Cinci ispite feminine, una mai frumoasă decât cealaltă, vor face tot ce le stă în putință pentru a cuceri bărbații despărțiți – cel puțin pentru moment – de femeile cu care au o întreagă istorie. Cinci femei dispuse să riște totul vor face zilele mai frumoase domnilor și nopțile crunte doamnelor. Ceea ce este paradis pentru bărbați este infern pentru femei. Iată care sunt cele cinci femei care își vor etala armele de seducție în Thailanda, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”:

  Deea – Andreea Ienciu (08.05.1990)
  Deea – Andreea Ienciu ispita insula iubiriiA avut curaj, și-a asumat greșelile din trecut, a făcut tot ce a simțit în cadrul acestui reality show, iar cel de-al doilea sezon al emisiunii o surprinde într-o nouă ipostază: Deea, fostă concurentă, devine ispită. Dacă anul trecut ea a fost cea care a acceptat să își supună relația testului suprem al încrederii, acum frumoasa brunetă trebuie să vadă dacă există bărbați care nu cedează farmecului său. „Trecerea de la statutul de concurent la cel de ispită a fost a doua cea mai interesantă și frumoasă experiență din viața mea. A fost, într-adevăr, un test pentru mine și limitele mele, acela de a vedea până unde pot să merg în această emisiune. Faptul că am fost concurentă anul trecut m-a ajutat să deschid ochii, să văd exact ce îmi doresc. Așa că am vrut și eu, la rândul meu, să ajut pe altcineva să sesizeze dacă se află în relația potrivită sau nu”, a recunoscut Deea. „Mizez în primul rând pe naturalețe, sexappeal și ochii mei pătrunzători”, mai spune ea.

  Cătălina Manole (04.01.1991)
  catalina manole ispita insula iubirii sezonul 2Cătălina este actriță și model și se consideră o persoană deschisă, spontană și sociabilă. „Îmi place mult să călătoresc și să am parte de experiențe noi. Iubesc fitnesul, muzica, filmele și dansul”, declară tânăra și e lesne de înțeles că toate aceste calități o transformă într-o rivală de calibru pentru orice femeie. Cât privește armele de seducție pe care le va arunca în luptă din Thailanda, Cătălina spune sincer: „Îmi vine foarte ușor și natural să seduc pe oricine se află în jurul meu. Mizez pe privire, contactul vizual e cel mai important, apoi pe aerul misterios, urmat de felul în care fac pe cineva să se simtă atunci când e în preajma mea”.

  Francesca Feraru (25.01.1992)
  francesca feraru ispita insula iubirii sezonul 2Francesca face PR pentru un cazinou, iar ideea de a fi ispită în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” a atras-o tocmai pentru că, așa cum spune ea, „chiar trebuie să desparți niște cupluri pe bune. Să fii ispită e interesant, dar în viața de zi cu zi nu poți face asta fără să fii blamat”. Culmea, Francesca plănuiește să cucerească bărbații mizând pe inocență. „Întotdeauna mi s-a părut că cel mai sigur mod de a seduce un bărbat este să-l faci să creadă că ești o fată normală și nu prezinți niciun pericol. Cea mai mare înșelătorie a Diavolului e să te facă să crezi că nu există”, delcară sigură pe ea Francesca.

  Ramona Osz (19.09.1987)
  ramona osz ispita insula iubirii sezonul 2Ramona este make-up artist și are un site de lenjerie intimă. „Am studiat psihologia și sunt fascinată să descopăr oameni, caracterele lor și modul în care aceștia gândesc.
  Sunt un bun ascultător și-mi place să le redau oamenilor încrederea în sine atunci când au temeri”, declară Ramona, iar Thailanda pare a fi locul ideal pentru toate acestea. „Pe lângă atuurile fizice, consider că am o putere de convingere foarte mare și pot influența oamenii pentru a deschide ochii asupra lucrurilor pe care uneori nu le văd. Îmi folosesc logica și mă bazez pe intuiție în unele momente și mi se întâmplă rar să dau greș. Un corp frumos fără o minte pe măsură nu este suficient, deși știu că la prima impresie oamenii te etichetează după felul în care arăți. De aceea e mai bine să nu judeci o carte după copertă, încearcă să o descoperi și vei fi surprins.”, susține Ramona.

  Maria Ilioiu (03.03.1990)
  maria ilioiu ispita insula iubirii sezonul 2Maria recunoaște sincer că are o singură așteptare de la această emisiune: „să găsesc un bărbat”.

  Foarte încrezătoare în puterea ei de seducție, tânăra mizează strict pe aspectul fizic pentru a duce în ispită bărbații de pe „Insula iubirii”:

  „Știu să fiu frumoasă și senzuală fără a folosi cuvinte pentru asta”, susține ea.

  Ispitele masculine vor face tot ce le stă în putință pentru ca cei care au bătut drumul până în Thailanda să fie convinși că își petrec viața alături de persoana potrivită.

  Matei ispita insulaiubirii sezonul 2Întrebate cine anume dintre ispitele masculine ale sezonului trecut ar fi avut șanse să le destabilizeze relația, noile concurente au rostit același nume: Matei. Nu mică le-a fost mirarea atunci când au văzut că de ce le e teamă nu scapă: Matei Negrescu revine în ipostaza de ispită.

