Sexy, provocatoare, apetisante! Așa sunt cele șase ispite care îi vor fermeca pe bărbații concurenți înscriși în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”.

  Domnii vor fi cu siguranță impresionați de farmecele prezențelor feminine alături de care vor petrece nu mai puțin de 20 de zile într-un loc de vis, sub soarele torid al insulei exotice.

  Cele cinci cupluri care au plecat pe Insula Iubirii cu speranța că Thailanda le va oferi doar surprize plăcute și momente fericite, la finalul cărora își vor dovedi că relația lor este indestructibilă, vor avea de înfruntat multe probe și se vor confrunta cu temeri legate de parteneri sau vor descoperi lucruri neașteptate inclusiv despre ei înșiși. Iar ispitele vor avea un rol hotărâtor pe acest drum complet imprevizibil.

  Deea (27 de ani) nu mai are nevoie de multe prezentări.

  Telespectatorii și fanii emisiunii au cunoscut-o în primul sezon în postura de concurentă, în rolul de ispită în cel de-al doilea și au ascultat-o cântând la „X Factor”, unde și-a împlinit un vis din copilărie.

  Pasionată de sport și dans, Deea spune că încă de mică și-a dorit să devină cântăreață și anul trecut a lansat piesa „Spune da”.

  Senzuală, asumată și directă, Deea se va întoarce în cel de-al treilea sezon al Insulei, mai hotărâtă ca niciodată să-i cucerească pe noii concurenți.

  Cătălina (26 de ani), actriță și fotomodel, revine de asemenea pe Insula Iubirii, cu experiența acumulată până acum și cu frumusețea ingenuă care i-a fermecat pe bărbați și anul trecut.

  Ea speră ca și acest sezon o va provoca și o va inspira.

  Maria (27 de ani) spune că participarea la „Insula Iubirii” a ajutat-o să cunoască mai mulți oameni, dar și să se descopere pe sine.

  Spune că își cunoaște foarte bine calitățile fizice, poate seduce orice bărbat, iar rolul de ispită, pe care și-l asumă din nou în Thailanda, o încântă.

  Nicoleta (27 de ani) nu a mai participat niciodată la o emisiune de televiziune și este o apariție nouă în echipa ispitelor de pe „Insula Iubirii”.

  Se consideră o persoană îndrăzneață, pozitivă, spontană, amuzantă și sociabilă. Locuiește în Anglia, unde are o firmă de curățenie, se întreține singură și spune că nu îi lipsește nimic.

  Participă la emisiune în rolul de ispită pentru că îi plac provocările și îi place să cunoască oameni noi.

  Anuryh (McAnuryh) (24 de ani) este o nouă ispită care își va etala farmecele în acest sezon.

  Se caracterizează ca fiind o fire foarte sociabilă, comunicativă, calități care o ajută în meseria ei de MC (maestru de ceremonii).

  Își dorește ca pe viitor să devină cântăreață de muzică rap și consideră că pe „Insula Iubirii” îi va fi foarte ușor să ispitească.

  Bianca (28 de ani) este, de asemenea, la prima ei apariție la „Temptation Island” și, dat fiind faptul că este fotomodel și hostess este convinsă că în ipostaza de ispită va avea succes. Spune despre ea că este o persoană veselă, agitată, sociabilă si amuzantă.

  Cei șase bărbați care vor avea grijă să devină întruchiparea perfectă a fanteziilor concurentelor din acest sezon spun despre ei înșiși că sunt ispitele perfecte, mai ales că trei dintre ei au deja experiența sezonelor trecute.

  Robert (26 ani) pe care telespectatorii Antena 1 îl urmăresc și în emisiunea „2K1” în rolul de co-prezentator alături de Mirela Vaida se întoarce pe „Insula Iubirii” în ipostaza de ispită, pentru a le cunoaște pe noile concurente. Spune că experiența din sezon trecut a fost una extraordinară pentru el și l-a ajutat să se cunoască mai bine și să înțeleagă mai mult latura sensibilă a femeilor. Antrenor personal și foarte pasionat de sport, el se caracterizează ca fiind foarte încrezător în forțele proprii, sociabil, petrecăreț, ambițios și puternic.

  Sorin (31 de ani) spune despre el că este romantic, ambițios, carismatic, punctual și îi place foarte mult să se distreze.

  Telespectatorii îl cunosc deja în rol de ispită din al doilea sezon al emisiunii. Sorin este pregătit să cucereasă din nou și spune că în acest sezon se întoarce cu și mai multă experiență.

  Raul (37 de ani) le-a cucerit deja pe telespectatoarele Antena 1, dar și pe concurentele din primul sezon al emisiunii.

  Profesor de ski si model, clujeanul revine pe plajele exotice ale Thailandei pentru a le oferi concurentelor exact ceea ce își doresc. Se caracterizează ca un om calm, sincer, sociabil, cu multă voință.

  Andi (26 de ani) este antrenor de fitness si model și este la prima experiență de ispită pe „Insula iubirii”.

  Spune că este ambițios, vesel, amuzant, optimist și este foarte pasionat de sport.

  Marco (37 de ani) este antreprenor și spune despre sine ca este simpatic, vorbește mult și este energic.

  Italianul stabilit în România devine din acest sezon ispită pentru concurentele de pe „Insula iubirii” și este convins că va trăi o experiență intensă și interesantă.

  Alex (30 de ani) se consideră o persoană foarte îndrăzneață, pasională și sociabilă.

  Îi place foarte mult să danseze și crede că toate aceste calități îl recomandă ca ispita perfectă. Pentru Alex, acestă ipostază precum și faptul că este pentru prima dată pe „Insula iubirii” înseamnă o provocare și o experiență nouă.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.4/10 (9 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: -3 (from 3 votes)
  Ispite Sezonul 3, 6.4 out of 10 based on 9 ratings

  Temptation Island Romania Video