Cinci cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, „Temptation Island – Insula iubirii”.

  La finalul lui, doar dragostea adevărată poate trece testul, iar cele cinci cupluri intrate în competiție vor afla dacă sunt legate doar de obișnuință sau, dimpotrivă, de sentimente sincere și puternice. Testul suprem al iubirii și al încrederii va fi dat de zece oameni care se vor întoarce din Thailanda total schimbați. Iată care sunt ei:

  Alice și Alin

  alice si alin insula iubirii sezonul 2

  alice si alin insula iubirii sezonul 2

  Alice și Alin sunt împreună de doi ani. „Suntem un cuplu puternic, care a trecut prin multe încercări.

  Avem încredere unul în celălalt, ne place distracția, suntem deschiși provocărilor și vrem să ne testăm limitele”, dezvăluie ei.

  Înainte de a pleca în Thailanda, Alice i-a promis lui Alin că va fi sinceră ca și până în acel moment și că nu va face nimic din ceea ce ar putea să îl deranjeze.

  La rândul lui, Alin i-a spus că-i va fi fidel și că prin intermediul acestei emisiuni își vor da seama cum sunt cu adevărat. Rămâne de văzut dacă vor reuși să treacă testul încrederii desfășurat în Thailanda.

  Georgeta și Cristian

  georgeta si cristian insula iubirii sezonul 2

  georgeta si cristian insula iubirii sezonul 2

  Pe Georgeta și Cristian, doi tineri care sunt vecini de bloc de 15 ani, îi leagă o poveste de iubire de șase ani.

  „Nu avem nimic de pierdut… bine, în afară de eu pe el și el pe mine, dar nu se pune problema”, crede Georgeta. „Avem șase ani intenși.

  Cu certuri, cu plimbări, cu bucurii, cu toate, ca-ntr-o relație”, spune Cristian, care dă de înțeles faptul că există câteva fisuri în cuplul lor.

  Loredana și Hamude

  loredana si hamude insula iubirii sezonul 2

  loredana si hamude insula iubirii sezonul 2

  Loredana și Hamude sunt împreună de un an și jumătate.

  „Suntem romantici, suntem un cuplu perfect, ne iubim foarte mult și ne dorim o relație cât mai lungă. Ne-am cunoscut în Sibiu, a fost dragoste la prima vedere, ne-am mutat împreună după două luni și ne înțelegem excepțional. Ne completăm unul pe celălalt”, declară ei.

  Loredana și Hamude își doresc să-și întemeieze o familie și „Temptation Island – Insula iubirii” li s-a părut emisiunea în care pot testa cât de solid este cuplul lor.

  Loredana se simte pregătită pentru căsătorie, dar vrea să fie sigură că el este așa cum îl vede ea zi de zi.

  Medana și Robi

  medana si robi insula iubirii sezonul 2

  medana si robi insula iubirii sezonul 2

  Medana și Robi au o poveste de iubire de nouă ani, iar de trei locuiesc împreună.

  Cu puțin timp înainte de a pleca în Thailanda au reușit să își împlinească un vis, acela de a avea o casă. „Suntem uniți, avem planuri mari, ne iubim și am vrea să întemeiem o familie”, susțin ei.

  „Vrem să vedem cât de stabilă e relația noastră, mai ales că suntem de atâta vreme împreună.

  Nu știu cum aș reacționa să-l văd în preajma altcuiva, mai ales că e destul de lipicios”, declară Medana. Robi promite că nu o va înșela și nu va lăsa loc de interpretări.

  Elena și Sașa

  elena si sasa insula iubirii sezonul 2

  elena si sasa insula iubirii sezonul 2

  Elena și Sașa au trăit multe urcușuri și coborâșuri din 2006, când s-au cunoscut.

  „A fost dragoste la prima vedere. El a plecat apoi din țară și s-a întors în 2008, când am început relația oficială. După un an a plecat iar, dar ne-am continuat relația la distanță. Eu am plecat la el, am stat o vreme, dar m-am întors, apoi a mai venit el în România. Totul a început să se strice. Anul acesta s-a întors definitiv în România și mi-a făcut o surpriză. Am reluat relația și încercăm să vedem dacă putem avea un viitor împreună”, dezvăluie cu sinceritate Elenă.

  „O să fiu corect și sincer și o să fac tot posibilul să fac relația să meargă. Îmi doresc să fie ceva reciproc”, declară Sașa.

  Cât de repede se topesc promisiunile în aerul fierbinte al Thailandei și în preajma ispitelor, vom afla din 11 mai 2016.

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 5.2/10 (17 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: +1 (from 5 votes)
  Concurenti Sezonul 2, 5.2 out of 10 based on 17 ratings

  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 25 - 2017

  3 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jun - 30 - 2015

  3 Comments

  Valentina Neagu –...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Sep - 9 - 2018

  0 Comment

  Temptation Island – Insula...

  Posted on Jan - 5 - 2017

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.