Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 1
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 1 FULL – INTEGRAL – 8 mai 2017

  Noul sezon va aduce noi povești de viață, noi concurenți, noi ispite.
  Cinci cupluri își testează relația în noul sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”! Lupta cu ispitale nu va fi deloc ușoară!

  Cine va rezista tentației și cine va spune „da” pasiunii? Rămâne de văzut!

  Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Insula iubirii” aduce cuplurile în fața unei provocări de zile mari! Și gesturile concurenților surprinse de camerele de supraveghere sunt mai mult decât fierbinți! Fiecare cuplu a fost cazat într-un resort de lux, a primit cel mai romantic decor, a fost tratat ca în luna de miere la care a visat, a fost încurajat să trăiască fiecare clipă ca și cum ar fi fost ultima și a fost sfătuit să acorde momentului importanța cuvenită.

  Pentru Bianca şi Liviu, timpul petrecut împreună a fost o povară, declarată și arătată, în ciuda tentativelor de a masca lipsa de confort a unuia în prezenţa celuilalt. „Insula iubirii” va dovedi dacă dragostea lor este menită să reziste sau deja se poate vorbi la trecut despre cuplul lor. Și pentru ca tensiunea să atingă niște cote maxime înainte ca cei doi să se despartă, Sorin își face apariția cu un buchet imens de trandafiri, cerând permisiunea lui Liviu să…se distreze puțin cu iubita acestuia.  Concurentele de la „Insula iubirii” și-au dezvăluit preferințele, și-au arătat dorințele și și-au exprimat vulnerabilitățile. Slăbiciunea lor este cea mai puternică armă a insulei, așa că au pornit la atac cele trei spite supreme, Raul, Robert și Sorin! Cei trei au apărut la concurente acasă cu buchete imense de trandafiri, invitându-le pe tinere la întâlnire, chiar de față cu iubiții lor! Și spiritele s-au încins imediat!

  Timp de aproape doi ani relația dintre Alexandra și Aurel a fost plină de declarații de dragoste din partea ei, din motive alimentate de el. „Mi-e frică de singurătate”, a afirmat concurenta. „De cel puțin trei ori s-a îndrăgostit în timpul relației noastre. Plecam fericită la muncă și când mă întorceam nu-l mai găseam!”

  Pentru trei dintre fete a început deja ispitirea și, în consecință, pentru trei dintre bărbați a început deja teama! Fetele se familiarizează cu ispitele supreme și încep să le facă și propuneri… Sorin, Robert și Raul sunt poate cele mai fierbinți ispite masculine din cel de-al treilea sezon al emisiunii „Insula iubirii”. Flori, vorbe dulci, gesturi tandre și mult șarm! În ce măsură vor rezista fetele și se vor gândi la iubiții lor? Fetele deja se confesează ispitelor și ies la iveală problemele din relațiile lor. Maria, de exemplu, a spus că are o relație de șase ani cu iubitul ei și că și-a dorit mult să se căsătorească și să facă un copil până la vârsta de 30 de ani. Au trecut patru ani și visul ei tot nu s-a împlinit. Vorbind despre asta, Maria a fost răvășită de emoție și a izbucnit în lacrimi.

  Ben și Diana se bucură de ulima dimineață petrecută împreună, la fel de romantic cum au făcut-o de la venirea în Thailanda. Ben, 39 de ani, este un antreprenor originar din Slovenia, stabilit în România, iar Diana este un agent de vânzări de 21 de ani. Sunt împreună de un an. Povestea lor de dragoste pare scrisă în stele și parcă nimic nu îi va separa. „Asta se va vedea”, a zis Diana când a fost întrebată dacă își iubește partenerul.

  Totuși, cine va rezista și cine va înșela?

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.6/10 (15 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 3 Episodul 1, 8.6 out of 10 based on 15 ratings

  One Response so far.

  1. Julia says:

   Diana aia este obraznica … de ce i permite ti sa vb asa ?! Ben pare super ok, ce oare o fi stat cu asa specimene … Sunt sigura de faptul ca in curând ii vedem adevarata fata a adevărate i Diana :)))

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  PROMO Insula Iubirii Sezonul...

  Posted on Mar - 24 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 24 - 2018

  4 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jan - 5 - 2017

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 7 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 10 - 2015

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment