Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 4
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 4 FULL – INTEGRAL – 17 mai 2015

  Ceremonia focului pare să fie extrem de tensionată și de această dată. Fetele au primit imagini doar de la prima petrecere a băieților, scene care au declanșat iadul, în special pentru Andreea. Ei i s-a dat spre vizionare un clip care îl suprinde pe iubitul ei, Bogdan, extrem de apropiat de Simona, aceeași ispită cu care a relaționat încă de la început. Întrebat ce notă i-ar da Simonei, de la 1 la 5, Bogdan a răspuns… 6!

  În timp ce Radu stă de vorbă cu fetele, pe insula băieților are loc o mega petrecere, semn că cei din urmă își umplu timp cu veselie, voie bună și… ispite. În urma annunțului făcut de Radu Vâlcan, cum că la petrecere a ajuns și poliția, Andreea, Loredana, Deea și Petra încep să-și tot soiul de gânduri negre. Oare cât de bine se distrează băieții? Andreea pare să fie cea mai afectată, în ciuda faptul că se străuiește să ascundă asta. Oare ce surprize îi va mai rezerva ceremonia focului?

  Dacă ediția trecută Liviu și Bianca au avut un schimb dur de replici, din care a reieșit clar că se antipatizează reciproc, de data aceasta, tânărul face o alegere suprinzătoare: atunci când trebuie să decidă cu cine iese la prima întâlnire privată, el o numește pe Bianca, tocmai pentru că, așa cum spune, crede că au ceva de clarificat. Doar că în loc de discuții în contradictoriu și reproșuri, între ei pare să lege o legătură interesantă. Au parte de numeroase activități distractive care îi apropie. Au mers să învețe dansuri thailandeze, s-au îmbrăcat în costumele lor tradiționale și s-au simțit perfect împreună.
  „Am învățat câteva mișcări, mi s-au părut foarte grele, ciudate”, povestește Liviu. in vorbă în vorbă, Liviu află că Bianca și fosta lui iubită sunt aceeași zodie: Taur. Nici Bianca nu rămâne indiferentă. „Am descoperit o altă față a lui. Mi-a dovedit că poate fi și amuzant, iar mie îmi place să răd”, spune ispita.

  Ispita Toni și Deea petrec din ce în ce mai mult timp împreună, profitând de orice prilej în care se pot cunoaște mai bine. Petrecerea de la piscină pare a fi un moment decisiv pentru relația lor, pentru că cei doi rămân până în zori unul lângă altul, retrași pe o canapea. „Știu că eu vreau să dorm aici, cu tine”, îi mărturisește Deea.

  În casa băieților atmosfera pare să fie destul de tensionate, atât de tensionată încât se lasă cu înjurături. După ce au stat la o șuetă, ispitele s-au retras, lăsând în urma lor o dezordine uriașă. Acest aspect pare să-l fi deranjat pe Liviu, care și-a descărcat nervii adresându-le cuvinte jignitoare fetelor. “Sunt ceva de nedrescris. N-am făcut pe ospătarul pentru nimeni până acum. Dar încerc să îmi ține nervii atât cât pot”, spune iubitul Loredanei. Același Liviu nu-și poate lua gândul de la partenera sa: “E un sentiment ciudat! Eu aici cu femei, ea acolo cu bărbați. Mă gândesc tot timpul, oare ce face?”

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 4, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  One Response so far.

  1. andreea silea says:

   cat seamana loredana cu lidia bubble !!

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 14 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 12 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 12 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 23 - 2019

  6 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  5 Comments

  Mihai Lupșanu – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 9 - 2017

  7 Comments

  Matei Negrescu – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 22 - 2017

  21 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 24 - 2018

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.