5

  Jocurile nevinovate dintre Cătălin și Nicoleta sunt din ce în ce mai serioase, iar replicile pe care și le oferă cei doi sunt cu mult tâlc. Băiatul nu s-a sfiit să-i spună blondei că o apreciază pentru modul în care încearcă să-l acapareze.

  Diana şi Andy formează deja un cuplu stabil pe “Insula Iubirii” şi au ajuns acum să aibă o relaţie completă. Asta nu-i împiedică să se gândească la noi experiențe amoroase, unele depășind granița obișnuitului. Inițiativa discuțiilor și propunerilor îi aparține Dianei.

  Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au o relație de doi ani, dar se cunosc și sunt prieteni de 12 ani. Deși părea că formează un cuplu solid, relația lor este aproape terminată după ce fata vede imaginile în care iubitul său se sărută pasional cu o ispită! Tânărul este decis să se arunce într-o relație cu ispita pe care a pus ochii încă de la venirea pe insulă.
  După ce a fost protaonista unuia dintre cele mai dureroase episoade petrecute pe Insula Iubirii, Nicoleta este decisă să uite de Cătălin și să-și găsească fericirea alături de una dintre ispitele de pe insulă. Și pentru că Robert nu îi este indiferent, o nouă relație pare gata să se înfiripe.

  Alexandra, considerată cea mai cuminte de la ”Insula iubirii”, renunță definitiv la Aurel si isi arunca inelul de logodna in ocean.

  Diana şi Andy formează deja un cuplu stabil pe “Insula Iubirii” şi au ajuns acum să aibă o relaţie completă. Partidele de amor dintre cei doi nu mai sunt un secret pentru nimeni, cei doi alegând să-și consume dragostea în fața camerelor de supraveghere. Diana este pusă pe fapte mari la “Insula Iubirii”! Andy a adus-o în punctul în care să facă toate nebuniile care le trec prin cap, iar concurenta se pare că a trăit şi o nouă experienţă.
  “A fost excelent! Doar că am fost puţin crispată din cauză că… Eu, acolo, sunt virgină” i-a spus bruneta ispitei după o partidă de sex.
  “Îmi cer scuze! Nu a fost cu intenţie”, s-a scuzat Andy pentru gestul său.

  Ghici ce au făcut Andy şi Diana sub aşternuturi??

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.5/10 (30 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +7 (from 7 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 13, 7.5 out of 10 based on 30 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  3

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 16 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 3 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 19 - 2016

  7 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 10 - 2016

  3 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.