Versiunea TV

  Versiunea necenzurata

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 3
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 3 FULL – INTEGRAL – 6 mai 2019

  Dacă acum doi ani de zile, când a mai participat la Insula Iubirii, a negat atunci când a picat în ispită, acum Aurel și-a asumat faptele pentru a nu se mai confrunta cu oprobiul publicului.

  Așadar, la scurt timp după ce s-a despărțit de ispita Dana și s-a întâlnit cu Eusebiu, acesta a recunoscut că tentația și presiunea la care a fost supus au depășit rezervele de abținere pe care le avea.

  ”Am picat în ispită, frate. Asta e. O să povestesc acolo, de față cu toată lumea, ce am făcut.”, i-a mărturisit el lui Eusebiu.
  ”A fost femeia de care am fost îndrăgostit acum doi ani de ani de zile.”, i-a mai spus el.  Timpul petrecut de Eusebiu, iubitul Teodorei, în companiei ispitei Bianca, a fost pe placul lui, iar momentul dansului incendiar ar vrea să-l retrăiască.

  După plecarea Biancăi, Eusebiu a petrecut timp singur și s-a antrenat, iar la interviu și-a exprimat părerea despre femeia cu care a petrecut timp prețios.

  ”Este o femeie frumoasă. Trebuie să recunosc asta.”, a mărturisit el.
  De asemenea, Eusebiu a mărturisit că i-a plăcut momentul dansului, pe care și-ar dori să-l mai retrăiască: ”Aș pune-o să repete, normal. Nu poți să fii imun!”, a spus el.
  Săptămâna trecută, în episodul al doilea de la Insula Iubirii, Eusebiu a avut parte de un dans incendiar din partea ispitei Bianca, care i-a dansat topless.

  De această dată, în episodul al treilea de la Insula Iubirii, a fost în centrul atenției și Teodora care s-a bucurat de clipe magice alături de ispita Mircea.

  Dacă în episodul de săptămâna trecută, Eusebiu, iubitul ei, a fost cucerit de dansul ispitei Bianca, acum Teodora a petrecut timp cu Mircea.
  ”Dacă îmi arată că vrea mai mult, o să-i dau mai mult.”, a spus el la interviu.
  De asemenea, Teodora i-a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei în nol an: ”Să simt împlinirea aceea pe toate planurile.”, a spus ea.

  A mărturisit, la începutul competiției, că nu va pica în ispită, însă Adrian a petrecut momente incredibile alături de ispita Maria, de care s-a apropiat foarte mult.

  A sărutat-o în timpul nopții, dar Maria l-a refuzat elegant, însă dimineața Adrian a luat o decizie drastică și, după ce a luat micul dejun, a sărutat-o direct.
  ”Nu cred.”, a spus el după ce a sărutat-o, în timp ce Maria l-a întrebat ”Ce a fost asta?”
  Ba mai mult, el a mărturisit că a căzut în ispită și este capabil chiar să facă amor: ”Renunț la Denisa. Tu vrei? Eu da, aș fi în stare!”
  ”Am rezistat vreo 23 de ore și jumătate, iar jumătatea cealaltă a fost fatală. Nu credeam că o să-mi vină să o iau de mână. E o femeie frumoasă, nu am mai stat în pat cu o femeie atât de frumoasă în pat.”, a spus el.

  Prima noapte petrecută în compania ispitei Nicoleta a fost grea pentru Costas, care a ales să doarmă pe jos, iar la interviu a vorbit despre cât de mult o iubește pe iubita lui, Geanina.  În gură unui bărbat antrenat să-și mintă partenera cu naturalețe, să denatureze adevărul în interes propriu și să falsifice deliberat realitatea, minciunea poate părea foarte plauzibilă pentru Costas.

  Astfel, atent la micile detalii, în timpul interviului, acesta și-a studiat toate răspunsurile și a răspuns că se vede lângă partenera lui toată viața. Când a fost, însă, întrebat, de ce, ce calități are, el a răspuns ambiguu: ”Nu am ce să-i reproșez…are toate calitățile, e deșteaptă, e cuminte, îmi calcă hainele…”, a spus el.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.9/10 (14 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 3, 6.9 out of 10 based on 14 ratings

  2 Responses so far.

  1. Ana says:

   Pe bune acuma ? Naspa daca refuza pe ispita naspa daca cedeaza ispitei. Nicoleta e trecuta deja , e vestejita . In plus nu vad unde este inteligenta ispitei pe care ne o tot fluturati . Se exagereaza foarte mult si in loc sa fim curiosi de ce se va intampla in continuare ne plictisim

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: -2 (from 4 votes)
   • POP says:

    Nicoleta e trecuta aka vestejita? dupa nickul de pe site esti femeia, probabil esti prea invidioasa pe Nicoleta. In cazul in care esti baiat… imi pare rau pentru tine

    VA:F [1.9.16_1159]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.16_1159]
    Rating: +3 (from 3 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Aug - 3 - 2017

  3 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 13 - 2015

  2 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 17 - 2016

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 3 - 2019

  2 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.