sau aici

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 12
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 12 FULL – INTEGRAL – 17 iulie 2017

  Vulcanica Diana şi Andy s-au dezlănțuit din nou! De data asta, pe plajă, într-un cadru mai mult decât romantic, cu lumânărele aprinse și parfumate și un decor de vis. Inevitabilul s-a produs și cameramanii au filmat scene fierbinți petrecute între cei doi! „La ce m-am gândit când am văzut-o pe Diana? Că vrea sex!”, a spus Andy, precizând că amorul nu este totul într-o relație. De altfel, cei doi sunt primul cuplu care face amor în acest sezon din “Insula Iubirii”. După ce s-a despărţit de Ben şi a început să aibă o relaţie cu Andy, Diana a trecut la pasul următor cu ispita, făcând şi dragoste cu aceasta. “Am vrut să ştim noi primii dacă e ok sau nu. Dacă mai continuăm sau nu. A fost totul practic o probă”, a declarat Diana după ce a făcut amor cu Andy.

  „O fac pe Alexandra să se simtă în largul ei cu mine, nu fac nimic rău!”, spune Raul, în timp ce o face pe iubita lui Aurel să se simtă în largul ei atunci când vizitează o minirezervație de tigri în Thailanda.

  Liviu a fost invitat la testimoniale pentru a clarifica situația în care se află. Declarațiile lui șochează. Bărbatul a spus că nu a fost niciodată violent cu partenera lui. Ba, mai mult, Liviu a dezvăluit că fata chiar i-a propus să se și căsătorească. În urmă cu trei luni, Bianca a ales să nu păstreze copilul lui Liviu. ”Bianca era însărcinată. A renunțat la un copil ca să poată veni în Thailanda”, a spus Liviu.

  Aurel și Maria au parte de o seară incendiară în camera de hotel. Cei doi au fost mai intimi ca niciodată. Chiar dacă ispita l-a cucerit iremediabil și definitiv, ea nu vrea să meargă până la capăt. Cei doi s-au mângâiat, iar Aurel a fost mai mult decât încântat să îi intre în grații Mariei.  Ziua cu numărul zece a adus pentru Alexandra și Raul o întâlnire privată cu o activitate pe care concurenta și-a dorit-o foarte mult. Deși reținută, fata pare a se simți bine în proximitatea unui bărbat matur, care știe ce vrea și care o complimentează ori de câte ori are ocazia. În plus, cei doi au împărtășit de la amintiri, la fotografii de familie și experiențe comune.

  Bianca a cerut să meargă de urgență la Ceremonia Focului pentru a anunța oficial decizia ei în privința lui Liviu. Astfel, concurenta vrea să se asigure că mesajul despărțirii de iubitul ei este unul clar și oficial. ”El nu este ceea ce îmi doresc!”, a spus blonda, avându-l alături pe Sorin. Prezentatorul emisiunii i-a complimentat pe cei doi tineri, spunându-le că sunt frumoși împreună.

  Aurel și Maria sunt mai mult decât prieteni! ”A fost o atingere de buze, nimic pasional”, a declarat concurentul într-un moment de sinceritate. „M-am agățat de el ca o proastă!”, a declarat Alexandra, dezamăgită de sine și de iubitul ei. În acest timp, Raul a consolat-o pe concurentă și i-a readus zâmbetul pe chip.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.0/10 (32 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 6 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 12, 7.0 out of 10 based on 32 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 24 - 2018

  4 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 18 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 16 - 2016

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 3 - 2017

  9 Comments

  Bianca Roman – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 18 - 2018

  0 Comment