sau

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 11
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 11 FULL – INTEGRAL – 5 iulie 2015

  A rezistat atât timp, dar problemele din relaţie şi atracţia faţă de ispită au făcut-o să clacheze. E a doua fată care face sex pe Insula Iubirii. Puţini se aşteptau ca Loredana să-l trădeze pe Liviu, dar ieşirile acestuia şi povestirile în care recunoştea că şi-a bătut toate iubitele au făcut-o pe concurentă să se reorienteze în viaţa intimă. Raul a fost acolo, a ştiut ce să-i spună, iar Dream Date-ul a adus momente explozive. “Aţi făcut sex?”, a fost întrebarea reporterului, iar Raul a oferit un răspuns mai mult decât clar. “Ţin la reputaţia unei femei, dar dacă sunt imagini de acest gen… nu pot să neg”.

  dan a anunţat-o că nu mai formează un cuplu, a plâns, dar mai apoi s-a reorientat! Andreea a fugit către Matei, rugându-l să nu plece din competiţie. Numai că, exact aşa cum se întâmplă în viaţă, atunci când încerci să mergi la două capete, s-ar putea să nu te alegi cu absolut nimic. Reacţia lui Matei oferă un exemplul al demnităţii şi transmite o lecţie clară.  Deea şi Tomiţă trăiesc o relaţie extrem de pasională, în care momentele de iubire sunt din ce în ce mai dese. Ieşirea de la Dream Date le-a adus o cină romantică, iar seara s-a încheiat în aşternuturi, unde lucrurile devin păcătoase de-a dreptul. Imaginile surprinse nu mai au nevoie de niciun fel de comentariu! Voi ce credeţi? …. Avand in vedere ca show-ul s-a incheiat si cei doi nu mai sunt impreuna, putem zice ca totul a fost o aventura din care cei 2 au profitat din plin!

  Cristi a ales să petreacă 24 de ore în compania Andreei, cea alături de care părea că formează un cuplu, dar lucrurile s-au schimbat radical. S-au distrat şi au făcut diferite gesturi provocatoare, ba chiar Cristi a şi atins-o pe posterior, însă situaţia nu este tocmai una plăcută. Andreea nu prea l-a iertat, iar Cristi încă se gândeşte la… Ana.

  Saptamana viitoare urmeaza ultimul episod!

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 11, 10.0 out of 10 based on 1 rating
  Categorii: Video Emisiune

  2 Responses so far.

  1. gabriels says:

   Unde se poate vedea episodul 10 si 11 din sezonul 1 ?
   Multumesc

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Temptation Island says:

    le-am reparat, poti incerca din nou acum.

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video