Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 5
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 5 FULL – INTEGRAL – 25 mai 2016

  Pentru că Elena a afișat o atitudine extrem de detașată cu privire la Sasha, Matei a acceptat provocarea echipei de a afla ce ascunde concurenta și care a fost motivul real pentru care a venit pe Insula Iubirii.

  Cu o cameră ascunsă și cu microfon pus pe piele, Matei a luat-o deoparte sub pretextul că vrea să se lămurească cu privire la ceea ce simte.

  Crezând că nu este filmată, Elena a dat cărțile pe față și a recunoscut că nu simte absolut nimic pentru Sasha, iar faptul că ea a venit aici doar pentru a se afișa se confirmă din nou.

  În tot acest timp, Sasha a realizat ce pune la care cea despre care credea că îl iubește…

  Primele imagini cu iubita sa în timp ce curtează alt bărbat i-a adus lui Sasha un zâmbet amar. Credea că între el și Elena mai există iubire, însă ea i-a arătat că nu.

  Concluzia: Elena e venit la emisiune cu un scop clar, acela de a se lansa în lumea televiziunii, acela de a-și putea începe o carieră și, eventual, pentru a trăi o aventură pe insulă.

  Ce urmează, după ce bănuielile și-au găsit confirmarea?  În timp ce băieții par să fi luat decizii importante pentru situația cuplurilor lor, fetele abia acum deschid ochii cu adevărat. Iar dacă ceremonia focului a fost întreruptă de ploaia abundentă, iată că a venit rândul Medanei, Loredanei și al lui Jojo să vadă cum s-au comportat iubiții lor în primele patru zile pe insulă.

  Dezamăgirea își spune cuvântul în cazul lui Jojo, care a fost pusă pe gânduri: O iubește Cristi absolut sincer și dezinteresat?

  Cât despre Medana, ea pare să-i caute scuze lui Roby pentru apropierea de ispită. “Nu-i place să doarmă singur, iar faptul că a unit paturile nu înseamnă nimic.”

  Atitudinea Elenei de a fi mereu precaută cu ceea ce spune, de a da indicații tuturor și de a se comporta isteric în pauzele de filmare aduce de la sine o ipoteză șoc, confirmată chiar de concurentă.

  Într-o discuție cu Tudor, Elena dezvăluie faptul că își dorește o carieră în televiziune și că scopul său, în viitorul apropiat este să apară pe sticlă.

  Poate acest lucru explica detașarea Elenei în fața acțiunilor lui Sasha de pe insula băieților? Sau reacția ei atunci când Matei se apropie mult prea mult de Medana?

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 5, 7.0 out of 10 based on 1 rating
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video