Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 12
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 12 FULL – INTEGRAL – 13 iulie 2016

  Cu cât finalul emisiunii este mai aproape, cu atât lucrurile se precipită mai tare la „Temptation Island – Insula iubirii”. În ediția din 13 iulie, Alin și Cătălina au depășit toate barierele și s-au iubit departe de ochiul camerei de luat vederi.

  Chiar dacă ispita Cătălina și-a dorit discreție, acest lucru nu l-a împiedicat pe Alin să se laude băieților cu noua sa cucerire. Alin a continut seria jignirilor, numai că de această dată, nu doar la adresa iubitei sale, ci a tuturor fetelor de pe cealaltă insulă. Imaginile cu Alice sărutându-se cu Robert au constituit motivul perfect pentru comportamentul misogin etalat de Alin, nu pentru prima oară. Așa-zisa trădare a lui Alice i-a oferit scuza perfectă pentru propria-i trădare. Fără să stea pe gânduri și fără niciun fel de regret sau remușcare, Alin a căutat și a găsit pasiunea în brațele Cătălinei.

  Hamude și Medana au avut posibilitatea de a sta de vorbă cu ispitele de care s-au apropiat partenerii lor pe cealaltă insulă. Deși comportamentul Loredanei nu a lăsat loc de echivoc și a aratat foarte clar că își dorește o relație cu Sorin, la momentul întâlnirii cu Ramona, Loredana i-a spus acesteia că ea are încă o relație cu Hamude. Enervată de tupeul Loredanei, ispita a mințit fără menajamente că Hamude este dezgustat de ea și că vrea s-o uite.

  La rândul lor, Hamude și ispita Sorin au avut o discuție sinceră și onestă. Pentru prima dată Hamude a înțeles cât se poate de clar că Loredana întreține și chiar inițiază cele mai multe dintre gesturile lor de apropiere. Tot ceea ce mai poate spera Hamude este ca Loredana să nu meargă până la capăt, deși începe să aibă tot mai multe îndoieli în acest sens.  Discuția dintre Medana și ispita Deea a fost una plină de înțelegere, mai ales că cele două au ajuns la concluzia că fiecare dintre ele a trăit într-o relație toxică, ce nu le mai aducea bucurie.

  Sașa s-a bucurat de sărutările Mariei, Elena și Tomiță au trecut în stilul caracteristic de la ceartă la împăcare, de la lacrimi la sărutări, iar Robi a început să înțeleagă că Deea nu își dorește o relație cu el după terminarea emisiunii.

  Câte dintre cuplurile sosite pe insulă se vor întoarce în formula în care au venit rămâne de văzut în cele două emisiuni care au mai rămas din „Temptation Island – Insula iubirii”.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.5/10 (53 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +4 (from 6 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 12, 8.5 out of 10 based on 53 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  3 Responses so far.

  1. Andreea says:

   Cand pubicati episodul 12?

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Temptation Island says:

    Cu o mica intarziere, a venit si episodul 12…

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Andreea says:

     Multumim!!

     VA:F [1.9.16_1159]
     Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
     VA:F [1.9.16_1159]
     Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video