Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 13
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 13 FULL – INTEGRAL – 20 iulie 2016

  Loredana a uitat de Hamude, iar „pielea de bebeluș”, parfumul și carisma lui Sorin au cucerit-o pe iubita lui Hamude. Iubitul ei nu a călcat deloc strâmb, iar dezamăgirea a fost cu atât mai mare.

  Lori a demonstrat că poate înșela până la capăt sau, cel puțin, aproape de el. Naivă din fire, Loredana a crezut că nu există nicio cameră de filmare în resort și s-a dezlănțuit. Au experimentat jocuri erotice, poziții sexuale, dar până la urmă Sorin s-a retras. În plus, fata a fost reținută în fața camerelor. Până în următoarea noapte când au făcut amor sălbatic. Jocul s-a transformat în realitate, iar scenele fierbinți au fost mai mult decât concludente!

  Tomiță a fost pus la colț de vulcanica Elena! S-a „dezlănțuit” în voie în fața fotografului cu Medana pe care a și sărutat-o! Au avut parte de o noapte fierbinte, iar Elena s-a îndrăgostit de ispită! Cu toate astea, Tomiță și-a făcut doar jocul și nu a ezitat să recunoască acest lucru. „E frumoasă rău urâta asta!”, a încercat el s-o înduplece pe Elena.  Bruneta a recunoscut că nu are niciun regret și că a trăit intens experiența din Thailnada! „N-ai cum să-i reziști!”, a spus Elena. Tomiță a plecat după ce scenariile din mintea Elenei s-au concretizat: au făcut dragoste, iar el a plecat de lângă brunetă. „Am lăsat-o bine!”, a spus el.

  „Ți-ai atins scopul și ai câștigat jocul!”, i-a spus Sasha Mariei, ispita de care s-a îndrăgostit. Iubitul Elenei părea dispus să facă orice pentru a o cuceri. Declarații arzătoare de dragoste, nimic nu a înduplecat-o pe Maria cea sexy și rea. „Vrei să fii iubita mea, să plecăm împreună de mână de aici?”, a întrebat-o Sasha pe Maria. Ispita i-a spus un răspicat „Nu!”, iar la dream date, lucrurile nu au schimbat cu nimic sentimentele celor doi.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.2/10 (64 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 8 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 13, 8.2 out of 10 based on 64 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 10 - 2018

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 3 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 24 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 15 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 14 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Aug - 10 - 2017

  6 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 8 - 2018

  3 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 12 - 2016

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 9 - 2017

  6 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 26 - 2016

  2 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 4 – 2018

   Din 3 septembrie 2018 incepe sezonul 4 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2018

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare duminica si luni de la ora 20:00, Sezonul 4 – 2018.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.