Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 2
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 2 FULL – INTEGRAL – 17 mai 2016

  În cea de-a doua ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată marți 17 mai, fetele au parte pe insula lor de o provocare: o nouă ispită, Tudor. Așa cum însuși se descrie, Costin Tudor este o personă optimistă, tonică, ce-și dorește să le facă pe fete să se deschidă și să se simtă bine

  Mai mult decât orice, Tudor este hotărât să-și joace rolul de ispită până la capăt și să nu se lase deturnat sub nicio formă de la scopul său. „Dacă va fi nevoie să mint, voi minți. Nu am probleme să mint ca să-mi ating scopul”, a declarat fără menajamente Tudor, în vârstă de 26 de ani, economist și instructor de fitness. Conștient că arată bine, Costin spune că tinde că creadă că e „mai mult decât un abdomen sculptat” și își propune să se folosească de toate atuurile pentru a fi cea mai bună ispită din acest sezon.

  Nici nu au pășit bine pe insula care le-a separat de iubitele lor, că între bărbați au și apărut primele semne de rivalitate. Se pare că doi dintre concurenții de la „Temptation island – Insula iubirii” au pus ochii pe aceeași ispită cu care și-ar dori să petreacă departe de ochii celorlalți cât mai multe momente de intimitate. La scurt timp de la instalarea lor pe insulă, rivalitatea dintre Alin și Cristi este din ce în ce mai evidentă, iar Cătălina este trofeul pe care amândoi par să și-l dorească. Ispita feminină are însă o strategie foarte bine pusă la punct, pe care este hotărâtă să o urmeze pas cu pas. Cătălina și-a propus să pară neajutorată, cât mai inocentă și ingenuă. știe că băieților le vine greu să creadă că sub chipul său angelic se ascunde o luciditate de fier, așa că mizează pe o senzualitate nevinovată. Știe exact când să mângâie, când să ceară ajutorul și ce cuvinte să spună pentru a-i face pe cei doi să aibă încredere în ea și să se simtă în siguranță în compania să. Cristi a plăcut-o pe Cătălina din prima clipă, iar Alin s-a simțit atras tot de ea. Alin recunoaște că apropierea de ispite este un test foarte greu, pentru că tentațiile sunt multe și uneori e greu să reziști. La rândul lui, Cristi și-ar dori că ispita Cătălina să stea cât mai mult cu el și cât mai puțin cu Alin.  Cine va avea parte de compania Cătălinei și cum se vor manifesta cei doi când ispita se va afla în compania celuilalt, vom afla azi in episodul 2 din noul sezon.

  Nu degeaba Matei este supranumit ispita supremă. Elena recunoaște fără rezerve că este preferatul ei încă de pe vremea când urmărea primul sezon al emisiunii, când nu rata nicio ediție și și-ar fi dorit să fie ea în locul Andreei. Confesiunea Elenei este prima dovadă clară a atracției față de ispită. Întrebată de ce era așa de singură pe ea la începutul călătoriei că nu va exista nicio ispită care să-i sucească mințile, Elena recunoaște cu sinceritate că se baza pe faptul că nu credea că e posibil ca Matei să fie înspiţa și în noul sezon. Dar pentru că datele problemei s-au schimbat, Elena nu mai este deloc sigură pe ceea ce va face sau nu.

  La rândul ei, și Medanei îi este simpatic Matei, de care însă încearcă să se țină cât mai la distanță, conștientă de farmecul acestuia și de calitățile lui de cuceritor. Pentru Medana este însă mai mult decât evident faptul că Elena îl place și că nu se va da în lături de la a flirta cu el sau chiar de a merge mai departe. „E un dulce, Matei. E un bărbat atrăgător și are carismă. Poate să zăpăcească orice femeie, dacă-și pune în minte”, spune Elena cu zâmbetul pe buze.

  Cum va gestiona situația Matei, cu care dintre concurente va alege să petreacă mai mult timp, dar și felul în care vor reacționa fetele în compania lui, vom afla in episodul din aceasta seara.

  Și tot marți, în cea de-a doua ediție a emisiunii „Temptation island – Insula iubirii”, vom vedea care sunt ispitele pe care le vor bloca concurenții, astfel încât să diminueze șansele de a ieși cu ele la date-uri și a se cunoaște mai bine, dar și cum s-au distrat concurenții și ispitele la primele întâlniri.

  Emisiunea va fi difuzată în fiecare săptămână marți și miercuri, de la ora 20.30 si pe acest site in reluare, imediat dupa difuzarea lor la televizor.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.8/10 (19 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 2, 7.8 out of 10 based on 19 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 3 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 24 - 2016

  7 Comments

  Anuryh are videoclip nou...

  Posted on May - 22 - 2017

  1 Comment

  Tomi Giurgia – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – 2...

  Posted on Apr - 18 - 2015

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.