Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 6
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 6 FULL – INTEGRAL – 17 septembrie 2018

  Un nou cuplu a ajuns pe „Insula Iubirii” și cei doi pozează, încă de la început, în ceea ce nu sunt! Să fie oare acesta un semn clar că ispitele vor reuși să despartă o poveste de dragoste ce ține de doi ani și jumătate?

  Andreea și Gabriel au părut extrem de siguri de iubirea lor și de faptul că vor pleca acasă împreună, dar întrebările tot mai curioase ale lui Radu Vâlcan au semănat sentimente greu de înțeles în sufletele celor doi. Rămâne de văzut ce le pregătește soarta pe „Insula iubirii”

  Apoi, ediția a continuat cu un alt moment extrem de interesant. Concurentele au avut parte de o surpriză de zile mari! Motivul? Pe „Insula iubirii” şedinţele foto sunt cele mai dorite activităţi şi niciodată nu sunt un scop pur artistic! Acesta este unul dintre momentele în care ies la iveală detalii fierbinți! Așa s-au născut multe dintre aventurile de la „Temptation Island”! O simplă atingere pentru o poză artistică a devenit, în scurt timp, o întreagă poveste de iubire, în doar câteva zile!

  Marilena şi ispita Cristi au pășit încrezători pe plaja unde urma să aibă loc ședința foto, așa că așteptăm să vedem dacă între cei doi apar primele scântei ale atracție. „Cu Cristi am crezut că nu e genul meu, am mers pe George. Dar m-am înșelat, așa că l-am ales pe Cristi”, a mărturisit concurenta care pare să își fi uitat iubitul, la scurt timp de la sosirea pe „Insula iubirii”.

  Între timp, pe insula băieților lucrurile o iau complet razna. Răzvan și Ionuț au dus o luptă crâncenă pentru „teritoriu”. Se pare că Ionuț și-a impus supremația ca mascul și asta l-a făcut pe Răzvan să nu se mai simtă în centrul atenției. Zâmbetul i-a dispărut de pe chip concurentului de la „Insula iubirii”.  Răzvan a lăsat totuși reținerile deoparte și a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce a purtat niște discuții mai „picante” cu una dintre ispitele de la „Insula iubirii”! Ieşit de la testimoniale, izolat de grup şi privind cu invidie la modul în care comunică ceilalți concurenți, Răzvan este abordat de ispita Eugenia! Concurentul a fost prins cu garda jos de ispită, mai ales atunci când au început să vorbească despre sex.

  Tot în această ediție, Hannelore a prins curaj și a vorbit mai multe despre relația sa cu Bogdan. Așa am aflat că pe cei doi nu îi leagă neapărat o iubire adevărată, ci mai degrabă obișnuința. Concurenta de la „Insula iubirii” a povestit prin câte certuri și impasuri a trecut din cauza partenerului său de viață. Și confesiunile nu s-au oprit aici…

  Bogdan pare să dea înapoi în fața ispitei Maria, cea pe care pusese inițial ochii. Între timp, Hannelore plânge și spune că cel mai tare o doare că s-a străduit să fie totul bine și totuși nu s-a întâmplat așa. Aparent, relația dintre cei doi începe să se clatine mai mult ca niciodată!

  După o ediție plină de situații surprinzătoare și flirturi, Ionuț de la „Insula Iubirii” a fost chemat de către Radu Vâlcan la Bonfire, pentru a primi vești.

  Și surpriza a fost uriașă! După o discuție cu Radu Vâlcan, Ionuț a început să uite de curajul afișat în fața ispitelor, de flirturi și de poziția sa de mascul alfa ce atrage privirile tuturor și este în centrul atenției. Brusc, concurentul a început să pară îngrijorat de ceea ce ar putea să afle despre iubita sa, Mirela.

  Ionuț este confruntat de Mircea, ispita masculină căreia Mirela îi acordă toată atenția pe „Insula Iubirii”. După ce s-au bucurat de o ședință foto de vis, pe care Mirela și-a dorit-o din toată inima, Mircea a vrut să îl cunoască pe iubitul acesteia, pentru a-și înțelege adversarul și a afla de ce Mirela se poartă în modul în care o face. Aroganța și indiferența afișată de Ionuț îl contrariază însă pe Mircea, care nu se poate abține să nu îl ia la rost pe iubitul Mirelei:  „Nu te uita la mine, uite-te la expresia ei!”, a exclamat ispita masculină de la „Insula iubirii”.

  Cu un sânge rece greu de înțeles, Ionuț a privit imaginile cu Mirela și ispita Mircea. Ce va alege să facă tânărul după această experiență?

  VEZI AICI CONTINUAREA >> Sezonul 4 Episodul 7

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 5.9/10 (14 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 3 votes)
  Temptation Island - Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 6, 5.9 out of 10 based on 14 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video