Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 3
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 3 FULL – INTEGRAL – 15 mai 2017

  Cea de-a treia ediție a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” a adus din nou băieţii față-n față cu ispitele. Prin intermediul unor brățări, îndrăgostiții de pe „Insula iubirii” au putut bloca accesul unei singure ispite la întâlnirile private cu partenerul lor de viață.

  Aurel începe din prima seară să o ia la întrebări INDISCRETE pe Bianca. După ce au dansat şi au petrecut ceva timp împreună, concurentul nostru are o curiozitate: „Cât de departe eşti dispusă să mergi?”. În acest timp, lui Liviu nu îi rămâne decât să privească…

  Nici nu a început ceremonia, că fetele încep să se gândească pe cine trebuie să blocheze. Dee Dee şi Diana ştiu deja ce au de făcut.

  Ajunse în faţa lui Radu, Deedee şi Diana continuă să aibă un comportament sfidător atât la adresa ispitelor, cât şi a întregii echipe, motiv pentru care prezentatorul decide că este momentul să le pună la punct pe cele două. Certată de Radu pentru lipsa bunului simţ, Diana ajunge să vorbească extrem de urât, spre uimirea tuturor, cu una dintre ispite. După ce nu a fost lăsată să blocheze ispitele, ba chiar a jignit una dintre ele, Diana se hotărăşte să le spună „tentaţiilor” din Thailanda tot ce are pe suflet. Nervoasă că nu a fost lăsată să blocheze o ispită, Diana reacţionează într-un mod cu totul neaşteptat. Vorbeşte urât, jigneşte şi îl desconsideră pe Ben, iubitul ei. Apoi, începe să… plângă.  Ben şi Nicoleta par să se simtă din ce în ce mai bine unul lângă celălalt iar complimentele la adresa ispitei sunt spuse cu voce tare: „Este o femeie foarte puternică şi foarte frumoasă. Mi se pare că seamănă cu Eva Mendez. M-aş putea îndrăgosti aici, dar doar dacă aş şti că nu mai sunt cu Diana”.

  Pe „Insula iubirii” nimic nu e întâmplãtor şi cu fiecare ocazie ispitele ştiu sã profite pentru a intra pe sub pielea concurenţilor. Ben si Nicoleta & Bianca si Liviu s-au distrat pe cinste in drum spre cartierul plăcerilor, Red Light District. Privind din exterior, dar şi cu o experienţă pe „Insula Iubirii”, Deea vorbeşte despre ceea ce se întâmplă în Thailanda după două zile.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.4/10 (114 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +10 (from 20 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 3, 8.4 out of 10 based on 114 ratings

  One Response so far.

  1. sangvin says:

   apreciez f rpd si se vede bine !

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: +2 (from 4 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 9 - 2019

  10 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 3 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 26 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 20 - 2019

  2 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 27 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 26 - 2016

  2 Comments

  Primele imagini cu Ispitele...

  Posted on Apr - 23 - 2017

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 3 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Aug - 7 - 2017

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.