Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 2
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 2 FULL – INTEGRAL – 3 mai 2015

  Membrii cuplurilor au fost separați, iar de acum începe adevăratul test al iubirii. Fiecare concurent poate să își aleagă ispita alături de care va merge la o întâlnire privată. Rolul acestor întâlniri este acela de a face și mai chinuitor testul încrederii, pentru că timp de patru ore își vor petrece timpul în compania ispitei, departe de ceilalți, experimentând lucruri noi și senzații unice.

  În ediția din aceasta seara, concurenții au ocazia să demonstreze cât de bine își cunosc partenerul și cât de repede pot simți pericolul. Cele patru cupluri vor revedea ispitele, vor afla ce au ele de spus și, mai mult decât atât, vor putea „elimina” din joc o tentație, cea pe care o consideră cea mai periculoasă pentru relația lor. Prin intermediul unei brățări, partenerii vor bloca accesul unei singure ispite la întâlniri private cu jumătatea lor. Dacă vor înlătura adevăratul pericol, asta rămâne de văzut.

  Odată încheiată această ceremonie, Bogdan și Lori vor fi cei care vor stabili primele întâlniri. Bogdan o va alege pe Symona, iar Lori îl va alege pe Matei. Symona și Bogdan vor avea parte de adrenalină și vor merge pe ski jet, în largul oceanului. Aventura lor se va încheia pe malul unei plaje pustii, unde cei doi vor lua masa și vor sta de vorbă. Bogdan va fi foarte deschis cu ispita aleasă și îi va povesti detalii ale relației lui cu Andreea, inclusiv că, din punctul lui de vedere, o pauză este benefică. „Comportamentul ei îmi arată foarte multă nesiguranță. E posesivă”, afirmă Symona despre iubita lui. „Bogdan ar putea fi ceva pentru mine”, recunoaște frumoasa ispită.

  Pe cealaltă parte a insulei, Lori și Matei fac o plimbare cu elefantul, urmată de un picnic intim. „Matei știe să facă o femeie să se simtă bine”, declară Lori, uimită de galanteria ispitei.

  Ediția se încheie cu prima ceremonie a focului, momentul tensionat în care Radu Vâlcan aduce vești din tabăra opusă. Pentru prima dată, femeile vor putea afla ce au făcut partenerii lor în compania ispitelor. Cum reacționează ele, vom afla in editia din aceasta seara.

  VEZI AICI CONTINUAREA >> Sezonul 1 Episodul 3

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 24 - 2018

  4 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 18 - 2018

  0 Comment

  Tomi Giurgia – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 24 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 16 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 2 - 2016

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Oct - 5 - 2018

  0 Comment