Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 10
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 10 FULL – INTEGRAL – 28 iunie 2015

  Patru ispite au părăsit competiția după 11 zile în Thailanda: Momente magice au trăit în Thailanda, însă acum, după 11 zile de petreceri prelungite și după ce concurenții și-au ales favoritele, două ispite au plecat acasă.

  În urma deciziilor luate de concurenți, Valentina și Alexandra au fost nevoite să-și facă bagajele și să se întoarcă acasă. De asemenea, fetele au ales și ele, iar cei care au plecat au fost Sorin și Matei. Surprinzator, Andreea nu l-a ales pe Matei pentru a petrece impreuna ultimile 24 de ore din acest show.

  La scurt timp după ce Tomi a discutat cu Cristi, acesta a avut parte de o surpriză neplăcută, căci Deea s-a apropiat foarte mult de Sorin, fapt ce l-a pus pe gânduri. Deranjat de atitudinea fetei, acesta a devenit indiferent și nu a sărutat-o, motiv pentru care Deea n-a mai rezistat și l-a chestionat. ”De ce te comporți așa? Nici nu m-ai pupat!”, i-a spus Deea, timp în care acesta a negat totul până la un moment dat, când …a răbufnit: ”Nu ai niciun drept să-mi vorbești așa! Nu-mi poți face asta!”

  Au petrecut moment minunate împreună, însă după ce iubitul ei, Bogdan, a părăsit-o, Andreea a decis să se îndepărteze şi de Matei. Chiar dacă aceasta nu a dorit să meargă la dream date cu Matei şi a spus că nu poate face o alegere, bărbatul a vrut să încheie frumos această poveste, astfel că i-a oferit un buchet de trandafiri imens. Din păcate, gestul lui nu a avut efectul scontat, căci Andreea nu a fost impresionată, spre deosebire de celelalte fete, care pur şi simplu au suspinat.

  După ce a plâns ore în șir strigând după iubitul ei și a refuzat intervenția medicilor, membrii staff-ului au decis să cheme o ambulanță pentru ca Andreea să beneficieze de un consult medical. În urma intervenției medicilor, s-a stabilit că starea ei de sănătate este bună.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 1 Episodul 10, 9.5 out of 10 based on 4 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video