Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 12
  Temptation Island – Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 12 FULL – INTEGRAL – 8 octombrie 2018

  Cea de-a XII-a ediție a emisiunii ”Insula Iubirii se anunță mai mult decât incendiară, întrucât una dintre concurente pică în ispită. Astfel, o nouă idilă interzisă pare să se înfiripe şi încă un cuplu e în pericol să se destrame.

  Mari, fosta iubită a lui Iulian, are o nouă ipoteză la adresa lui Cristi, ispita care îi oferă cea mai multă atenție la „Insula iubirii”! Astfel ies la iveală detalii incredibile despre concurentă! Dacă inițial au venit la emisiunea „Insula iubirii” ca să își demonstreze iubirea și să își testeze limitele, Mari și Iulian au ales în scurt timp să își rupă brățările și să pornească pe drumuri diferite, spunându-și definitiv un ferm „adio”. Chiar dacă au renunțat la relația lor, cei doi concurenți nu au părut să depășească prea ușor momentul. Marinela nu trece ușor la un alt nivel cu ispita masculină Cristi de la „Insula iubirii”. Chiar dacă i se citește dorința în ochi, concurenta păstrează totuși o distanță.  Bogdan pare o mică altecarție verbală cu Ionuț. Concurentul nu consideră că Hannelore face ceva greșit cu ispita Andi, chiar dacă cei de pe insulă îi spun contrariul. La casting, Hannelore și Bogdan pozau în cuplul perfect. Între timp, după câteva zile petrecute pe „Insula iubirii”, la vile separate și în preajma ispitelor, lucrurile par să se schimbe radical. Hannelore a fost surprinsă tot mai des în preajma lui Andy, iar gesturile lor tandre au trădat o apropiere bazată pe atracție și pe dorință. Când a fost confruntat cu ispita masculină care pare să fi câștigat inima frumoasei Hannelore, Bogdan a părut să se enerveze și să nege faptele aflate, apoi a revenit la vila băieților.

  Bogdan revede imaginile cu Hannelore și Andi, după ce toată lumea a încercat să îl convingă de faptul că între iubita lui și ispita masculină s-a născut o aventură. Noaptea cu numărul zece aduce un adevăr crunt pentru concurenții de la „Insula iubirii”. Ceremonia focului și confruntarea cu ispita Andi l-au făcut pe Bogdan să se piardă cu firea și să se enerveze cumplit. Revenit la vila băieților, concurentul a fost nevoit să asculte părerile ispitelor feminine și a celorlalți concurenți despre Hannelore.

  Mirela vede imaginile cu iubitul ei și Nicoleta de la ședința foto, în care ispita extrem de sumar îmbrăcată. Concurenta află și câteva secrete despre Ionuț, pe care doar le bănuia. Concurentul a părut că se bucură din plin de prezența Nicoletei și, întrebat cum arată ispita perfectă, Ionuț a dezvăluit detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iar ceea ce a urmat pare să o fi șocat pe Mirela! Iubitul său a mărturisit că dacă i se va propune invitația, atunci cu siguranță va accepta să devină ispită într-un sezon nou. Practic, încă o dată iese la iveală dorința lui tot mai puternică de a se afirma și de deveni celebru. Să fie oare acesta adevăratul motiv pentru care a venit la „Insula iubirii”?

  După ce aleargă pe plajă, Andi și Hannelore au discuții despre relația concurentei cu Bogdan, iubitul ei oficial. Tânăra consideră că bărbatul care a cerut-o în căsătorie îi este inferior, iar ea este cea pură.  Andi și Hannelore au parte de o întâlnire privată. Cei doi învață un dans thailandez, iar privirile dintre ei seamănă cu cele ale adolescenților îndrăgostiți. Bogdan, iubitul concurentei, își plânge amarul pe insula băieților. Hannelore pare să lupte tot mai mult cu sentimentele pe care le are și atracția dintre cei doi devine tot mai evidentă. Privirile lungi, atingerile în care se ascund mici urme de flirt și vorbitul din priviri îi cam dau de gol pe cei doi. Întâlnirea dintre Andi și Hanne scoate la iveală încă o dată detalii despre chimia dintre cei doi.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 12, 7.8 out of 10 based on 4 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jul - 16 - 2016

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 9 - 2017

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2017

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 20 - 2019

  2 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.