Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 2
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 2 FULL – INTEGRAL – 9 mai 2017

  Cinci cupluri curajoase au venit la „Insula iubirii” pentru a se convinge dacă iubirea lor este suficient de puternică pentru orice ispită! Nu e ușor să reziști tentanției, mai ales într-un loc spectaculos precum Thailanda și având în jur ispite extrem de sexy. Geloziile au apărut încă din prima ediție, iar show-ul se anunță a fi unul incendiar!

  Contrar imaginației fetelor, toți bărbații au ținut garda sus pe toată durata întâlnirii. Au avut grijă să nu lase loc de interpretări. Au fost politicoși, dar rigizi în dialog, rezervați și foarte precauți.

  Aventura celor cinci cupluri continuă pe Insula Iubirii. Decizia curajoasă de a vedea adevărul din relația lor, este un drum fără întoarcere. După ce au văzut ispitele feminine, fetele parcă nu au mai fost la fel de zâmbitoare și au început să regrete decizia de-a veni în Thailanda. „Fetele ispite o să ne arate exact ce ne dorim să vedem, până la urmă”, a zis una dintre concurente. Iubita lui Ben a răbufnit când a văzut-o pe Deea și i-a strigat de față cu toți: „Ți-ai luat prezervativele la tine?”.

  La început, toată lumea pare cuminte, în special fetele. Merg cuminți în dormitoare și parcă nimeni nu are de gând să înșele. Totuși, adevărul va fi arătat curând de camerele de filmat, ce se află peste tot! Și parcă nici băieții nu par puși, deocamdată, pe fapte mari.  După câteva impresii legate de insulă și de ispitele supreme, Aurel este cel care sparge gheața relaționării diplomate! „Iubita ta a fost prefăcută. În locul tău nu aș fi venit la emisiune!”, a afirmat acesta, făcând referire la diferența de vârstă dintre Liviu și iubita sa.

  În mintea băieților, partenerele lor aflate în celălalt resort nu mai reprezintă o preocupare, însă la nouă kilometri distanță, fetele se gândesc la partenerii lor și își pun dorințe. Și ele se pregătesc de prima petrecere, însă starea de spirit este diferită! Băieții se bucură mult de prezența extrem de seducătoare a ispitelor. Și imaginile vorbesc de la sine! Dincolo, pe cealaltă insulă, fetele încep să regrete amar decizia de-a veni pe insulă!

  Pe „Insula iubirii”, târziu în noapte, spiritele se încing puternic și are loc primul eveniment major! Două concurente au lăsat inhibițiile deoparte și s-au sărutat! Și pentru ca show-ul să fie total, Diana face o declație uimitoare: „Am și vibratorul cu mine!” Și ceea ce a urmat i-a lăsat pe mulți fără cuvinte!

  Bianca a pornit la atac și e extrem de hotărâtă să pună mâna pe o ispită masculină! Și-a început seara cu el și și-a asigurat preferaul că relația lor nu este în pericol! A stat toată seara lipită de Sorin, chiar și în monentele când au rămas singuri pe canapea. I-a permis apropieri, l-a urmărit cu privirea atunci când a dispărut de lângă ea și l-a poziționat în ipostaza de unică ispită periculoasă în fața celorlați băieți! Când Sorin s-a apropiat de Maria, Bianca s-a schimbat la față! Oare nu promisese că îi va fi fidel iubitului său?

  Alice a venit din nou la „Insula iubirii” pentru a lua parte la o confruntare de zile mari! Nimeni nu se aștepta la un asemenea final de poveste! Aflată în fața frumoasei ispite Cătălina, fosta concurentă i-a mulțumit că a ajutat-o să vadă adevărata față a lui Alin, cu care a încheiat relația la scurt timp după emisiune.

  Concurentele aleargă cu sufletul la gură la locul în care Radu Vâlcan le așteaptă cu vești despre partenerii lor! Tinerele află cum și-au petrecut iubiții lor prima parte a serii. Și pentru unele dintre ele veștile nu sunt tocmai liniștitoare! „Aia stătea ca proasta pe el! Păi nu te prind eu și ți-o tai?!”, a zis Diana nervoasă și cu ochii în lacrimi.

  Fetele au primit veștile de pe cealaltă insulă și, cu reacții mai mult sau mai puțin reale, au trăit prima dezamăgire! „Îmi bate inima rău de tot! L-am văzut pe Aurel cum sărea în piscină și se distra și eu stăteam în cameră și plângeam. Mie îmi e foarte greu”, a zis Alexandra cu lacrimi în ochi. După ce au văzut imaginile compromițătoare, discuțiile apar între fete, în dormitor. Să fie oare primele semne că relațiile lor sunt amenințate de ispite?

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.6/10 (40 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 5 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 2, 7.6 out of 10 based on 40 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 24 - 2018

  4 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 18 - 2018

  0 Comment

  Incepe Insula Iubirii Sezonul...

  Posted on May - 2 - 2016

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 10 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 2 - 2016

  9 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 7 - 2018

  0 Comment

  Tomi Giurgia – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment