sau

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 5
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 5 FULL – INTEGRAL – 20 mai 2019

  Dupã o primã ceremonie care a conţinut cele mai multe veşti din câte a avut Insula vreodatã, în prima searã, fetele au ales sã se refugieze în propriile lor variante de interpretãri şi sã traiascã momentul.

  Diana, fata cu planurile de la Minitel a mai avut un plan – acela de a facilita prima ispitire din acest sezon din resortul fetelor. La insistenţele ei, rãsãritul îi surprinde astfel împreunã pe Denisa şi George. Rãsãritul este primul moment în care George îşi poate relua procesul de cucerire, cu ajutorul şi sub supravegherea Dianei. Sigur pe el, George are însã parte de un refuz din partea Denisei: „Eu vreau sã îi cunosc pe toţi, sã interacţionez cu toţi!”, astfel cã George a ajuns în postura de anul trecut – ispita care a pierdut totul grãbindu-se: „De acum voi aborda altfel lucrurile, pentru cã nu sunt eu genul ãla de bãiat insistent!”.


  Dupã o noapte în care petrecerea s-a prelungit pânã aproape de rãsãritul soarelui, ziua cu numãrul trei a început la Purimutra sub semnul concursului. A fost o dimineaţã a rãzboiului pentru supremaţie dintre Costas şi Aurel, în care Costas a recunoscut: „Eu i-am zis lui Aurel cã nu are curaj sã îşi taie brãţara acum!”, completând: „Eu nu o sã o tai nici dacã mã despart de Geanina, Din respect, o sã o ţin pânã la sfârşit.

  Ca şi la prima petrecere, a doua petrecere de la Minitel a fost pretextul perfect pentru Teodora de a sta cât mai mult în compania lui Mircea. „A fost mult mai atentã ea cu mine decât am fost eu cu ea.” Tot pentru Teodora, concursul a scos la ivealã latura ei competitivã, concurenta sãrbãtorind bucuria de a-şi petrece o zi în compania lui Mircea, departe de resort. Protagonistele celui mai fierbinte moment de la petrecerea arãbeascã au fost Diana şi Denisa, douã dintre fetele care de la prima orã a dimineţii şi-au deconsiderat poziţia în legãtura cu Purimuntra.

  Ziua urmãtoare, Diana a pus la cale şi un plan de rãzbunare: „Vreau sã creadã cã noi încã suntem împreunã, cã eu sunt proastã şi o sã îl aştept acasã!”, a dezvãluit concurenta. Cu ajutorul echipei, care a acceptat planul tocmai pentru cã a decodat adevãrata semnificaţie a materialului – un strigãt de disperare al femeii care nu mai are altã armã pentru a-şi aduce bãrbatul acasã în afarã de a-i stârni mila, Diana a realizat un filmuleţ fals, un material în care îşi aratã dragostea şi dorul faţã de Aurel. Totodatã, pentru a-şi pãstra demnitatea în faţa telespectatorilor şi a colegilor de pe insulã, Diana a prezentat acest gest disperat mascat într-unul de rãzbunare, care îi permite sã joace în faţa tuturor rolul femeii puternice şi capabile sã îşi punã la punct partenerul. În aşteptarea rezultatului filmuleţului, Diana a continuat sã se insinueze toatã seara în atenţia lui Andi, interpunându-se cât a putut de mult între el şi Denisa, cea care cautã compania singurului bãrbat cu care se simte cu adevãrat bine la Minitel. Geanina a continuat sã arunce sãgeţi otrãvite din priviri, fãrã a-şi permite însã sã intervinã, iar Ionuţ, care a avut parte pe timpul zilei de câteva momente de apropiere cu Denisa, a ajuns din nou simplu privitor la spectacolul oferit de cei trei.


  La ora 2 noaptea, când petrecerea s-a terminat şi concurenţii s-au retras la terasã, veştile de la Purimuntra au ajuns la Minitel, într-o noapte în care inimaginabilul se dovedeşte posibil şi în care Insula Iubirii trece la un alt nivel: cel al absurdului absolut. Radu Vâlcan le întâmpinã pe Denisa şi Diana: „Pe insula bãieţilor lucrurile s-au întâmplat cu o vitezã ameţitoare, din aceastã cauzã mi-am dorit neapãrat o întâlnire cu voi înainte de rãsãritul soarelui. Dezamãgita, Denisa hotãrãşte însã sã treacã peste: „Vreau sã petrec timpul care mi-a rãmas aici, sã mã distrez!”.

  Pentru doi dintre bãieţii de la Purimuntra, amintirea va fi una de neuitat: atât Adrian, cât şi Aurel au decis sã îşi tatueze numele ispitelor în mrejele cãrora au picat deja, respectiv Maria şi Dana, iar iubitele lor vor afla acest lucru. Ba mai mult, Radu le va ruga sã îi transmitã urmãtorul indiciu Geaninei.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.3/10 (13 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 5, 7.3 out of 10 based on 13 ratings

  2 Responses so far.

  1. Baros Sorin says:

   Sef vezi ca nu merge full screen!!!

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Temptation Island says:

    S-a rezolvat!

    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VN:F [1.9.16_1159]
    Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Miki Ignat – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 9 - 2016

  0 Comment

  Primele imagini cu Ispitele...

  Posted on Apr - 23 - 2017

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 17 - 2019

  5 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 31 - 2015

  2 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.