Cele mai seducătoare ispite feminine așteaptă să demaște în cel de-al cincilea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, ce va avea premiera pe 22 aprilie 2019, ceea ce concurenții ascund adânc în minte și în suflet! Domnii vor fi cu siguranță impresionați de farmecele prezențelor feminine alături de care vor petrece nu mai puțin de 20 de zile într-un loc de vis, sub soarele torid al insulei exotice.

  Nicoleta Dragne sau Nico de la Insula Iubirii, așa cum o știu deja fanii reality show-ului Antena 1 a acceptat rolul de ispită pentru a treia oară.
  ”Nu mi se pare atât de dificil să fii ispită. Depinde cum te pliezi pe caracterele celorlați. Mie mi-e ușor, mă pliez pe orice tip de persoană, fie că e serios, mai glumeț, mai supărat, orice. Eu cred că toate lucrurile care se întâmplă pe Insula Iubirii scot la iveală niște chestii cu care cuplurile vin de acasă. Sunt lucruri ascunse pe care nu le recunosc sau de care nu sunt conștienți. Nu cred că într-o lună ți-ai uitat și partenera, ești și îndrăgostit, vrei și 3 copii cu ispita, ți-ai uitat iubita”, spune Nicoleta.

  Irina Stroia, în vârstă de 23 de ani, este consultant estetic și una dintre cele 12 ispite din sezonul 5 Insula Iubirii.
  „Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez“, spune Irina, care este o fire dinamică şi activă.

  Ispita Mircea are 31 de ani şi a venit din Italia, unde este stabilit de mai mulţi ani, spune că în acest sezon Insula Iubirii va fi mai atent în a-și face datoria de ispită.
  ”Mă mențin pe rolul meu de ispită. Nu mai sunt Mircea omul, sunt Mircea ispita. Îmi fac datoria mea. Mă cunosc foarte bine, eu nu cad foarte ușor în ispită.”

  Adrian Savin, o alta inspită din cele 12 care vor pune la încercare fidelitatea concurenților Insula Iubirii, spune că participarea la show este o lecție de viață pentru el.
  ”Rolul de ispită te motivează, te face să-ți descoperi abilitățile. Am învățat că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că viața merge mai departe. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, oricând poți găsi pe altcineva„

  Adrian Demetrian sau Dem, așa cum îi spun prietenii, este cunoscut drept rapper-ul din casa Big Brother. El a avut în trecut o colaborare cu Andreea Bălan, pe piesa „Aparențe”, iar apoi a fost pentru o perioadă plecat în Marea Britanie​. Spune despre el că are înclinații romantice și este foarte atent la detalii, atunci când vine vorba despre sexul frumos.
  ”Am o personalitate cu tendințe înspre romantism, creativitate, sunt sociabil și foarte atent la detalii… mai ales în ceea ce privește sexul opus”

  Cea de-a patra ispită masculina de la Insula Iubirii este nimeni altul decât un fost concurent, Ionuț Gojman, care, în sezonul 4 și-a pus el însuși la încercare relația cu iubita sa, Mirela.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Ispite Sezonul 5, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Bianca Roman – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Matei Negrescu – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 3 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 10 - 2016

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.