Update: Insula Iubirii Sezonul 5 incepe in 22 aprilie 2019

  Antena1 a inceput promovarea noului sezon din Insula Iubirii. Avand in vedere ca este 24 martie, probabil sezonul 5 va debuta la inceputul lunii aprilie 2019.

  2 ispite masculine se reîntorc în reality-show-ul matrimonial

  Ionuț Gojman a trecut de la rolul de concurent, la rolul de ispită. El se întoarce să le ofere testul adevărului și altor cupluri care vor să-și testeze fidelitatea. Al doilea este Mircea Moldovan, ce a stârnit episoade tensionate printre concurente. De menționat este că a fost lansat deja filmulețul în care noile cupluri sunt prezentate succint. În promo nu le este arătată fața, însă sunt dezvăluite câteva lucruri despre ei.

  „Eu sunt un om simplu, care s-a îndrăgostit de o divă, nu, până la urmă? Asta e!, „Chiar nu mă așteptam la așa ceva, mai ales din prima zi!”, „Există dragoste la prima vedere!”, „Pot să bag mâna în foc pentru el! V-am zis de la început!”, „Am simțit nevoia s-o pup, s-o iau în brațe, s-o țin de mână…”, „Eu am venit aici să mă îndrăgostesc”, au fost replicile noilor concurenți de la reality-show-ul matrimonial care a adunat în fața ecranelor mulți români.

  Vezi si … Insula Iubirii Sezonul 5 – primele detalii

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video