sau

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 12 – FINALA
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 12 FULL – INTEGRAL – 12 iulie 2015

  15 zile, 12 tentaţii şi o aventură plină de capcane. La final, doar dragostea adevărată poate trece testul. Pentru concurenţii şi ispitele de la “Insula iubirii”, povestea din Thailanda a ajuns la final. Trişti, melancolici, aceştia şi-au făcut bagajele şi s-au gândit la tot ceea ce s-a întâmplat în aceste zile. “Singurul care ne-a demonstrat că există iubire este Ovidiu. Drept dovadă a şi plecat. Restul sunt doar încercări de iubire. Cred că ceilalţi nu ştiu ce înseamnă dragostea adevărată”, a mărturisit Bianca. “Nu pot să generalizez, dar în acest reality-show, femeile au greşit mai mult decât bărbaţii”, a declarat şi Symona. “Mi-a schimbat viaţa complet. M-am regăsit şi am găsit şi o persoană care să mă completeze. Tomiţă înseamnă începutul unei voi vieţi pentru mine”, a recunoscut Deea.

  În momentul în care a aflat că Loredana s-a apropiat foarte mult de Raul şi chiar s-a sărutat cu el, Liviu a avut o reacţie neaşteptată. Deşi se aflau la ceremonia focului, în mijlocul unei discuţii importante, Liviu a luat decizia de a pleca de lângă iubita sa. “Eu am renunţat la şase ani de relaţie pentru ea şi ea îşi bate joc de mine. Nici nu vreau să mă mai atingă. Mi-a demonstrat că am avut prea mare încredere în ea”, a izbucnit Liviu. De cealaltă parte, Loredana pare împăcată cu decizia pe care a luat-o: “Nu regret niciun moment că mă aflu aici şi că am trăit această experienţă.” În ceea ce priveşte relaţia sa cu Raul, aceasta spune clar şi răspicat: “Cred că între mine şi Raul o să fie o relaţie de prietenie. Doar atât”, a spus Loredana. După ce s-a mai calmat câteva minute, Liviu s-a hotărât că are nevoie de câteva explicaţii de la iubita lui, aşa că cei doi au încercat să poarte o discuţie civilizată. Uşor, uşor, s-au apropiat şi au început chiar să glumească pe seama greşelilor făcute.

  Cu câteva zile înainte de finalul emisiunii, după ce a văzut imaginile compromiţătoare cu Andreea, Bogdan a decis să pună punct relaţiei lor. Deşi nimeni nu se mai aştepta la o schimbare, atunci când a revăzut-o, acesta şi-a schimbat total atitudinea. La ultima ceremonie a focului de la “Insula iubirii”, Bogdan s-a lăsat influenţat de argumentele aduse de iubita sa şi a ajuns să îi facă declaraţii de dragoste. “Nu cred că Andreea mi-a trădat încrederea. Eu am foarte mare încredere în ea şi ne leagă multe chestii. Mi-am dat seama că o iubesc şi o să trec peste. Cel mai mult contează ce cred eu despre Andreea, nu ce păreri au ceilalţi”, a explicat Bogdan la ceremonia focului.  Înainte să plece de pe insulă, Tomiţă a vrut neapărat să îi transmită un mesaj Deei. Chiar dacă au petrecut două săptămâni de neuitat, au trăit clipe unice împreună, cei doi nu au niciun viitor. Asta a decis Tomiţă după conversaţia pe care a avut-o cu Cristi. “Discuţia pe care am avut-o cu Cristi m-a pus pe gânduri. Nu ştiu ce să cred. Mă gândesc că ea a renunţat foarte uşor la o relaţie de patru ani în doar patru zile. Ea îşi doreşte o aventură şi nu e pregătită să înceapă o relaţie cu mine. Din păcate, lucrurile se opresc aici”, i-a transmis Tomiţă lui Deea. “Nu sunt dezamăgită. Nu am niciun regret. Asta este..”, a spus Deea.

  Înainte să plece de pe insulă, Tomiţă a vrut neapărat să îi transmită un mesaj Deei. Chiar dacă au petrecut două săptămâni de neuitat, au trăit clipe unice împreună, cei doi nu au niciun viitor. Asta a decis Tomiţă după conversaţia pe care a avut-o cu Cristi. “Discuţia pe care am avut-o cu Cristi m-a pus pe gânduri. Nu ştiu ce să cred. Mă gândesc că ea a renunţat foarte uşor la o relaţie de patru ani în doar patru zile. Ea îşi doreşte o aventură şi nu e pregătită să înceapă o relaţie cu mine. Din păcate, lucrurile se opresc aici”, i-a transmis Tomiţă lui Deea. “Nu sunt dezamăgită. Nu am niciun regret. Asta este..”, a spus Deea.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 9.7/10 (7 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 12 - Finala, 9.7 out of 10 based on 7 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  2 Responses so far.

  1. Petra says:

   Unde se poate vedea episodul 12 din primul sezon insula iubirii?
   Multumesc

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Temptation Island says:

    Incearca acum, am actualizat pagina.

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 15 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 11 - 2018

  4 Comments

  Alexandra David – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 22 - 2017

  21 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.