Patru cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, „Temptation Island – Insula iubirii”.

  La finalul lui, doar dragostea adevărată poate trece testul, iar cele patru cupluri intrate în competiție vor afla dacă sunt legate doar de obișnuință sau, dimpotrivă, de sentimente sincere și puternice. Testul suprem al iubirii și al încrederii va fi dat de opt oameni care se vor întoarce din Thailanda total schimbați. Iată care sunt ei:

  Andreea Flavia Alb și Bogdan Ionuț Ghiceanu: „Suntem un cuplu funny”

  Andreea Flavia Alb și Bogdan Ionuț Ghiceanu concurenti insula iubiriiBogdan a fost fotbalist profesionist până la vârsta de 27 de ani. A jucat la mai multe echipe din divizia B – Botoșani, Poli Iași, Voluntari. O accidentare la genunchiul drept l-a determinat să renunțe la acest sport, dar și-ar dori foarte mult să revină pe teren. Părinții Andreei au divorțat, iar ea a rămas cu mama ei, în Cluj Napoca.

  Când avea 9 ani a plecat la tatăl ei, în Germania, unde a rămas până la 21 de ani, când dorul de casă a făcut-o să revină în țară.

  Amândoi se așteaptă ca participarea lor în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” să fie o experiență frumoasă, un test care să le arate dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

  Loredana Andreea Paraschiv și Liviu Nicolae Georgescu: „Suntem un cuplu de nebuni. Ne distrăm de joi până duminică!

  Loredana Andreea Paraschiv și Liviu Nicolae Georgescu concurenti insula iubiriiLoredana este studentă în anul II la Facultatea de Afaceri Internaționale, în Constanța, iar Liviu este administratorul propriei firme de amenajări interioare. Mare iubitor de câini de când se știe, Liviu are trei tatuaje care înfățișează aceste animale. Și Loredana are un tatuaj, însă cu semnătura lui Liviu și mesajul „Amore per sempre”.

  Loredana și Liviu se descriu simplu: „Suntem un cuplu de nebuni. Ne distrăm de joi până duminică. Avem mulți prieteni și suntem petrecăreți. Ne plac vacanțele și excursiile”.

  Au decis să participe la „Temptation Island – Insula iubirii pentru” că își doresc o vacanță, distracție și prieteni noi. Cât de mult se iubesc și dacă tentațiile își pot face loc în relația lor, vom afla în curând.

  Andreea Ienciu și Cristian Iacob: „Suntem un cuplu puternic și deschis la aventuri”

  Andreea Ienciu și Cristian Iacob concurenti insula iubiriiAndreea, pasionată de fitnes, este studentă la Tehnică dentară, iar Cristian este culturist de performanță și studiază Dreptul. S-au cunoscut pe Facebook, acum patru ani, și spun că au o relație foarte strânsă.

  „Suntem un cuplu puternic și deschis la aventuri. Gândim la fel, ne certăm pentru că suntem extrem de încăpățânați. Ne cunoaștem foarte bine din toate punctele de vedere, ne completăm și suntem oameni ai extremelor”, se caracterizează ei.

  Lui Cristian i-ar plăcea ca Andreea să îi dăruiască trei copii, în timp ce ea și-ar dori doar doi. Au decis să participe la „Temptation Island – Insula iubirii” să se simtă bine și să trăiască o experiență nouă. Cât de solid este cuplul lor și cât de puternice tentațiile, vom afla incepand cu 26 aprilie 2015.

  Petruța Maniga și Ovidiu Sabadas: „Suntem energici și plini de viață” – s-au retras din show

  Petruța Maniga și Ovidiu Sabadas concurenti insula iubiriiPetruța și Ovidiu formează un cuplu de trei ani. Spun despre ei că sunt energici, plini de viață și că le plac experiențele noi.

  „Singurul meu viciu e fericirea, iar pentru a avea parte de ea tot timpul în cuplu nostru, sunt dispusă să fac orice. Mă întreb… el ar face?” spune tânăra.

  Participă la „Temptation Island – Insula iubirii” pentru că vor să trăiască o experiență nouă care, speră ei, să îi unească și mai mult.

  Alina si Alexandru – au inlocuit cuplul Petruța și Ovidiu incepand cu episodul 7

  alexandru - insula iubirii sezonul 1„Suntem un cuplu spontan, deschis, dornic de aventură. Vrem să ne testăm iubirea înainte de nuntă”, declară ei.

  Indiferent de ceea ce se va întâmpla la „Temptation Island – Insula iubirii”, pe 4 iulie vom spune „Da!”, spune Alina.

  „Vei fi soția mea pe 4 iulie, orice s-ar întâmpla în emisiune”, răspunde și Alexandru. Rămâne însă de văzut dacă iubirea lor e mai puternică decât tentația și dacă nunta va mai avea loc.

  Sezonul 1 Insula Iubirii din 26 aprilie 2015 la Antena1

  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 8.4/10 (5 votes cast)
  VN:F [1.9.16_1159]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Concurenti Sezonul 1, 8.4 out of 10 based on 5 ratings

  Temptation Island Romania Video

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 12 - 2019

  18 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 21 - 2019

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 4...

  Posted on Nov - 18 - 2018

  0 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on May - 5 - 2019

  2 Comments

  Temptation Island – Insula...

  Posted on May - 18 - 2015

  1 Comment

  Insula Iubirii Sezonul 5...

  Posted on Apr - 29 - 2019

  5 Comments

  Miki Ignat – Ispita...

  Posted on Apr - 21 - 2015

  0 Comment

  • Temptation Island Romania Sezonul 5 – 2019

   Din 22 aprilie 2019 incepe sezonul 5 al celui mai asteptat reality show tv “Temptation Island – Insula Iubirii”. Cine se va lasa prada ispitei si cine va rezista? Show prezentat de Radu Valcan.

  • Temptation Island Romania 2019

  • Temptation Island Romania Reluare

   Urmariti aici reluarea show-ului Temptation Island – Insula Iubirii, inregistrarea video pe www.TemptationIslandRomania.com In fiecare luni de la ora 20:00, Sezonul 5 – 2019.

  • Info Site

   Acest site nu reprezinta si nu este sustinut in nici un fel de catre Antena Grup & Postul Tv Antena1. Clipurile video pe care le vedeti aici, nu sunt gazduite de catre acest site, ele sunt postate gratuit pe internet si incluse in aceste pagini folosind optiunea embeded.