Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 15 – FINALA
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 15 FULL – INTEGRAL – 28 iulie 2016

  Au venit pe insulă ca niște cupluri bine sudate, dar de plecat doar unii dintre ei o vor face în aceeași formulă.

  In prima parte a finalei, două dintre cele patru cupluri ajunse până la finalul emisiunii s-au confruntat cu cele mai incitante imagini adunate de-a lungul celor două săptămâni petrecute pe insule diferite.

  După ce au retrăit momentele grele care i-au făcut să sufere și să creadă că între ei nu mai poate fi nimic reparat, Robert a hotărât totuși să nu se abată de la planul inițial, acela de a o cere de soție pe Medana. Oricât l-a rugat Medana să nu facă acest gest considerându-l total nepotrivit pentru ei, Robert a vrut să aibă dovada că nu-l mai dorește în viața ei. Întrebați de Radu Vâlcan cum vor pleca de pe această insulă, despărțiți sau împreună, cei doi au răspuns la unison: ca doi prieteni.

  Discuțiile dintre cei doi au continuat în cameră, unde Medana și Robi și-au spus toate lucrurile pe care ar fi vrut să și le spună pe parcursul emisiunii, atunci când nu au avut această posibilitate. După ce au dezbătut moment cu moment cele întâmplate, Robi a hotărât să îngenuncheze din nou în fața Medanei pentru o nouă cerere în căsătorie. De această dată, răspunsul Medanei a fost unul pozitiv. Cu promisiunea lui Robi de a deveni bărbatul pe care și-l dorește ea, cei doi și-au jurat o nouă viață împreună. Cu toate lecțiile învățate, Medana și Robi pornesc într-o relație bazată pe încredere și iubire.

  Dacă în cazul Medanei și al lui Robi iubirea a triumfat, nu același lucru se poate spune și despre relația dintre Elena și Sașa care se pare că era distrusă cu mult timp înainte ca cei doi să participe la emisiune. Ceea ce ar fi putut însemna o revedere emoționantă s-a dovedit a fi un prilej de reproșuri și învinuiri. Ultima noapte în Thailanda nu a fost decât una a războiului în care cei doi au fost neobosiți în a se jigni și a se umili unul pe celălalt.

  Tot aseară, concurenții și-au luat la revedere de la ispite. După ce va vedea imaginile cu Alin lăudându-se la toată lumea că a făcut amor cu ea, Cătălina va fi atât de scârbită de Alin încât nici nu va mai dori să-i adreseze vreun cuvânt.

  Deși apare triumfător la întâlnirea cu Alice, Alin va fi nevoit să-și piardă din siguranță și din aroganță pe parcursul întâlnirii finale după ce infidelitățile sale vor fi rând pe rând demascate. Singur în fața dovezilor, Alin va ajunge să-și ceară scuze față de Alice după ce va recunoaște că el a fost cel care a picat primul în ispită și doar el a fost cel care a înșelat. Rămas și fără Alice și fără Cătălina, Alin va înțelege în cele din urmă că le-a pierdut pe amândouă și că testul iubirii a fost picat.

  Deși se aștepta ca după noaptea de amor petrecută în brațele lui Sorin totul să fie schimbat între ei, Loredana s-a lovit mai degrabă de răceală din partea lui Sorin, care după ce i-a demonstrat lui Hamude ceea ce avea de demonstrat, a hotărât să se retragă subtil. În mod surprinzător, nu doar Loredana s-a supus unui test participând la această emisiune, ci și Sorin care a vrut să-și demonstreze încă o dată că tot ceea ce i s-a întâmplat lui în căsnicie, atunci când soția l-a părăsit pentru un alt bărbat, nu a fost nicidecum din vina lui.

  În episodul 15, partea a 2-a a finalei, vom putea vedea cum va reacționa Loredana atunci cand își va da seama că toate declarațiile în care neagă existența unui act sexual între ea și Sorin în fața producătorilor emisiunii se vor dovedi mincinoase.

  Hamude îi va putea spune Loredanei tot ceea ce a simțit pentru ea atunci când a văzut-o pas cu pas căzând în ispită.

  În cea de-a 18-a zi petrecută pe insulă, cuplurile ajung să trăiască împreună, față în față cu sentimentul vinovăției!
  A doua zi după ce a confruntat-o, Hamude caută răspunsuri! Și se pare că acesta a aflat că celelalte concurente au încurajat-o pe Loredana să își urmeze inima.
  Acum, Loredana este cuprinsă de remușcări și nu mai știe ce să facă.

  Supărat la culme de faptul că el a fost fidel, iar iubita sa Loredana a ales să pice în mrejele ispitei Sorin, Hamude cedează nervos.
  „Ți-am oferit totul și tu m-ai vândut pentru o vrăjeală de doi lei”, a izbucnit acesta nervos.
  În fața dovezilor și a cuvintelor aspre ale lui Hamude, Loredana nu a mai avut curajul să deschidă gura.

