sau

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 20
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 20 FULL – INTEGRAL – 2 septembrie 2019

  Geanina are convingerea că nu mai poate pica în plasa lui Costas. Și Gia are emoții în ceea ce privește reîntâlnirea cu Bogdan! Între timp totuși, concurenta se bucură din plin de o ședință foto incendiară alături de ispita masculină care a cucerit-o.
  „Am glumit că am făcut un shooting porno. Dar nu a fost nimic indecent, doar mi s-a părut că sunt puțin stângace. Am simțit că ne-am mai apropiat un pic”, a declarat ea despre Adi. Mai mult decât atât, concurenta i-a comparat pe cei doi bărbați din viața ei și a declarat că Adi nu se compară cu Bogdan, căci este mult mai matur și mult mai rafinat.

  „Am văzut imagini cu el și nu cred că e genul de persoană de care m-aș simți atrasă acum”, a mai adăugat Gia.

  Ulterior, la o cină romantică alături de Adi, concurenta a mărturisit că nu știe totuși cum va reacționa atunci când îl va revedea pe Bogdan, semn că nu este tocmai sigură pe ea și pe sentimentele sale. Gia spune voalat parcă „la revedere” lui Adi, pregătind terenul pentru o ruptură definitivă, la Insula iubirii.

  În mintea Giei s-a născut astfel o dramă personală, dar imaginară. Ispita nu a înțeles totuși ce anume a făcut-o pe Gia să se distanțeze!

  La primele ore ale dimineții, Gia a venit atentă la Adi, în speranța să repare distanța apărută între ei doi!

  Nu a mai durat mult și a venit unul dintre cele mai dureroase momente de la Insula iubirii: plEcarea ispitelor masculine! Acesta a fost momentul în care Gia, aproape cu lacrimi în ochi, i-a transmis parcă lui Adi încă o dată, un semnal că se simte atrasă și poate chiar îndrăgostită de el!

  Cele patru minute pe care le-au avut, ca să-și ia rămas bun, au părut parcă o secundă! Când alarma s-a dat și a venit momentul plecării, Gia a părut mai tristă ca niciodată, semn că inima ei chiar a păstrat un loc special pentru Adi! Și totuși, ce anume a făcut-o să se poarte ciudat cu o zi înainte?

  Aventura continuă la Insula iubirii și a venit momentul în care Bogdan pleacă la un dream date cu ispita Dana și cu Adrian. Cei trei merg la o ședință de echitație pe plajă și, în mod inevitabil, discuțiile dintre ei devin tot mai fierbinți! Plimbarea cu calul nu merge așa de bine pentru Adrian, căci se pare că nu îl ascultă calul și concurentul se sperie!

  Apoi, cei trei merg la un local și Bogdan începe să își etaleze iar talentele de cuceritor!

  „Doamne, e așa libidinos! E îngrozitor, e fără cuvinte. Nu există mai rău de atât. Mă simt hărțuită”, a mărturisit Dana despre Bogdan, care face tot felul de glume…picante!

  „El vrea să pară altceva decât e, se vede că nu are experiență în sexualitate și nu știu de ce tot plusează pe chestia asta”, a mai zis Dana despre Bogdan.

  După ședința de echitație unde s-au distrat, cei trei au mers să se distreze în piscină. La un moment dat, glumele lui Bogdan au făcut-o pe Dana să se retragă, să facă un duș și să se pregătească pentru cina cu cei doi bărbați.

  Apoi, chiar în timpul cinei, la scurt timp după ce au ciocnit un pahar de vin, Bogdan l-a întrebat pe Adrian în ce măsură i-ar plăcea să încerce o partidă de amor…în trei! Doar că reacția acestuia a fost una complet neașteptată: bărbatul s-a ridicat de la masă și s-a dus în dormitor.

  „Nu o să dorm în viața mea cu voi în pat, dorm pe jos”, a sărit Adrian supărat, atunci când Dana a mers după el.

  Dar nu a mai trecut mult și cei trei s-au băgat în pat împreună și din nou, Bogdan a început cu discuții despre sexualitate, dar Dana, stând între cei doi și dorind să evite o ceartă de grup, a început să spună povești horror!

