Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 4
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 4 FULL – INTEGRAL – 10 septembrie 2018

  Una dintre concurentele din “Insula Iubirii” are o solicitare neobişnuită pentru o ispită! Ca să îşi testeze relaţia, Mirela o va ruga pe Nicoleta să îl atragă pe iubitul său, Ionuţ Gojman, ca să vadă dacă acesta este dispus să treacă la următoarea etapă cu ispita.

  În urmă cu 36 de ore, Bogdan Ionescu și Răzvan Manea au început aventură thailandeză fără un resentiment vizavi de celălalt, dar în câteva minute a început între ei lupta pentru supremație.

  Primul care a marcat a fost Răzvan, exilându-și adversarul în casa pe care o desconsidera, casă pe care a asociat-o cu personajul cel mai antipatic al sezonului trecut. „Mi s-a părut mai bătrânească casa aia”, a spus el.

  „Despre Răzvan am crezut că este următorul Aurel. Este un figurant cu care nu poți să discuți!”, a spus Bogdan.

  „Nu mi s-a părut să fie un om OK (…) Vorbește urât cu fetele de pe insulă. Este bădăran”, a adăugat el.

  La prima petrecere, Bogdan s-a remarcat drept cel mai atrăgător bărbat din punct de vedere fizic, în ochii ispitelor. Jovial și carismatic, el i-a atras atenția ispitei-trofeu aflată pe insulă, femeia la care Răzvan râvnea acasă – Maria.

  Ulterior, Răzvan i-a atacat orgoliul lui Bogdan, spunând că „toate iubitele vor cădea în ispită”.  Hannelore Ulrich, deși în zona oficială își păstrează masca de femeie adusă cu forță la „Insula Iubirii”, rănită și îndurerată, a demonstrat contrariul prin acțiuni și interacțiuni.

  Hannelore Ulrich și-a descărcat frustrarea prin lacrimi ascunse de cameră. Însă, ulterior, prezentarea ispitelor feminine i-a adus lui Hannelore zâmbetul pe buze, ea considerând că le este superioară acestora.

  Pe fondul relaxării, Hannelore a avut timp să remarce ispita cea mai potrivită ei. „Atât știu, că pe tine te cheamă Andi. Atât am reținut”, a spus ea.

  „Și eu pot greși, nu numai el”, a concluzionat apoi Hannelore, care și-a etalat formele preintr-un dans oriental, după ce a văzut că iubitul ei, Bogdan, dansează cu ispitele.

  De altfel, Hannelore l-a și ales pe Andi, care s-a hotârăt să își canalizeze atenția pe ea.

  „Sincer da, mă așteptam să mă aleagă pe mine, dar era o posibilitate să nu mă aleagă”, a spus Andi.

  „E provocarea mea personală. Faptul că pare imposibil de făcut mă face să îmi doresc și mai mult să îmi doresc acest lucru, să reușesc”, a spus el, în contextul în care Hannelore are nunta programată cu partenerul ei, Bogdan Ionescu.

  Radu Vâlcan, moderatorul emisiunii „Insula Iubirii”, a organizat un concurs pentru fete și ispitele masculine, dar și pentru băieți și ispitele feminine.
  Premiul pus în joc a fost un salt cu parașuta.

  Competiția s-a desfășurat pe plajă, provocările fiind dintre cele mai distractive, dar și înspăimântătoare – din acestea nelipsind „confuntări” cu broaște și chiar șerpi.

  Mirela Baniaș a spus despre bărbații ispite că sunt „foarte frumoși, irezistibili”, dar despre unul dintre aceștia ea a afirmat că este „la crème de la crème”.
  „Sunt foarte frumoși, irezistibili. Nu au fost în nicio ediție așa”, a spus Mirela despre bărbații ispite, după care a precizat că Mircea este „la crème de la crème”.

  „Suntem un pic mai apropiați și mai legați decât ceilalți. Suntem mai mult timp împreună, vorbim mai mult, relaționăm mai mult”, a spus Mircea despre relația lui cu Mirela Baniaș.

  „E o atracție fizică”, a spus el despre ce îl leagă în prezent de Mirela.

  În plus, ispititorul Mircea a mai spus că i-ar plăcea să o sărute pe Mirela, cu care a fost surprins în ipostaze destul de intime.

  „O să încerc să mă apropii mai mult de ea”, a mai spus Mircea.

  Sub firea jucăușă și plină de viață, Mirela Baniaș ascunde un trecut întunecat: „Am fost închisă într-o închisoare de maximă siguranță, la Gherla. Am stat în cameră cu criminale.”
  Pentru femeia obișnuită cu o viață plină de lux, anii de detenție au fost exact opusul: „Am muncit foarte mult, să ies mai repede de acolo. Un an am lucrat la spălătorie…și acum când spăl hainele îmi amintesc cât de tare mă dureau brațele.”

  Închisoarea a fost, pentru Mirela, lecția care a adus-o cu picioarele pe pământ, căzând de pe cea mai înaltă treptă socială, pe treapta cea mai de jos.

  „Trebuie să ies, cu orice preț!”, a fost singurul ei gând pe toată perioada petrecută după gratii.  După 72 de ore de tachinări, glumele au fost înlocuite de complimente la cina ce marchează finalul perioadei de Honeymoon pentru Ionuț și ispita Nicoleta.
  Cu 24 de ore înainte de terminarea experinței comune, Insula le-a pus la dispoziție un joc de cărți și un set de întrebări. Un pretext de cunoaștere, aparent, nevinovată.

  Cu întrebări care să le descopere latura sensibilă, să îi amuze sau să le provoace curiozitatea, să îi determine să își deschidă sufletul și să își destăinuie prioritățile sau să le ofere ocazia să își facă complimente sub protecția jocului: „Spune-i partenerului ce îți place la el. Fii foarte sincer!”, a doua noapte petrecută de amândoi a demonstrat că oricât de importantă este atracția între două persoane, conversația este componenta care unește cu adevărat oamenii.

  „Este clar că lui a început să îi placă de mine. Îi este drag să stea pe lângă mine. Își dorește să apărem împreună, el are ”trofeul”. Nu i-ar plăcea ca eu să îmi îndrept atenția către alt bărbat”, ne-a povestit Nicoleta, la interviu.

  VEZI AICI CONTINUAREA >> Sezonul 4 Episodul 5

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.8/10 (8 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 4, 7.8 out of 10 based on 8 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 9 - 2019

  10 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 3 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 26 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 20 - 2019

  2 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 26 - 2016

  2 Comments

  Mihai Lupșanu – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 8 - 2017

  0 Comment

  Valentina Neagu –...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 24 - 2018

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.