5


  sau

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 14
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 14 FULL – INTEGRAL – 22 iulie 2019

  O nouă zi începe în Thailanda și situația devine tot mai complicată pentru concurenții veniți să își testeze relația la Insula iubirii!

  După câteva zile petrecute la Insula iubirii, surpriza a fost mare! Imagini interzise minorilor au ieșit la iveală, avându-o protagoniști pe Costas și pe ispita Nicoleta. Cei doi au mers la o super ședință foto și acolo atmosfera s-a încins imediat. Cei doi îndrăgostiți sunt extrem de senzuali unul cu celălalt.

  Costas i-a dezvăluit lui Eusebiu și ce coșmar a avut! În vis, Geanina căzuse în mrejele ispitei Andi și, în scurt timp, bărbatul a mărturisit sincer: „Vreau să dispară femeia asta din viața mea. Adică să nu mă mai sfideze cu nimic. Mă simt sfidat de vise, de tot. Nu mai vreau să știu nimic despre ea, nu mă mai interesează. Vreau să mă duc acasă. Aș pleca acasă cu Nicoleta”.

  Costas pare tot mai apropiat de Nicoleta și asta se vede în ședința foto fierbinte ce i-a avut protagoniști pe cei doi. Oare să fie acesta semnul unei relații serioase între cei doi?

  1

  Nu la fel de bine merge și chimia dintre ispita Maria și Adrian, de la Insula iubirii. Aceasta încearcă să fie cât mai departe de Adrian, chiar și când este nevoită să facă câteva fotografii alături de el. Îl ignoră cât poate de mult pe cel care se presupune că îi este iubit la Insula Iubirii. Dana a mărturisit că jocul făcut de ea și Maria o să țină până când Adrian va înțelege ceva.

  „Mie tot bădăran mi se pare și un om lipsit de scrupule, de educație…Chiar nu are caracter. Orice ar spune, părerea nu mi-o schimbă. Eu doar m-am simțit bine la ședința foto, fără el”, a mărturisit Maria despre concurent. Așadar, Adrian e doar victima unui complot pus la cale de cele două ispite!

  În cea de-a opta seară de pe insulă, fetele se strâng la masă și Gia vrea să-și cunoască viitorul, iar Diana se oferă să-i citească în cărți. Concurenta află că iubitul ei, Bogdan, vrea să facă o schimbare de relație! Viitorul Giei nu este unul deloc favorabil și cărțile arată că Bogdan are inima împărțită și nu e deloc sincer și loial.

  Gia este din ce în ce mai deschisă față de ispita Adi și astfel acceptă să meargă la o întâlnire romantică cu acesta. Cei doi ajung să vadă elefanții și tigrii, într-o întâlnire ce are oarecum iz amoros! Adi a venit încă de la prima oră a dimineții și a invitat-o pe Gia la o super plimbare! „Se vede că e mult mai relaxată, începe să prindă gustul de Thailanda. Ea se simte bine, eu mă simt bine. E o relație din ce în ce mai plăcută între noi doi”, a mărturisit Adrian despre concurenta care a aflat detalii tot mai șocante despre iubitul Bogdan.

  Cei doi s-au jucat cu un pui de tigru, au admirat girafele și au scris împreună niște amintiri extrem de frumoase. La un pahar de vin, Gia a părut tot mai relaxată și mai zâmbitoare, semn că ispita Adrian câștigă tot mai mult teren în inima concurentei.

  Seara se lasă iar în Thailanda și fetele se pregătesc pentru momente incendiare!
  Concurentele de la Insula Iubirii vor să facă o surpriză ispitelor masculine. Acestea dansează senzual, iar băieții le fac complimente peste complimente! La o asemenea apariție e mai mult decât evident că spiritele se încing.
  Gia lasă inhibițiile deoparte și îi face lui Adrian un dans mai mult decât sexy, ce captează din plin atenția acestuia. Să fie oare acesta semnul că blonda și-a uitat iubitul și a pus ochii pe ispita masculină?

  1

  Brusc, concurenta începe să fie mai atentă cu modul în care arată și își dorește un look nou. Preocuparea pentru felul în care arată e tot mai vizibilă, pe măsură ce relația cu Adrian devine tot mai apropiată.

  Nu după mult timp, Gia vede la ceremonia focului momentele tandre dintre Bogdan, iubitul ei, și ispita Irina. Concurenta susține că nu o mai interesează ce se întâmplă pe cealaltă insulă: „Eu nu mai sunt pe sufletul lui Bogdan, nu se gândește la mine. E ca și când nu ar fi legat de mine. Dacă lui Bogdan nu o să-i meargă cu Irina nu are importanță pentru mine”.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.8/10 (30 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +2 (from 4 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 14, 6.8 out of 10 based on 30 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  3

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 10 - 2016

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 14 - 2019

  1 Comment

  Alexandra David – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.