Filmarile la noul sezon s-au terminat la inceputul lunii februarie, acum urmeaza partea de procesare, editare si montare. Se pare ca sezonul cu numarul 3 din emisiunea Insula Iubirii este programat sa inceapa in luna aprilie 2017. Se anunta un sezon incendiar (socant, asa cum l-a caracterizat Radu Vâlcan)!

  Luna in care s-au efectuat filmarile a fost o lună de emoţii, surprize şi situaţii-limită, atât pentru cele cinci cupluri care au vrut să-şi testeze încrederea în Thailanda, cât şi pentru echipa de producţie.

  La intoarcerea de pe insula fierbinte, Radu Vâlcan s-a arătat şocat de modul în care s-au derulat lucrurile între concurenţi şi ispitele lor.

  Radu Vâlcan s-a întors istovit din Thailanda, unde s-au derulat filmările pentru cel de-al treilea sezon din “Insula iubirii”.

  Deşi are experienţa a două sezoane fierbinţi, Radu a fost surprins de ce s-a întâmplat pe platourile de filmare. La fel, întreaga echipă. Cele cinci cupluri alese să-şi testeze fidelitatea şi sentimentele, departe de casă, s-au dezlănţuit în faţa camerelor.

  „Oamenii au venit acolo să se distreze, au venit să se simtă bine, dar odată ajunşi acolo s-au descoperit pe ei înşişi şi şi-au făcut o evaluare după câteva zile, apoi au putut să îşi evalueze propriile relaţii şi de acolo a mai fost un singur pas până la ceea ce s-a întâmplat”, a dezvăluit Radu Vâlcan pentru Observator.

  Suntem tare curiosi sa vedem ce ne aduce acest nou sezon din reality show-ul “Insula iubirii”.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 7.7/10 (31 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +3 (from 5 votes)
  Insula Iubirii Sezonul 3 - Noutati, 7.7 out of 10 based on 31 ratings
  Categorii: Video Emisiune

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  • Temptation Island Romania Sezonul 3 – 2017

   Din 8 mai 2017 incepe sezonul 3 al celui mai asteptat reality show tv "Temptation Island - Insula Iubirii". Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.
  • Temptation Island Romania 2016

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island - Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:30, Sezonul 3 - 2017.