5

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 3
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 3 FULL – INTEGRAL – 18 mai 2016

  O nouă zi, noi alegeri pentru concurenți. Cei care și-au riscat relațiile pentru a câștiga reality-show-ul „Insula iubiri” își satisfact plăcerile ascunse și se alătură ispitelor favorite.

  Regulile sunt clare și, pentru unii, destul de dificile pentru că există situații în care unul sau mai mulți concurenți vor să petreacă timpul alături de aceeași ispită. Până la urmă, totul se reglează din mers și fiecare își găsește perechea potrivită. Atât fetele cât și băieții sunt gata pentru noi aventuri pe Insula Iubirii.

  Din păcate, pentru Alice a fost seara în care a aflat că destinul poate fi schimbat de o simplă coincidenţă: Alin şi Cătălina s-au întâlnit întâmplător înainte de a intra în competiţie iar de aici lucrurile au luat o turnură neaşteptată
  Pentru toţi cei veniţi în show, “Insula iubirii” este o lecţie, iar pentru Alice se dovedeşte a fi una dură încă de la început. Primul filmuleţ îi arată acesteia un Alin schimbat, un Alin care pare să fi uitat promisiunile făcute înainte de a-şi lua rămas bun.
  Deşi părea încrezătoare în relaţia lor, Alice se uită stupefiată la imaginile oferite de Radu la Ceremonia Focului. ZâmbetuliI se şterge imediat de pe faţă: “Nu e OK că a strâns-o în braţe. Eu nu am permis nimănui asta. E alegerea lui, nu pot să fac asta pentru el. Pot doar să rămân optimistă”.
  Astfel, Alice trece prin toate stările posibile, de la negare la revoltă, de la tristețe la calm, de la îndoială la încredere.

  Alin și Alice păreau că formează un cuplu sudat, care va rezista oricărei tentații. Numai că viața pare să le ofere surprize. Alice începe să-și piardă încredere în iubitul ei după ce vede filmările.

  Insula iubirii e plină de tentații, iar atunci când stai departe de persoana dragă și îți petreci timpul alături de ispite superbe orice concurent este pasibil de greșeală. Gândurile negre o năpădesc pe Alice, care începe să-și pună semne de întrebare referitoare la sentimentele partenerului său.

  Medana nu are de gând să plângă prea mult după Matei și încearcă să își îndrepte atenția către cea mai nouă ispită masculină: Marius.

  Marius l-a blocat pe Matei, iar asta i-a diminuat considerabil șansele ispitei de a-și petrece timpul alături de Medana. Nici fata nu pare dispusă să treacă peste reguli, însă asta nu o împiedică să își reconsidere opțiunile. Așa că nu stă prea mult pe gânduri și începe să testeze terenul cu Marius.

  Răspunsul băiatului e pe placul Medanei și o nouă pasiune se zărește la orizont.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.4/10 (8 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 3, 8.4 out of 10 based on 8 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  3

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 10 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 8 - 2015

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 27 - 2015

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 8 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 6 - 2017

  1 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.