Incepand din aceasta saptamana, emisiunea “Insula Iubirii” va fi difuzata doar duminica.

  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 14
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 14 FULL – INTEGRAL – 21 octombrie 2018

  Surprizele nu se opresc la Insula Iubirii! Măştile încep să se dea jos, iar pe insula fetelor atmosfera pare tot mai incinsă. Mari e convinsă că despărțirea de Iulian și faptul că și-a dat frâu liber sentimentelor a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o. Prinsă în mrejele ispitei Cristi, concurenta pare că se simte tot mai bine în brațele lui, iar momentele de dinainte de culcare sunt tot mai tensionate între cei doi. Sedusă de el, dar în același timp dornică să-l ispitească pe Cristi, Mari pare că își dorește tot mai mult să-i ofere acestuia o noapte de dragoste.  O noapte ploioasă la Minitel a fost cadrul romantic în care fetele s-au retras în casă alături de ispite. Încet-încet, cuplurile s-au retras sub pături și nu s-a abținut de la mângăieri sau săruturi furate. Toți ochii au fost pe Andi și pe Hannelore și pe ale lor atingeri și priviri aparent nevinovate. Însă toată lumea de pe insula fetelor crede că cei doi s-au îndrăgostit, dar contextul nu îi lasă să fie împreună. “Andi e trist. Ea e la fel. Ei își doresc să fie împreună, însă contextul le e nefavorabil. Sunt la o emisiune, îi vede toată lumea”, mărturisește Mirela, cea care i-a fost cea mai apropiată lui Hanne de când au ajuns pe Insula Iubirii.

  Băieții de la Purimuntra văd în timp real ce fac partenerele lor la Minitel. Fetele au parte de îmbrățișări și atingeri interzise pe insula lor. În prin plan sunt din nou Hanne și Andi, spre dezamăgirea lui Bogdan. Căci după ce săptămâna trecută băieții i-au cerut socoteală lui Bogdan pe motiv că acesta ar ignora adevăruri dureroase din imaginile primite cu Hannelore, acesta are, din nou, o reacție uimitoare. ”Nu vreau să mă pronunț”, a spus logodnicul lui Hannelore, devastat de vestea că ceea ce ei văd are loc în același timp pe insula fetelor, iar noaptea era abia la început.

  Credea că ea este totul, însă după doar câteva zile, Mari, cea care îi era iubită, se arunca deja în brațele altui bărbat. Dezamăgirea lui Iulian a fost vizibilă încă de la început, iar odată cu ea, au ieșit la iveală probleme grave în relația lor. Deși s-au despărțit, Iulian e plin de nervi de fiecare dată când vede noi imagini cu Mari și Cristi, de pe insula fetelor. În ciuda faptului că acesta susține în fața colegilor de pe insulă că nu îl interesează fosta lui iubită, veștile au impact puternic asupra lui. Astfel, Iulian face o mărturisire emoționantă: “Am fost un prost în toată perioada. În unele momente simțeam că este totul pentru mine”

  Ionuț, iubitul Mirelei, se consideră un bărbat liber de când a văzut imaginile de pe cealaltă insulă. Astfel, concurentul își îndreaptă privirea către Nicoleta, ispita de pe insula sa. Lucrurile par să treacă la un alt nivel. Rănit de imaginile pe care le-a văzut cu Mirela, Ionuț schimbă total abordarea față de ipsita Nicoleta. “După imaginile pe care le-am văzut, acum, mă consider un bărbat singur”, spune Ionuț, care trece la acțiune.  Ceremonia focului le aduce față-n față cu Radu Vâlcan pe Hannelore și pe Cati, însă cea din urmă este pusă într-o postură neașteptată pentru ea. Într-o retrospectivă a castingului și a celor spuse de Răzvan în fața echipei înainte ca cei doi să vină în Thailanda, supusă presiunii întrebărilor lui Radu, Cati cedează și spune tot adevărul despre planurile iubitului ei. “A mințit la casting, probabil a vrut să arate că e bărbat. Casa în care am filmat nu e a unchiului, așa cum a zis”, a mărturisit Cati, care pare convinsă de faptul că viitorul ei este departe de Răzvan.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.