5

  Cinci cupluri din 811 înscrise la casting își vor testa relația la „Temptation Island – Insula iubirii”

  Un alt sezon, mai multe noutăți! Cel de-al doilea sezon al celui mai fierbinte reality show al primăverii, „Temptation Island – Insula iubirii”, care va debuta la Antena 1 pe 11 mai, supune la supremul test al încrederii cinci cupluri de această dată

  Fie că sunt împreună de un an sau de aproape zece, cu toții vor să fie mai siguri pe sentimentele lor și pe relația lor de iubire. Nu mai puțin de 811 cupluri din întreaga țară și-au exprimat dorința de a vedea cât țin la dragoste, dar doar cinci dintre ele au primit biletele de avion spre Thailanda. Dacă se va dovedi o excursie în paradis, sau, dimpotrivă, una în infern, telespectatorii vor afla în curând.

  Filmările pentru cel de-al doilea sezon au fost surprinzătoare și din punct de vedere termic.

  E lesne de imaginat faptul că în preajma ispitelor, concurenții celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” au trăit momente încinse, surprinzător este însă că temperaturile au scăzut foarte mult pentru această țară, un celebru paradis exotic.

  Obișnuiți să filmeze la 45 de grade, concurenții, ispitele și întreaga echipă de producție au dârdâit la propriu atunci când temperaturile au scăzut brusc până la 10 grade Celsius. „Au fost câteva zile cu temperaturi mici. Localnicii ne spuneau că nu s-a mai întâmplat așa ceva de peste 40 de ani. Dar până și asta a contribuit la imaginea perfectă a ceea ce s-a întâmplat în Thailanda”, declară amuzat Radu Vâlcan.

  Temperaturile scăzute nu au reușit însă să tempereze reacțiile cuplurilor înscrise în cel de-al doilea sezon al reality show-ului. Cu toate că multă lume s-ar fi așteptat ca oamenii să învețe ceva din experiența celor care au participat în primul sezon al emisiunii, Radu Vâlcan dezvăluie că ceea ce s-a întâmplat acum în Thailanda este o premieră la nivelul întregii lumi pentru acest format. „Au venit în Thailanda extrem de încrezători, de siguri pe relația lor. Sunt convins că experiența celor din sezonul trecut i-a făcut să vină în această emisiune, convinși că lor nu li se poate întâmpla ceva, că Thailanda va fi o simplă vacanță, nimic mai mult. Din păcate pentru ei…” concluzionează Radu Vâlcan, într-o notă misterioasă.

  Vezi aici detalii despre cele 5 cupluri participante la sezonul 2.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 4.5/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Incepe Insula Iubirii Sezonul 2 - Un sezon incendiar, 4.5 out of 10 based on 2 ratings

  Leave a Reply


  Temptation Island Romania Video

  3

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 12 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Sep - 3 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 23 - 2019

  3 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2015

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Aug - 17 - 2019

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Oct - 24 - 2018

  0 Comment

  Bianca Roman – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 22 - 2017

  21 Comments

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.