Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 1
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 1 FULL – INTEGRAL – 22 aprilie 2019

  în cel de-al cincilea sezon, Insula Iubirii este martorul unei situații unice în istoria sa: La doar câteva ore de la sosirea în Thailanda, camerele surprind imagini incredibile, care ajung sub forma a trei alarme ce răsună în prima seară a concurenților pe Insula Iubirii și spulberă orice zâmbete sau urmă de fericire.

  Diana şi ispita Andi s-au întâlnit din nou la Insula Iubirii, în Thailanda! Cei doi au format un cuplu în cel de-al treilea sezon al emisiunii, când Diana a venit alături de Ben.
  Pe Diana și ispita Andi i-a legat o poveste frumoasă și intensă pe Insula iubirii, dar relația lor s-a sufocat sub presiunea nepotrivirii de caracter, atunci când cei doi s-au întors în viața reală. Însă, pe Insula Iubirii, marile pasiuni nu se sting cu ușurință.
  „Eu am fost și după Insula Iubirii cu el. Am văzut că nu ne potriveam în anumite puncte, am spus că mai bine rămânem prieteni și gata. Acum îl cunosc ca pe palmele mele”, a spus Diana.
  „Sunt diferențe foarte mari între noi. Nu am fost compatibili. Am rămas amici”, a spus și Andi.
  „Ne vedem acasă”, a mai spus Diana după ce a fost prezentat Andi, un bărbat schimbat după experiența pe care a avut-o cu Hannelore în sezonul trecut al emisiunii „Insula Iubirii”.  Aurel i-a făcut o destăinuire indecentă ispitei Dana, după ce a rămas alături de ea, singur, în primul episod al celui de-al cincilea sezon Insula Iubirii. Concurentul i-a spus acesteia că s-a autosatisfăcut uitându-se la un videoclip cu ea.
  „Doamne, ce nebun eram! M-am autosatisfăcut și la un videoclip de-al tău. Mă crezi? L-am pus pe plasmă, mare, l-am dat mare, eram singur acasă…”, i-a spus Aurel ispitei Dana.
  „Nu e o rușine, femeie, să recunoști așa ceva. Recunosc, ca să vezi cât de înnebunit eram eu după tine”, a mai spus Aurel.

  Diana și Aurel au făcut amor în fața camerei, în primul episod al noului sezon Insula Iubirii. Lipsiți de inhibiții în fața camerei de filmat, cei doi au căzut pradă pasiunii.
  „Termină! E camera de filmat acolo și ne vede lumea la televizor!”, i-a spus Aurel partenerei lui.
  Însă, gesturile Dianei l-au făcut pe Aurel să se răzgândească repede. „Dacă tot pui mâna, pune ca lumea!”, a spus bărbatul.
  Deși conștienți că sunt filmați, Diana și Aurel au fost dornici să se bucure de corpul celuilalt, chit că și numai sub pătură.
  „Doamne! O să dorm liniștit…”, a mai spus Aurel.
  Cei doi au ales să își petreacă toată dimineața în pat, fără să fie interesați de micul dejun.
  Diana și Aurel au ales să-și testeze dragostea la „Insula Iubirii”, însă reality-show-ul nu este deloc străin de ei. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor.  Ironii, înțepături acide și provocări subtile între două concurente, în primul episod al celui de-al cincilea sezon Insula Iubirii! Considerându-se superioară Dianei, Teodora a profitat de orice ocazie pentru a o ataca pe colega ei de la Minitel.
  De altfel, Teodora şi-a manifestat antipatia faţă de Diana încă de la plecarea în Thailanda. Ea crede că Diana şi Aurel au fost aduşi aici cu plan bine pus la punct.
  Teodora a vrut, de fapt, să facă, ostentativ, o demonstrație de forță și perspicacitate, clasă și agilitate, fără a realiza că în drumul ei forțat către recunoaștere aruncă acuzații umilitoare și nefondate la adresa celor din jur.
  „Noi două ne batem!”, a spus Diana, referindu-se la Teodora.
  Totuși, Teodora nu a recunoscut că o antipatizează pe Diana. Ea a ales să mascheze insulta la adresa inteligenței Dianei cu o suită de complimente.

  Alarma pentru prima picare în ispită a sunat încă din primele momente pe care concurentele le-au petrecut departe de partenerii lor, la Insula Iubirii.
  Minitelul a avut parte de cel mai vesel început de sezon, într-o atmosferă relaxată pentru ispitele masculine, care au făcut cunoștință cu concurentele – până când a sunat alarma pentru prima picare în ispită.

  „Fetele mi s-au părut OK. Sunt niște puștoaice, niște fetițe. Nu s-au speriat când m-am apropiat de ele”, a spus ispita Mircea.

  „Toate fetele sunt drăguțe. Arată bine și sunt sociabile”, a spus și ispita Adrian.

  „Nu mi se par uau, dar sunt frumoși așa”, a spus și Diana despre ispitele masculine.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 6.5/10 (6 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 3 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 1, 6.5 out of 10 based on 6 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 8 - 2018

  3 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Aug - 10 - 2017

  6 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jul - 12 - 2019

  1 Comment

  Ana Vengher – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 18 - 2015

  1 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.