sau

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 11
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 11 FULL – INTEGRAL – 1 iulie 2019

  După nenumăratele derapaje avute pe Insula Iubirii, Aurel primește o veste cruntă. Va părăsi Thailanda, iar ultimile ore în Asia le va petrece fără nimeni în jurul său.

  Deși cu o noapte înainte bărbatul declara că este gata să ia o decizie, aceea de a rămâne alături de fosta lui iubita, venită în calitate de ispită pentru el în acest sezon, întâlnirea de doar 24 de ore cu Dana, cea cu care a făcut nunta la Purimuntra, l-a făcut să uite de promisiuni.

  Pus față în față cu cele două femei din viața lui, concurentul Insula Iubirii a pierdut tot ceea ce credea că a câștigat printr-un joc duplicitar, la fel de bine jucat în fața celor două, nepăsându-i de speranțele pe care le creează sau de durerea pe care o poate provoca. “Mă simt vinovat, o să îndrept lucrurile. Îmi voi lua și câteva ședinte la psiholog”, a fost reacția bărbatului care nu s-a ferit până în acel moment să umilească orice femeie din viața lui.

  În celălalt resort, al fetelor, Diana își încalcă cea din urmă promisiune și își îneacă nemulțumirile în alcool. Tânăra care a uitat demult de partenerul său pe care l-a avut la începutul aventurii, încearcă din răsputeri să îi subjuge pe toți bărbații pentru care o are câte o slăbiciune. Mai întâi Andi, apoi George îi întorc spatele, ambii bănuind care este scopul frumoasei domnișoare. Diana vrea să aibă o relație cu una dintre ispitele masculine. Bărbatul își dă seama și refuză avansurile!

  Teodora, partenera lui Eusebiu, recunoaște că nutrește sentimente pentru Mircea și că doar promisiunile făcute înainte de venirea pe insulă și brățara o țin departe de o aventură pe care și-ar dori-o cu ispita masculină. Teodora dă primele semne de slăbiciune pe Insula Iubirii. „Daca n-as avea brăţara pe mână aş încerca mai multe cu el!”

  În tot acest timp, Eusebiu începe să-și arate adevărata față și spune că toate ispitele feminine îl atrag și că nu ar refuza o eventuală aventură amoroasă, mai ales că își cataloghează relația ca fiind una liberă pentru noi experiențe. Atitudinea lui Eusebiu se schimbă atunci când vede imaginile cu iubita sa din cealaltă parte a Insulei Iubirii.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 11, 9.0 out of 10 based on 1 rating

  One Response so far.

  1. Sorin says:

   Ce cauta Aurel in emisiunea asta… din nou!?…
   Asta ne face rasa de rușine….
   Plictisitor episodul.

   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
   VA:F [1.9.16_1159]
   Rating: 0 (from 2 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Aug - 3 - 2017

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 23 - 2019

  7 Comments

  Bianca Roman – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 9 - 2018

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.