Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 1
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 1 FULL – INTEGRAL – 11 mai 2016

  Cel de-al doilea sezon al celui mai fierbinte reality show al primăverii, „Temptation Island – Insula iubirii” supune cuplurile înscrise în emisiune testului suprem al încrederii provocându-le să afle dacă relația lor este una de viitor sau poate fi destrămată de ispitele ce-și propun să le testeze sentimentele.

  În prima ediție a a noului sezon, „Temptation Island – Insula iubirii”, vom face cunoștință cu cele cinci cupluri dornice să-și testeze relația, dar și cu tentațiile care le vor încinge imaginația și le vor provoca să privească cu sinceritate înăuntrul lor. Alice și Alin, Georgeta și Cristian, Loredana și Hamude, Medana și Robi, Elena și Sașa pornesc în aventura vieții lor pentru a vedea dacă dragostea dintre ei este una adevărată sau doar o simplă iluzie.

  După ce-și fac promisiuni și legăminte de care acum, la început de drum, sunt foarte siguri că le vor respecta, primele nesiguranțe se fac deja simțite pe Insula iubirii încă de la apariția ispitelor. “Zeițe”, le-au numit bărbații pe cele patru ispite feminine care au defilat pentru prima dată prin fața lor.

  Apariția Deei, ispita supremă, fostă concurentă în prima ediție a emisiunii, decisă să treacă acum de partea cealaltă a baricadei, în rol de ispită, creează la rândul ei reacții puternice încă din primul moment. Dezinvoltura și lipsa de inhibiții din primul sezon fac din ea o ispită căreia îi e greu să-i reziști.  Nici ispitele masculine nu sunt mai prejos și reușesc să facă o impresie bună chiar de la prima defilare în fața fetelor. Cel de care se tem însă cel mai mult bărbații Alin, Hamude, Sașa, Cristian și Robi este ispita supremă, Matei, la adresa căruia fetele nu au decât cuvinte de laudă.

  Odată prezentările făcute, celor cinci cupluri nu le mai rămân decât câteva minute în care să-și ia la revedere și să-și reînnoiască jurămintele făcute.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.2/10 (17 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 6 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 2 Episodul 1, 8.2 out of 10 based on 17 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 10 - 2018

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 3 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 24 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 15 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 14 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 6 - 2017

  1 Comment

  ESTE OFICIAL: Sezonul 4...

  Posted on Aug - 15 - 2018

  4 Comments

  Ana Vengher – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 23 - 2018

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Aug - 7 - 2017

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 4 – 2018

   Din 3 septembrie 2018 incepe sezonul 4 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2018

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare duminica si luni de la ora 20:00, Sezonul 4 – 2018.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.