  Seară incendiară la „Insula iubirii”! În marea finală, primul cuplu care se va confrnta este cel format din Alin și Alice
  Au venit pe insulă crezând că iubirea lor este greu de învins. Totuși, imediat ce a ajuns pe insulă, Alin a început să flirteze cu Cătălina.
  Văzând imaginile cu iubitul său, nici Alice nu a mai stat cuminte, ci s-a apropiat de ispita Robert.
  Zilele au trecut și adevărul a ieșit la iveală! Alin nu a mai putut ascunde ce fel de partener este, cu adevărat.  Aventura la „Insula iubirii” a luat sfârșit! Ce s-a întâmplat cu fiecare după emisiune?

  Cuplurile au venit la „Insula iubirii” crezând că nicio ispită nu e prea mare pentru ei.

  În schimb, Medana și Robert sunt fericiți. La o lună după ce s-au întors acasă, cei doi s-au logodit și par mai fericiți ca niciodată.

  Mai mult decât atât, Medana a rămas însărcinată, iar cei doi așteaptă un copil! Și se pare că totul s=a întâmplat în Thailanda.

  Elena și Sasha sunt și ei fericiți, dar separați. Și spun că nu mai există cale de întoarcere.

  La Alice și Alin, lucrurile s-au terminat incredibil: cei doi nu s-au împăcat!

  Cuplul Jojo și Cristi a avut și el lecțiile sale.

  Loredana și Hamude s-au despărțit și ei pentru totdeauna.

  Și iată că aventura pe „Insula iubirii” a luat sfârșit și fiecare s-a ales cu lecțiile sale.

  Urmeaza Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 3, va asteptam!

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.9/10 (25 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +8 (from 8 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 15 - FINALA (2), 7.9 out of 10 based on 25 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  7 Responses so far.

  1. Rebecca says:

   Cam când apare episodul 14 ?

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: +1 (from 1 vote)
   • Temptation Island says:

    La cateva ore dupa ce este difuzat la tv.

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  2. Alexa says:

   Cât dureaza sa intregistrati o emisiune ca astept de 3 ore !!!!!!

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Temptation Island says:

    Inregistrarea se face in timp real, procesarea dureaza un pic mai mult.
    Acum e si partea a 2-a a finalei pe site. Enjoy! :)

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Observator says:

   Josnic si degradant modul in care s-a moderat aceasta emisiune si aici vorbesc de voi cei care faceți aceasta emisiune! Sa alegeți cei mai lipsiti de experiența si usor de influențat oameni din 800 de cupluri, si sa le oferiti un cadru frumos, mancare (bănuiesc afrodisiaca), băutura si alte artificii, totul pentru a le exploata pana si cele mai mici sentimente, de fapt pentru a-i desfiinta pana la nucleu!!
   Este abject din partea voastră si a lui Radu (despre care aveam o alta impresie) sa o acuze in așa hal pe Loredana, folosindu-se de întrebări si sa-l pună pe Hamude cu mâinile in foc pentru raiting si pentru succesul emisiunii.. Este incalificabil si sper ca CNA-ul sa nu doarmă!
   Citind despre Radu pe internet, l-as întreba si eu daca este mândru de relația pe care o are cu tatăl lui si daca este mândru de deciziile pe care le-a luat in viața – sa fie cu o femeie căsătorită (Mădălina Manole), care sa divorțeze din cauza lui si sa eșueze lamentabil in prima sa căsnicie..
   Credeți ca lucrurile astea marșave pe care voi le faceți pentru bani si succesul propriu nu se vor întoarce împotriva voastră?!
   A fost penibil modul in care v-ati purtat si cu Saha si Elena la bonfire, de fapt v-ati făcut voi de ras!! Si meritați cu vârf si îndesat sa fiti si voi Păcăliți si inselati, ca stati linistiti – oricum n-o sa atingă nimeni nivelul extrem cu care voi o faceți celor care vin in emisiune, adică cu VICTIMILE voastre.
   La televizor, arătati ca o haita care trage din victima lor pana la ultimul os!!! Atat de degradanti sunteți!!

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: +2 (from 4 votes)
  4. CUCOAEA PRTRU SORIN says:

   noi suntem o familie avem un copil si doresc enorm sa vad ce persoana am luat langa mine

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  5. NICU says:

   MULTUMIM PTR. SEZN. 1/2/3 SERIALELE SE POT SCOATE IN HARD? SA VAD MAI BINE, MA DOR OCHII IN LAPTOP… SA FITI SANATOSI, NOROCOSI !!!

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Alexandra David – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 24 - 2018

  0 Comment

  Tomi Giurgia – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 8 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 24 - 2016

  7 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.