sau  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 3
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 3 FULL – INTEGRAL – 10 mai 2015

  Radu Vâlcan dă o veste care cade precum un trăsnet în partea feminină a cuplurilor intrate în „Temptation Island – Insula iubirii”. „Se zvonește că a avut loc un sărut pe insula bărbaților”, spune Radu, iar de aici până la panică nu e mult.

  Andreea devine din ce în ce mai sigură că iubitul ei, Bogdan, a fost cel care a cedat ispitei și este protagonistul celebrului moment. Cum reacționează Andreea și care sunt argumentele ei, dar și ce cred celelalte concurente, vom afla in episodul din aceasta seara.

  Tot azi, Bianca face tot posibilul pentru a intra pe sub pielea celor patru bărbați. „N-am venit aici să stau veioză”, amenință ea. Ispita va lăsa să se înțeleagă cât se poate de clar că a străbătut toată distanța pentru a face din această experiență una extraordinară.

  Tot ea va fi cea care va iniția o petrecere nocturnă chiar în piscina de lângă camerele lor. Rând pe rând, frumoasele ispite o urmează în apă, iar bărbații decid că puțină distracție nu face rău nimănui. Singurul care nu vrea sub nicio formă să intre în apă este Ovidiu, cel care găsește scuze pentru a nu se apropia mai deloc de seducătoarele tinere.

  Dacă bărbații se distrează cum știu mai bine pe lângă hotel, Andreea, Deea și Petra merg pentru prima dată la întâlniri private. Andreea îl alege pe Tomi, alături de care va petrece câteva ore la un picnic retras, iar Deea și Mihai pornesc într-o aventură la bordul unui ATV. Din câte se pare, Ovidiu are cele mai multe motive de îngrijorare: admiratorii Petrei nu sunt deloc puțini, iar faptul că ei își exprimă clar interesul pentru ea denotă că nu vor sta pe gânduri atunci când vor avea prilejul să facă spre ea un pas decisiv.

  In aceasta seara aflam cu cine alege Petra să iasă la întâlnire și cât de rănit ar fi Ovidiu dacă ea l-ar trăda în vreun fel.

  Băieții încep să simtă dorul iubitelor, așa că ispitele încep să pună la cale un plan de cucerire mai puternic. În timp ce stau la plajă pe marginea piscinei, fetele încep să îi provoace pe băieți la niște activități mai îndrăznețe.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 3, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 14 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 12 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 12 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 23 - 2019

  6 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  5 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 22 - 2017

  21 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 12 - 2019

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Oct - 5 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 20 - 2017

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2015

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.