  A doua zi, Bogdan a ales să stea singur, supărat în mod evident de faptul că dream date-ul cu Dana și cu Adrian nu a ieșit așa cum și-a imaginat. Mai mult decât atât, el a dat vina pe Dana, motivând că ispita nu a știut să gestioneze o relație…în trei!

  Concurentul a cerut apoi șansa unui nou date cu Irina, dar a fost refuzat. A venit și ziua 17 la Insula iubirii, ziua în care concurenții trebuie să își ia la revedere de la ispite! Acesta a fost momentul în care concurentul a făcut o mișcare șocantă: a venit în fața Irinei și…i-a mărturisit că este îndrăgostit de ea și că ar vrea să rămână cu aceasta, fiindcă „doar alături de ea se simte bine”!

  „A încercat terenul cu mine, a mers apoi la altcineva, apoi s-a întors la mine. Dacă nu e Dana sunt eu, acum eu ar trebui să fiu cu el?! El, de fapt, vrea să nu plece singur de la Insula iubirii”, a mărturisit ispita.

  „Ai impresia că ești un bărbat matur, că ai făcut multe la viața ta, dar de fapt ești nesigur de tine. Oscilezi între femei și bărbați, nu înțeleg. Nu știi ce vrei, nu înțelegi ce simți. Gia e o femeie care merită mult mai mult și pe tine nu te văd că îți dorești o familie. Dacă vrei să faci un lucru bun în fața lui Dumnezeu, atunci renunță la Gia, fă-i un bine. Ea e frumoasă, dar frumusețea se duce. Ai foarte multe lucruri de schimbat la tine ca să poți să ai o femeie serioasă, cu gânduri de viitor. Eu nu am găsit o calitate la tine. Mi-aș dori din tot sufletul la Gia să se ducă, există mult mai mult pentru ea…Tu nu ai 28 de ani, tu ai undeva la 18-19. Tu vrei distracție, nu seriozitate”, l-a mustrat ispita pe Bogdan.

  A venit și bonfire-ul pentru Gia și Bogdan!

  „Mi-era dor de tine”, și-a făcut Bogdan apariția la bonfire, cu un buchet de flori.

  „Eu văd un om care vrea să reia lucrurile de unde le-a lăsat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a spus, în schimb, Gia.

  Radu Vâlcan le-a arătat filmulețe compromițătoare și greșelile concurentului de la Insula iubirii au început să iasă, mai mult ca oricând, la iveală!

  Concurenta de la Insula iubirii a privit imaginile și chiar s-a uimit atunci când a aflat că iubitul ei a mers la un date cu un bărbat! Bogdan, în schimb, nu a părut deranjat de imaginile cu iubita sa și ispita masculină. Totuși, Gia pare mai șocată ca niciodată.

  Cei doi au stat față-n față la ceremonia focului, iar concurenta a vrut să știe de ce partenerul ei a căutat o relație cu toate ispitele, chiar dacă el era într-o relație. Bogdan încearcă să-i explice iubitei sale de ce a picat în ispită. Conform spuselor sale, totul a fost ca să vadă ce reacția va avea Gia atunci când îl va vedea cu alte femei.

  Argumentele primite nu au părut s-o facă pe femeie să se simtă mai bine. Gia, concurentă la Insula Iubirii, a luat decizia să se despartă definitiv de Bogdan, chiar dacă bărbatul și-ar fi dorit să continue relația cu ea.

  „Nu îmi doresc să mai revin asupra deciziei. Nu o să fie ușor, după zece ani, am crescut parcă împreună. Este un pas pe care trebuie să îl fac acum, pentru că dacă nu îl fac, atunci s-ar putea să n-o mai fac niciodată”, a spus Gia.
  Între timp, Geanina se gândește tot mai mult la relația ei, dar își exprimă și sentimentele de dor față de ispitele masculine, care au plecat: „m-am obișnuit cu ei aici”.

  Geanina spune că nu se va mai lăsa manipulată și că va pune piciorul în prag în ceea ce privește relația și fericirea sa. Rămâne de văzut, în episodul următor!

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 13 - 2017

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 15 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Dec - 8 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 27 - 2019

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.