Partea II


  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 6
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 6 FULL – INTEGRAL – 31 mai 2015

  Momente incendiare s-au petrecut în această seară pe Insula Iubirii, acolo unde Cristian a fost extrem de supărat după ce a văzut imaginile inedite în care a fost surprinsă iubita lui. Copleșit de tristețe, acesta nu și-a putut stăpâni lacrimile. Tot ce a mai putut spune a fost faptul că nu cunoaște persoana pe care a văzut-o în clipul în care iubita sa de patru ani se săruta pasional cu un alt bărbat.

  În timp ce Cristian nu-și mai încape în piele de supărare, Deea a făcut niște mărturisiri absolut incredibile. După ce a petrecut momente pasionale alături de Tomi, aceasta a dezvăluit că îi place să fie curtată de acesta, căci este ceva nou și o incită.

  Intenționat sau nu, Alexandra și-a uitat un obiect vestimentar în camera lui Liviu, iar acest lucru a stârnit o reacție agresivă din partea acestuia. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta i-a aruncat mai multe vorbe dure, spre uimirea celor din jur.

  A fost pus să aleagă între copilul pe care-l are dintr-o căsnicie anterioară și iubita actuală și a ales-o pe ea. Tocmai de aceea, Ovidiu spune că nu știe ce s-ar întâmpla dacă ar fi înșelat. De asemenea, el a mărturisit că nu se simte bine să știe că fosta lui soție are un partener care este în preajma fetiței sale.

  La început o privire inocentă, mai apoi un flirt inedit, iar acum clipe magice de tandrețe. Deea și Tomi au petrecut momente minunate. Cei doi s-au sărutat pasional și s-au răsfățat cu gesturi tandre, fără ca acesteia să-i pese prea mult de fostul partener alături de care și-a petrecut patru ani din viață și pe care l-a abandonat pe Insula Iubirii.

  A fost dezamăgit enorm atunci când a văzut imagini în care Deea, femeia care i-a fost alături în ultimii patru ani, îi spunea unui alt bărbat că își dorește să-și petreacă noaptea alături de el, însă acum, când a văzut un ultim clip, Cristi a rămas fără cuvinte. Dezamăgit de faptul că a avut o astfel de femeie lângă el, acesta a mărturisit că nu se simte folosit, că Deea ar fi sacrificat relația lor pentru a deveni cunoscută. Ultimele imagini în care Deea se bucura din plin de compania lui Tomi nu l-a lăsat fără cuvinte doar pe Cristi, ci și pe ceilalți băieți. Uimiți de atitudinea fetei, aceștia s-au arătat revoltați și tot ce au mai putut face a fost să-l îmbărbăteze pe Crisi spunându-i că nu merita să fie lângă o astfel de femeie.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.8/10 (9 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 6, 7.8 out of 10 based on 9 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  2 Responses so far.

  1. D says:

   Nu se incarca filmuletele ,din pacate la acest episod .

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • TemptationIsland says:

    Am verificat ambele filmulete si merg bine, Verificati propriul calculator.

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: +2 (from 2 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.