 15 ratings

  3 Responses so far.

  1. Razvan says:

   Faceți ceva ca merge extrem de greu..nusj daca este pt faptul că sunt multe persoane care vizioneaza în acest moment… Dar merge foarte greu se tot blochează…

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: -1 (from 1 vote)
   • Temptation Island says:

    In primele minute/ore dupa publicare, traficul este foarte mare si probabil din aceasta cauza merge mai greu…

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: -1 (from 1 vote)
  2. dvdrw says:

   Multumesc mult pentru calitate.

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.