sau

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 10
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 10 FULL – INTEGRAL – 28 iunie 2015

  Patru ispite au părăsit competiția după 11 zile în Thailanda: Momente magice au trăit în Thailanda, însă acum, după 11 zile de petreceri prelungite și după ce concurenții și-au ales favoritele, două ispite au plecat acasă.

  În urma deciziilor luate de concurenți, Valentina și Alexandra au fost nevoite să-și facă bagajele și să se întoarcă acasă. De asemenea, fetele au ales și ele, iar cei care au plecat au fost Sorin și Matei. Surprinzator, Andreea nu l-a ales pe Matei pentru a petrece impreuna ultimile 24 de ore din acest show.

  La scurt timp după ce Tomi a discutat cu Cristi, acesta a avut parte de o surpriză neplăcută, căci Deea s-a apropiat foarte mult de Sorin, fapt ce l-a pus pe gânduri. Deranjat de atitudinea fetei, acesta a devenit indiferent și nu a sărutat-o, motiv pentru care Deea n-a mai rezistat și l-a chestionat. ”De ce te comporți așa? Nici nu m-ai pupat!”, i-a spus Deea, timp în care acesta a negat totul până la un moment dat, când …a răbufnit: ”Nu ai niciun drept să-mi vorbești așa! Nu-mi poți face asta!”  Au petrecut moment minunate împreună, însă după ce iubitul ei, Bogdan, a părăsit-o, Andreea a decis să se îndepărteze şi de Matei. Chiar dacă aceasta nu a dorit să meargă la dream date cu Matei şi a spus că nu poate face o alegere, bărbatul a vrut să încheie frumos această poveste, astfel că i-a oferit un buchet de trandafiri imens. Din păcate, gestul lui nu a avut efectul scontat, căci Andreea nu a fost impresionată, spre deosebire de celelalte fete, care pur şi simplu au suspinat.

  După ce a plâns ore în șir strigând după iubitul ei și a refuzat intervenția medicilor, membrii staff-ului au decis să cheme o ambulanță pentru ca Andreea să beneficieze de un consult medical. În urma intervenției medicilor, s-a stabilit că starea ei de sănătate este bună.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 10, 9.5 out of 10 based on 4 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 7 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 15 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 17 - 2016

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 9 - 2016

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.