Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 5
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 5 FULL – INTEGRAL – 24 mai 2015

  Pentru că “Insula iubirii” e plină de surprize, băieţii au avut de luat o decizie foarte grea. După lungi discuţii, cei patru au hotărât ce ispită vor să elimine. Iniţial, Bianca a fost cea vizată de băieţi, pentru că e considerată de partenerele lor drept cea mai periculoasă ispită, dar lucrurile s-au schimbat într-un final. Cea care părăseşte competiţia este Miki. “Sunt împăcată cu ceea ce s-a întâmplat. Într-un fel, mă aşteptam la asta. E de înţeles”, a declarat aceasta.

  După ce Miki a fost eliminată, băieţii au parte de o surpriză în adevăratul sens al cuvântului. Noua ispită se numeşte Andreea Pepelia şi e hotărâtă să pună pe jar inimile concurenţilor. Are 20 de ani, este model şi e conştientă că arată foarte bine, aşa că are de gând să facă tot ce poate pentru a-şi atinge scopul. „Cred că unii dintre ei au venit aici să găsească un motiv concret de despărțire”, declară Andreea, fără urmă de îndoială. Rămâne de văzut dacă noua ispită o să reuşească să cucerească pe cineva….

  A venit rândul fetelor să decidă pe cine trimit acasă. S-au consultat, au vorbit şi au ajuns la o concluzie clară. Petru este cel care părăseşte competiţia. Motivul? Se pare că ispita nu a reuşit să se integreze şi nu a comunicat suficient cu ceilalţi. “Cu el am vorbit mai puţin”, a declarat Loredana.  Pentru că Petru a fost eliminat de către fete, a venit momentul ca ele să îl cunoască pe Sorin, noua ispită masculină. Sorin este foarte sigur pe el şi recunoaşte că de trei ani, de când este dansator, a interacționat foarte mult cu femeile, iar asta l-a ajutat să știe cum să intre pe sub pielea fiecăreia. Oare va reuşi el să facă faţă provocării şi să facă o concurentă să se îndrăgostească de el?

  Ispita Andreea Pepelia a venit pusă pe treabă, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a luat pe Cristi la o întâlnire romantică. Totul a început uşor, cu o plimbare pe plajă, dar lucrurile au evoluat destul de repede. “Ai nişte ochi foarte frumoşi”, îi mărturiseşte Cristi. De aici până la o baie fierbinte în jacuzzi a fost doar un pas. Andreea a trecut la “atac”, însă Cristi a recunoscut că se gândeşte non-stop la iubita sa: “Îmi este foarte dor de ea. O iubesc mult.”

  Deşi dădeau impresia că formează un cuplu sudat şi că totul este perfect în relaţia lor, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa între Deea şi Cristi. “Îl iubesc foarte mult, dar dragostea nu e suficientă pentru mine”, recunoaşte Deea. Sinceră, deschisă, bruneta a mărturisit că nu l-a iertat niciodată pe iubitul său pentru faptul că a înşelat-o. Ba mai mult, chiar au vorbit despre despărţire. “El ştie asta, i-am spus şi a început să plângă. A zis că nu poate să trăiască fără mine”, a povestit Deea. Încet, încet, concurenta începe să fie din ce în ce mai apropiată de Tomi. Cei doi flirtează non-stop, dar se feresc să dea frâu liber sentimentelor. “Vreau să îmi petrec noaptea cu tine”, i-a şoptit Deea.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 5, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 16 - 2016

  12 Comments

  Castiga un super „date”...

  Posted on Jun - 23 - 2016

  0 Comment

  Anuryh are videoclip nou...

  Posted on May - 22 - 2017

  1 Comment

  Symona Petre – Ispita...

  Posted on Apr - 17 - 2015

  0 Comment

  Petru Păun – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.