sau

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 12 – FINALA
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 12 FULL – INTEGRAL – 12 iulie 2015

  15 zile, 12 tentaţii şi o aventură plină de capcane. La final, doar dragostea adevărată poate trece testul. Pentru concurenţii şi ispitele de la “Insula iubirii”, povestea din Thailanda a ajuns la final. Trişti, melancolici, aceştia şi-au făcut bagajele şi s-au gândit la tot ceea ce s-a întâmplat în aceste zile. “Singurul care ne-a demonstrat că există iubire este Ovidiu. Drept dovadă a şi plecat. Restul sunt doar încercări de iubire. Cred că ceilalţi nu ştiu ce înseamnă dragostea adevărată”, a mărturisit Bianca. “Nu pot să generalizez, dar în acest reality-show, femeile au greşit mai mult decât bărbaţii”, a declarat şi Symona. “Mi-a schimbat viaţa complet. M-am regăsit şi am găsit şi o persoană care să mă completeze. Tomiţă înseamnă începutul unei voi vieţi pentru mine”, a recunoscut Deea.

  În momentul în care a aflat că Loredana s-a apropiat foarte mult de Raul şi chiar s-a sărutat cu el, Liviu a avut o reacţie neaşteptată. Deşi se aflau la ceremonia focului, în mijlocul unei discuţii importante, Liviu a luat decizia de a pleca de lângă iubita sa. “Eu am renunţat la şase ani de relaţie pentru ea şi ea îşi bate joc de mine. Nici nu vreau să mă mai atingă. Mi-a demonstrat că am avut prea mare încredere în ea”, a izbucnit Liviu. De cealaltă parte, Loredana pare împăcată cu decizia pe care a luat-o: “Nu regret niciun moment că mă aflu aici şi că am trăit această experienţă.” În ceea ce priveşte relaţia sa cu Raul, aceasta spune clar şi răspicat: “Cred că între mine şi Raul o să fie o relaţie de prietenie. Doar atât”, a spus Loredana. După ce s-a mai calmat câteva minute, Liviu s-a hotărât că are nevoie de câteva explicaţii de la iubita lui, aşa că cei doi au încercat să poarte o discuţie civilizată. Uşor, uşor, s-au apropiat şi au început chiar să glumească pe seama greşelilor făcute.

  Cu câteva zile înainte de finalul emisiunii, după ce a văzut imaginile compromiţătoare cu Andreea, Bogdan a decis să pună punct relaţiei lor. Deşi nimeni nu se mai aştepta la o schimbare, atunci când a revăzut-o, acesta şi-a schimbat total atitudinea. La ultima ceremonie a focului de la “Insula iubirii”, Bogdan s-a lăsat influenţat de argumentele aduse de iubita sa şi a ajuns să îi facă declaraţii de dragoste. “Nu cred că Andreea mi-a trădat încrederea. Eu am foarte mare încredere în ea şi ne leagă multe chestii. Mi-am dat seama că o iubesc şi o să trec peste. Cel mai mult contează ce cred eu despre Andreea, nu ce păreri au ceilalţi”, a explicat Bogdan la ceremonia focului.  Înainte să plece de pe insulă, Tomiţă a vrut neapărat să îi transmită un mesaj Deei. Chiar dacă au petrecut două săptămâni de neuitat, au trăit clipe unice împreună, cei doi nu au niciun viitor. Asta a decis Tomiţă după conversaţia pe care a avut-o cu Cristi. “Discuţia pe care am avut-o cu Cristi m-a pus pe gânduri. Nu ştiu ce să cred. Mă gândesc că ea a renunţat foarte uşor la o relaţie de patru ani în doar patru zile. Ea îşi doreşte o aventură şi nu e pregătită să înceapă o relaţie cu mine. Din păcate, lucrurile se opresc aici”, i-a transmis Tomiţă lui Deea. “Nu sunt dezamăgită. Nu am niciun regret. Asta este..”, a spus Deea.

  Înainte să plece de pe insulă, Tomiţă a vrut neapărat să îi transmită un mesaj Deei. Chiar dacă au petrecut două săptămâni de neuitat, au trăit clipe unice împreună, cei doi nu au niciun viitor. Asta a decis Tomiţă după conversaţia pe care a avut-o cu Cristi. “Discuţia pe care am avut-o cu Cristi m-a pus pe gânduri. Nu ştiu ce să cred. Mă gândesc că ea a renunţat foarte uşor la o relaţie de patru ani în doar patru zile. Ea îşi doreşte o aventură şi nu e pregătită să înceapă o relaţie cu mine. Din păcate, lucrurile se opresc aici”, i-a transmis Tomiţă lui Deea. “Nu sunt dezamăgită. Nu am niciun regret. Asta este..”, a spus Deea.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 9.7/10 (7 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 12 - Finala, 9.7 out of 10 based on 7 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  2 Responses so far.

  1. Petra says:

   Unde se poate vedea episodul 12 din primul sezon insula iubirii?
   Multumesc

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Temptation Island says:

    Incearca acum, am actualizat pagina.

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 2 - 2018

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 24 - 2018

  4 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 18 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Apr - 15 - 2018

  6 Comments

  Șase ispite vor renunța...

  Posted on Apr - 17 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 3 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2015

  0 Comment

  Anuryh are videoclip nou...

  Posted on May - 22 - 2017

  1 Comment