Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 6
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 6 FULL – INTEGRAL – 1 iunie 2016

  În cea de-a șasea ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” lucrurile s-au precipitat pe ambele insule. Realizând parcă pentru prima oară că ipostazele în care s-a aflat de la începutul șederii sale în Thailanda pot produce suferință pe cealaltă insulă, Cristi are primele remușcări.

  Rememorând clipele petrecute în apropierea ispitelor feminine, Cristi are un moment de slăbiciune și începe să plângă de disperarea că și-ar putea pierde relația pe care o are cu Jojo.
  Chiar dacă și el a petrecut mult timp în compania ispitei Cătălina de când se află pe insula băieților, Alin nu are niciun fel de remușcare și nu consideră că a greșit cu nimic față de partenera sa, Alice. Ba mai mult, în momentul în care vede imaginile suprinse cu Alice cu capul pe umărul ispitei Robert, Alin ia foc și începe să arunce cu jigniri în stânga și-n dreapta.
  Cea care a avut cel mai mult de suferit a fost Elena care nu-și explică deloc comportamentul ispitei Matei ce pare să nu mai aibă deloc ochi pentru ea. Ba mai mult, o evită ca și când nu ar exista. Supărarea Elenei devine greu de ținut în frâu în momentul în care Tudor o alege pe ea pentru a ieși la date, spulberându-i astfel șansale de a petrece ziua împreună cu Matei. Cel care pune paie pe foc este Matei însuși care o alege pe Medana pentru date. Spre disperarea Elenei, cei doi par foarte fericiți împreună.
  Pentru că se simte nedreptățită, Elena îi cere socoteală lui Matei pentru comportamentul său, dar ceea ce află chiar de la el pare să o pună într-o ipostază de care i-a fost teamă de la bun început: Matei nu dorește o relație cu ea și-și cere scuze dacă a lăsat-o să înțeleagă altceva. Odată lămurită situația, Elenei nu-i rămâne decât să se resemneze sau să se răfuiască cu Medana, pe care o chestionează în privința timpului petrecut cu Matei.
  Hamude și-a făcut și el pentru prima dată gânduri negre în legătură cu relația sa. Imaginile în care Loredana pare să se simtă tot mai în largul său alături de Sorin nu-i dau pace lui Hamude, care nu mai poate dormi de îngrijorare.  Finalul ediției a șasea a emisiunii aduce o surpriză atât în rândul concurenților și al ispitelor de pe insulă, cât și telespectorilor: Tomiță, una dintre cele mai „de temut” ispite din primul sezon al emisiunii revine pe „Temptation Island – Insula iubirii” pentru noi cuceriri în cel de-al doilea sezon.

  După ore întregi de frământări şi iluzii deşarte, Elena află adevărul dur chiar din gura lui Matei

  “M-am îndrăgostit de tine şi mă doare atitudinea ta. Mă doare că eşti rece cu mine”, îi declară în miez de noapte lui Matei.
  Ispita supremă, însă, nu pare a fi impresionat prea tare de mărturisirile concurentei: “Am ieşit doar de două ori la date. Nu am ajuns să te cunosc, nu simt nimic pentru tine. Nu trebuie să pui presiune pe mine acum”, explică ispita spre disperarea Elenei.
  Bruneta este din ce în ce mai conştientă de faptul că cel de care s-a îndrăgostit nebuneşte i-a scăpat, aşa că alege să rămână pe plajă, vărsând lacrimi amare…
  În acelaşi timp, Saşa suferă enorm din cauza indiferenţei Mariei.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.0/10 (52 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 6 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 6, 8.0 out of 10 based on 52 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  2 Responses so far.

  1. Andreea says:

   Cand o sa publicati acest episod? (2.6)

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 2 votes)
   • Temptation Island says:

    Gata, l-am publicat!

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  ESTE OFICIAL: Sezonul 4...

  Posted on Aug - 15 - 2018

  4 Comments

  Șase ispite vor renunța...

  Posted on Apr - 17 - 2015

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 10 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 15 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 17 - 2017

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.