  „Anul trecut am fost parte din această emisiune din dorința de aventură: atât ca experiență total nouă pentru mine în acest gen de reality show, cât și pentru destinația exotică. De data aceasta însă, am decis să particip în mare parte pentru latura experimental-sociologică.

  În continuare sunt de părere că există mulți oameni care rămân în relații toxice din motive diferite. Prin urmare, consider rolul meu de ispită un rău necesar. În fond, o despărțire nu este nici un lucru rău, nici unul bun, este pur și simplu o schimbare”, declară Matei.

  Sorin Radu ispita insula iubirii sezonul 2Sorin Radu a ales să participe ca ispită la această emisiune deoarece o consideră o experiență unică. El are încredere în calitățile sale și crede că umorul, sinceritatea și echilibrul sunt apreciate de persoanele feminine.

  „Sunt o persoană carismatică, am simțul umorului bine dezvoltat, sunt o persoană echilibrată, care știe ce vrea de la viață”, se caracterizează Sorin.

  Armele de seducție de care a făcut uz pe parcursul filmărlor în Thailanda au fost: „zâmbetul, umorul, sinceritatea, vorbele dulci spuse la momentul potrivit.” Printre pasiunile sale se numără sportul, călătoriile, mașinile și tehnologia.

  George Balogh ispita insula iubirii sezonul 2George Balogh îi calcă pe urme Deei! După ce au făcut echipă la „X Factor” în echipa lui Horia Brenciu, George Balogh își testează abilitățile de seducător în cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”. Ca ispită, George și va pune la bătaie toate trucurile pe care le știe pentru a încânta tinerele care au acceptat provocarea de a vedea cât de solidă este relația lor.

  „Nebunia pe care o am este una dintre marile mele calități. Sunt o persoană care te poate scoate cu mare ușurință din monotonie. În plus, ochii mei mă ajută să mă înțeleg doar din priviri cu cineva, dacă îmi propun lucrul ăsta”, declară George, încrezător în șansa lui de a se remarca și la „Temptation Island – Insula iubirii”.

  Așa cum telespectatorii Antena 1 deja știu, George are o voce care s-a făcut auzită la „X Factor”. „Muzica e una dintre pasiunile mele cele mai mari. Asta fac și asta mi-aș dori să fac tot restul vieții. Îmi mai place foarte mult să înot, să fac sport și să călătoresc”, mai povestește George.

  Marius Gogoase ispita insula iubirii sezon 2Refuzul Andreei Mantea de a-i fi soție i-a dat șansa lui Marius Gogoașe să își testeze din nou calitățile de cuceritor în cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation island – Insula iubirii”. Marius și-a dorit să fie ispită în cadrul emisiunii și descrie toată experiența trăită în Thailanda ca fiind „o nouă aventură fantastică, de data aceasta însă pe meleaguri exotice”. „Atuurile mele sunt optimismul, pofta de viață, de cunoaștere, de aventură. Cred că dansul, flirtul cu privirea și zâmbetul real, fără ascunzișuri sau false intenții sunt câteva dintre cele mai bune arme de seducție ale mele”, e de părere Marius.

  Marius și-a dorit să facă parte din acest reality show și pentru a găsi explicații anumitor comportamente. „Am vrut să descopăr ce anume îi face pe oameni să se îndoiască de sentimentele lor, de integritatea morală a persoanei iubite, de cât de împliniți se simt alături de acea persoană”, declară ispita. „Inițial, toată lumea era fericită că se află în Thailanda. Ascundeau însă faptul că se temeau de ceea ce va urma și, clar, habar nu aveau ce îi așteaptă. Bărbații încercau să dea impresia că sunt foarte siguri pe ei, în timp ce femeile mi s-au părut mai relaxate”, dezvăluie Marius.

  Robert popescu ispita insula iubirii sezonul 2Robert Popescu spune că participarea în calitate de ispită la emisiunea „Temptation island – Insula iubirii”, i-a adus „foarte multe beneficii. M-am cunoscut pe mine mult mai bine, am cunoscut oameni minunați, plini de viață, super inteligenți, oameni de care m-am atașat pe tot parcursul emisiunii”, povestește Robert. Deși este încrezător în calitățile sale fizice, Robert Popescu știe că ele singure nu sunt de ajuns pentru a cuceri o fată dacă nu sunt dublate și de alte atuuri. „Sunt conștient că sunt un bărbat frumos, cu un fizic armonios, însă la acest fizic dacă nu lipești și un intelect pe măsură iese un dezastru. Aș zice că punctele mele forte sunt fizicul, spiritul de observație foarte dezvoltat și spontaneitatea”, e de părere Robert.

  Cum i s-au părut cuplurile din acest sezon? „Am avut ocazia să stau trei săptămâni alături de fetele din cupluri. La prima vedere cuplurile mi s-au părut „sudate” bine. Mai multe vă las pe voi să descoperiți pe parcursul emisiunii”, spune enigmatic ispita.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.6/10 (10 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Ispite Sezonul 2, 8.6 out of 10 based on 10 ratings

  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2017

  2 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 9 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Miki Ignat – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Apr - 15 - 2018

  6 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.