Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 17
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 17 FULL – INTEGRAL – 11 noiembrie 2018

  O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Insula Iubirii” îl aduce pe Răzvan într-o ipostază incredibilă, întrucât acesta este foarte nervos din cauza faptului că partenera lui a picat în ispită. Astfel, Răzvan i-a mărturisit lui Ionuț că are un plan de răzbunare bine pus la punct: ”Știi ce o să-i fac? Îi iau șapca și i-o arunc în foc!”, a spus el.

  Întâlnirea dintre Irina și Iulian nu a decurs deloc bine, întrucât concurentul s-a plâns de relația pe care o are cu Mari. Ba mai mult, la un moment dat, el a izbcnit în lacrimi: ”M-a dărâmat! Ce fac eu cu ura asta care a pus stăpânire pe mine!”, s-a întrebat el. ”Nu am făcut nimic interesant. A plâns. Nu știu dacă pentru că e dezamăgit sau că-i pare rău, dar a plâns. Da, dacă Mari știe cum să-l ia, o va ierta.”, a mărturisit ispita Irina.  Dacă dream date-ul lor a debutat prost, întrucât Mari nu a vrut să-i îndeplinească de a se da pe placa cu apă, ulterior ea și Cristi au fost protagoniștii unui moment inedit. Ispita Cristi i-a furat un sărut în timp ce se afla la baie, iar mai apoi i-a îndeplinit cea mai mare dorință: ”Da, am spălat-o pe cap. A fost fericită. A fost foarte funny. Dacă asta o face fericită, atunci cine sunt eu să stau în calea fericirii ei?”, a spus

  A așteptat cu nerăbdare dream date-ul, însă Cati a fost protagonista unui incident minor. Mai exact, în timp ce voia să intre în hotel, ea a dat cu capul în ușa de sticlă. ”Nu pot să cred. M-am trezit instant!”, a spus ea, în timp ce râdea în hohote.

  Detalii teribile au ieșit la iveală în această seară, la ”Insula Iubirii”, unde Răzvan a făcut o mărturisire șocantă despre iubita lui. Nervos peste măsură, Răzvan nu s-a mai putut abține și a dezvăluit detalii teribile din trecutul lui Cati: ”Băi, nene, ca niciodată, parcă nu mai avea niciodată. Era pusă pe distracție, voia să…nu știu. N-am văzut-o așa niciodată. S-a drogat, da. Și eu, o singură dată. Am zis că nu mai pot. Ea n-avea nicio treabă. ”, a povestit Răzvan.

  Femeia care a venit la ”Insula Iubirii” afirmând că înțelege și acceptă derapajele bărbatului de lângă ea a făcut o scenă după ce ispita a vorbit cu câteva tinere. Astfel, la dream date-ul pe care-l aștepta de mult timp, Cati nu s-a putut bucura deloc, întrucât a fost atentă să taxeze fiecare privire și nu se abține să-i atragă atenția. ”Ce te uitai, mă, după alea?”, a întrebat Cati, în timp ce George a afirmat că a văzut că l-a urmărit: ”Se uita la mine să vadă dacă fac vreun gest, era geană pe mine. Nu s-a mai bucurat de nimic.”  Dacă pe parcursul zilei a pus la îndoială încrederea în ispita Crisi și l-a bârfit de fiecare dată când a avut ocazia, acum, însă, Cati și-a dat frâu liber sentimentelor. Fără să stea pe gânduri, în timp ce iubitul ei, Răzvan, lua masa cu ispita Dana, aceasta a dat frâu liber hormonilor pe care nu-i poate controla. Astfel, Cati a fost surprinsă în ipostaze mai mult decât tandre alături de ispita George, pe canapea. De cealaltă parte, însă, Răzvan îi mărturisea Danei că nu poate să aibă încredere deplină în ceea ce i-a spus George: ”Poate nu e adevărat. Mai am o speranță!”

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 17, 8.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 13 - 2017

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Dec - 4 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 16 - 2016

  12 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Jun - 23 - 2019

  7 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.