Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 1
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 1 FULL – INTEGRAL – 11 mai 2016

  Cel de-al doilea sezon al celui mai fierbinte reality show al primăverii, „Temptation Island – Insula iubirii” supune cuplurile înscrise în emisiune testului suprem al încrederii provocându-le să afle dacă relația lor este una de viitor sau poate fi destrămată de ispitele ce-și propun să le testeze sentimentele.

  În prima ediție a a noului sezon, „Temptation Island – Insula iubirii”, vom face cunoștință cu cele cinci cupluri dornice să-și testeze relația, dar și cu tentațiile care le vor încinge imaginația și le vor provoca să privească cu sinceritate înăuntrul lor. Alice și Alin, Georgeta și Cristian, Loredana și Hamude, Medana și Robi, Elena și Sașa pornesc în aventura vieții lor pentru a vedea dacă dragostea dintre ei este una adevărată sau doar o simplă iluzie.

  După ce-și fac promisiuni și legăminte de care acum, la început de drum, sunt foarte siguri că le vor respecta, primele nesiguranțe se fac deja simțite pe Insula iubirii încă de la apariția ispitelor. “Zeițe”, le-au numit bărbații pe cele patru ispite feminine care au defilat pentru prima dată prin fața lor.

  Apariția Deei, ispita supremă, fostă concurentă în prima ediție a emisiunii, decisă să treacă acum de partea cealaltă a baricadei, în rol de ispită, creează la rândul ei reacții puternice încă din primul moment. Dezinvoltura și lipsa de inhibiții din primul sezon fac din ea o ispită căreia îi e greu să-i reziști.  Nici ispitele masculine nu sunt mai prejos și reușesc să facă o impresie bună chiar de la prima defilare în fața fetelor. Cel de care se tem însă cel mai mult bărbații Alin, Hamude, Sașa, Cristian și Robi este ispita supremă, Matei, la adresa căruia fetele nu au decât cuvinte de laudă.

  Odată prezentările făcute, celor cinci cupluri nu le mai rămân decât câteva minute în care să-și ia la revedere și să-și reînnoiască jurămintele făcute.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.2/10 (17 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 6 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 1, 8.2 out of 10 based on 17 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  PROMO Insula Iubirii Sezonul...

  Posted on Mar - 24 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 24 - 2018

  4 Comments

  Raul Popa – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Aug - 3 - 2017

  3 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Oct - 5 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 8 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – 2...

  Posted on Apr - 18 - 2015

  0 Comment